Şimdi Ara

York marka kürek 150 TL (ne Sandal ne de fırın için) :-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Vurgulu Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiyat 150 TL
    Ürün ile ilgili detaylı bilgi aşağıdaki linkte mevcuttur.
    Sormak istediğiniz birşey olursa lütfen mesaj atınız
    Ankara'da elden teslim tercihimdir.
    Ankara dışına nakliye fazla tutacağı için çok fazla tavsiye etmiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustnbones -- 13 Nisan 2011; 16:02:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sporcular için kürek çekme aleti yazsanız başlığa daha iyi olur, benim aklıma sandal küreği falan geldi
  • :D benimde aklıma fırın küreği geldi
  • bende inşaat küreği zannettim. Baktım ne fırın için ne kayık için yazıyor ...
  • PM ( O kadar laf ettik bakalım anlaşırsak hayırlısı:D)
  • msjım bulunsun
  • küçükken..

kayıkçının küreği diye bir film seyretmiştim..

benim aklıma da o geldi=))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatura-garantisi var galiba,ist.'a kargo ne tutuyor?
  • bu ürün gerçekten form tutmaya fayda saglıyormu?
  • İlan başlığı harika hayırlı satışlar..
  • forumda arkadas birşey satmaya calısıyor.ilan resmen kirlenmiş. gerçek alıcısı nasıl okuycak yanı.. mesaj sayısı artsında ne olursa olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

forumda arkadas birşey satmaya calısıyor.ilan resmen kirlenmiş. gerçek alıcısı nasıl okuycak yanı.. mesaj sayısı artsında ne olursa olsun....

Çok sükür öyle bir derdimiz yok, sporcular için kürek çekme aleti yazsaydı ilanı açan vatandaş böyle yorumları da görmezdi. Belli ki istediği için o şekilde yazmamış ;)
  • İlan Başlığı sadece York Marka kürek ve fiyattı, ama herkes için geçerli olmayabilir ama bazı arkadaşlar sadece laf olsun diye mesaj atıp ilanı dolduruyorlar.
    Gelen mesajlara cevaben ilan başlığını sonra değiştirdim, ilgi çekmek gibi bir amacım yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

forumda arkadas birşey satmaya calısıyor.ilan resmen kirlenmiş. gerçek alıcısı nasıl okuycak yanı.. mesaj sayısı artsında ne olursa olsun....

Çok sükür öyle bir derdimiz yok, sporcular için kürek çekme aleti yazsaydı ilanı açan vatandaş böyle yorumları da görmezdi. Belli ki istediği için o şekilde yazmamış ;)

ilan sahibi gereklı acıklamayı yapmıstır.. dusuncem dogrudur.. saygılar..
  • SATILMIŞTIR!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

ilan sahibi gereklı acıklamayı yapmıstır.. dusuncem dogrudur.. saygılar..

Sonradan farkettim de sen herşeye muhalefet yapan kişisin, sık sık okuyorum senin yorumlarını. Keşke boşyere vakit kaybetmeseydim sana cevap yazarak :)) İlanı sonradan değiştirmiş ve düzeltmiş o arkadaşın senin, önceden ilan başlığı "Satılık kürek" şeklindeydi. Yorum yaparken sakin ol biraz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 4 Mayıs 2011; 10:22:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.