Şimdi Ara

Yöntem artık geçersizdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabit hatta yeniden 3 aylık taşıma sınırı getirildiği için yöntem artık geçersizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LNB -- 14 Kasım 2016; 2:14:32 >

• Pratik Türk zekâsı Şartlar bizi buna itiyorsa, yapacak bir şey yok demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel rehber hazırlamışsın teşekkürler.Ancak ben de sıfırdan üye oldum direk başvuru ile hiç sıkıntı yaşamadan 2 gün sonra kullanmaya başlamıştım evrakları kendim göndererek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben superonline adsl kullanıyorum fiberden geçtim mecburiyetten. Taahhüt dolmak üzere Türknete telefonla falan uğraşmadan taşıyabiliyormuyuz superonline adsl yi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel anlatmissin.. ben 40 dereden su tasiyamam vala:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecialOperations

Güzel rehber hazırlamışsın teşekkürler.Ancak ben de sıfırdan üye oldum direk başvuru ile hiç sıkıntı yaşamadan 2 gün sonra kullanmaya başlamıştım evrakları kendim göndererek.

Rica ederim rehber bana ait değil, sonunda hazırlayan kişinin ismi yazıyor. Geçen sene kasım ayı sonunda Türknet'e başvuruda çok sıkıntı yaşandığı için hazırlanmış ve paylaşılmış. Ana kaynak artık aktif olmadığı için bende foruma taşıdım.

Sıfırdan başvuranlar hala çok sorun yaşamaya devam ediyor siz şanslı olanlardanmışsınız. Ben Türk Telekom'dan taşıma yaptığım ve her şey hazır olmasına rağmen 2 haftadan fazla beklemek durumunda kaldım. Sıfırdan başvurularda Türk Telekom genelde port yok dediği için yeni müşteriler çok mağdur oluyorlar. Ayrıca sıfırdan başvurularda Türk Telekom saha personeli telefon kablosunu apartman girişindeki kutuya getirip bırakıyor eve giden kabloya bağlamıyor bu durumda sıkıntı yaratıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayratron

Hocam ben superonline adsl kullanıyorum fiberden geçtim mecburiyetten. Taahhüt dolmak üzere Türknete telefonla falan uğraşmadan taşıyabiliyormuyuz superonline adsl yi.

Sorun yaşamazsınız çünkü sitesinden baktığımda Superonline ADSL'nin de Türk Telekom alt yapısı ile verildiğini gördüm. Fiber'i Süperonline kendisi veriyor ama ADSL'i Türk Telekom üzerinden veriyor tıpkı Türknet gibi. Türknet'e başvuru yaptığınızda Türknet Türk Telekom'a sağlayıcı değişikliği için başvuru yapar ve Türk Telekom üzerindeki hattınız Superonline'dan Türknet'e geçirilir. Fazla zahmetli bir iş olmaz çünkü Türk Telekom içi iş olacak.

Eğer Superonline fiber kullanıyor olsaydınız bu alt yapıyı Superonline kendisi verdiği için sonuç ne olurdu bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yöntemi saçma buldum yurtiçi kargoyla birlikte dört firmaya kimlik bilgilerinizi vermiş olacaksınız. Metni yazan telefon kısa sürede açılıyor ama internet daha sonra aktif ediliyor demiş. Zaten türknete başvuranların çoğu telefon bağlantısı yapıldı ama internet yok diye şikayette bulunuyorlar genelde. Türknet ile birlikte 3 abonelik alsanız ve hat en son türknete geçene kadar 2 hafta geçer ve bu sürenin sonunda halen interneti bekliyor olabilirsiniz.

Ayrıca netgsm'de numara almak için ptt'ye gidip gelirken yol parası vereceksiniz. Ordan ttnet'e geçmek için uğraşacaksınız. Yine stres yaparsınız. Bu şekilde geçmeyi düşünenler direkt türk telekom'dan sözleşmesiz internet paketi alsınlar. İnternet açılınca da geçiş işlemini başlatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 26 Eylül 2016; 14:23:02 >
  • Hazırlandığı dönemi bilmiyorum ama şu an şöyle bir sıkıntı var. Türknet'den sıfır hat alındığında Türk Telekom kabloyu apartman kapısına kadar getirip bırakıyor, ardından sizin telefon hattını bir elektrikçi çağırıp ev hattına bağlatmanız gerekiyor. Eve hat bağlanıp aktif olana kadar ADSL işlemlerine başlamıyorlar. Şu an diğer konuda hala birçok sıkıntı yaşayan arkadaş var. Eski binalarda eve giden hattı bulmak da bir problem, elektrikçinin de bulamadığı durumlar oluyor örnekleri forumda mevcut. Ancak Türk Telekom'dan hat bağlanırsa Türk Telekom personeli elindeki alet ile hangi kabloda hangi hat var dijital olarak görebiliyor ve eve giden hatta da bağlantıyı kendileri yapıyorlar ayrıca eve girip hattı da kontrol ediyorlar. Bu sebeple Türk Telekom'dan taşınması en mantıklısı.

Türk Telekom'dan sıfır hat alınca numara taşıma ile alınmayan hat bağlantı ücreti (10 TL), hat aktivasyon ücreti (7.5 TL), devre hazırlama ücreti (10 TL) alınıyor. NetGSM'den numara alıp taşıma ile başvurulmasının sebebi bu ücretleri ödememek. Ödemek isteyen sıfırdan Türk Telekom'dan hat alıp da işlemleri daha hızlı yapabilir. Ben kendime alacak olsam bende NetGSM'den numara almak yerine ücretini öder ve Türk Telekom'dan numara alıp bağlandıktan sonra taşırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.