Şimdi Ara

Yongnuo YN 460 Flaş İncelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yongnuo YN 460 ile Yongnuo YN 460 ii arasındaki fark nedir?
  • yn460 ii daha saglam uzun omurlu bildigim kadariyla.
  • Evet aynı zamanda daha güçlü bir flaş :)

[simage]
     Yongnuo YN 460 Flaş İncelemem
    [/simage]

• Ebay de 45$ 2 tane almayi dusunuyorm 76 euro tutuyor aceba gumruk alirlarmi?
  • yn ler yerine her zaman eski flashları öneririm, hem iki günde arızalanma ihtimali yok, hemde adam gibi flashlar olabilmekteler.
    ben aynı fiyata çok daha özellikli ve sağlam olan canon 430ez almıştım, daha sonrada bir miktar farkla 540ez almıştım ki yn flashlarda çook daha kaliteli ve etkili bir flash.

bağzı eski ve şu anda adı bilinmeyen eski flash markalarıda var, fiyatları yn lere göre çok daha ucuz oluyorlar ama ortalama 10yaşında olduklarını ve hala sapasağlam çalıştıklarını düşününce kesinlikle yn lere tercih edilmeli.
  • 100-150 tl'ye mi aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist64
    Flaş İnceleme

Dealextreme den alsam gelirmi yoksa gümrükte takılırmı. Ayrıca yn560 larda 69$..bu konuda fikri olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Flaş İnceleme

Dealextreme den alsam gelirmi yoksa gümrükte takılırmı. Ayrıca yn560 larda 69$..bu konuda fikri olan varmı.

Bende DealExtreme den alışveriş yapanlardanım hocam, bildiğim kadarıyla gümrük sınırı 200$, bi problem çıkacağını zannetmiyorum. Ayrıca Dx te Gift seçeneği var onu yapın.
  • quote:

quote:

quote:

Flaş İnceleme

Bende DealExtreme den alışveriş yapanlardanım hocam, bildiğim kadarıyla gümrük sınırı 200$, bi problem çıkacağını zannetmiyorum. Ayrıca Dx te Gift seçeneği var onu yapın.

evet zaten ordan aldığınızı bildiğim için (gerçi burada yazmamışsınız) alıntı yaparak sordum. Ürün sorunlu çıkar diye korkuyorum. Ama nerdeyse yarıyarıya fiyat farkı var. TRde 140tl burdan 70 tl.

• Gümrük sınırı 75 € arkadaşlar dikkat edin, ayrıca birçok kişi o siteden bahsi geçen flaşı aldı ve gümrüğe takıldı diyeni görmedim daha..
  • @Cem Hocam @SmT # 'inde belirttiği gibi son değişiklikle gümrük sınırı 75€ olmuş bilgine, yanlış bilgilendirme olmasın
  • Hayırlısı Allah kısmet ederse 2-3 hafta içinde düşünüyorum :)
  • quote:

@Cem Hocam @SmT # 'inde belirttiği gibi son değişiklikle gümrük sınırı 75€ olmuş bilgine, yanlış bilgilendirme olmasın

DX den sipariş verecektim ama emin olamadım, DX de YN460 II yok, YN560 ve YN460 var. YN560 70$, yn460 41$ ama yn460 II yok. Yn460 II gittigidiyorda 140 tl, sizce hangisi mantıklı geliyor. İlk flaşım olacağı için karar vermekte zorlanıyorum.
  • yn460 flası dealextremeden 08.02.2012 tarihinde siparis ettim sanirim bu hafta pazartesi-sali elime gecer 77tl ye geldi. siparis verecekler 1ay lik beklemeyi goze alsinlar ona gore versinler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

yn460 flası dealextremeden 08.02.2012 tarihinde siparis ettim sanirim bu hafta pazartesi-sali elime gecer 77tl ye geldi. siparis verecekler 1ay lik beklemeyi goze alsinlar ona gore versinler...

41$ kuru 1,8 tl den alırsak 63 tl falan yapıyor size neden 77tl ye mal oldu. ekstra birşeymi aldılar. Ayrıca bu yn460 II versiyonu sitede yok sanırım. Ebaydan alsak gelirmi tr ye.

Ebayda aradığım bir UV makyaj malzemesi var buda 4 kat fiyata satıyorlar. ordan getirtsem problem olurmu. ebaydan alışveriş nasıl oluyor.
  • Ben test buldukça buraya ekliyorum
  • DX'den geçen hafta bende YN460 siparişi verdim. 41$ yani 71TL'ye denk geldi. Benimde ilk flaşım olacak. Bakalım umarım iyidir.
  • @Cem

zaten TL fiyatını veriyor birde paypal dan TL-$ dönüşümü içinde biraz şişirince 77 TL buluyor diyeyim,

ebay üzerinden çinden 52mm ters lens adaptörü aldım 24 güne geldi yani biraz sabır gerektiriyor.

Bir sonraki alacağım flaş YN560 veya YN560-II zaten bir kaç tane olması lazım dimi :)]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_apache -- 4 Mart 2012; 11:50:24 >
  • quote:

quote:

@Cem Hocam @SmT # 'inde belirttiği gibi son değişiklikle gümrük sınırı 75€ olmuş bilgine, yanlış bilgilendirme olmasın

DX den sipariş verecektim ama emin olamadım, DX de YN460 II yok, YN560 ve YN460 var. YN560 70$, yn460 41$ ama yn460 II yok. Yn460 II gittigidiyorda 140 tl, sizce hangisi mantıklı geliyor. İlk flaşım olacağı için karar vermekte zorlanıyorum.

Aynı ayrımı yaşıyorum :/ DX te II modeli yok. Ebay dan ise daha önce alışveriş yapmadım. DX ten hava pompası aldım deneme için 1 ayda geldi. Beklemesine beklerim ama II si yok işte.

• sahibinden yn460 link az önce gördüm bugün ilan vermiş fiyat 99TL vermiş cazip gelenler için ilgilenebilir belki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.