Şimdi Ara

Yongnuo YN 460 Flaş İncelemem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
6.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bozuktur aga o fiyata - göz kırptı bana ama cesaret edemedim
  • zannetmem zaten GET satış açmış bir aksilik olursa geri verilir bir probpem çikmaz bence....
  • Sanmıyorum zaten sıfır spo fiyatı 120 tl seviyeesinde...

Biraz daha test Canonturk'den

Yongnuo YN 460 Flaş İncelemem

YN 460 MK II'nin 560 seviyesinde bir flaş gücü olduğunu düşünürsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 4 Mart 2012; 21:47:27 >

• Şimdi YN-460 MK II mi, YN-560 MK II mi bu sorunun cevabını arıyorum.

Arada 60-70 tl'lik bir fiyat farkı var, YN-560 MK II bunu hak edecek güçte bir flaş mı?

Yoksa boş ver bunları kalite mi... :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Şimdi YN-460 MK II mi, YN-560 MK II mi bu sorunun cevabını arıyorum.

Arada 60-70 tl'lik bir fiyat farkı var, YN-560 MK II bunu hak edecek güçte bir flaş mı?

Yoksa boş ver bunları kalite mi... :P

TTL yoksa değer mi ? 460 II varken
  • TTL yok ne yazık ki
    Flaş gücü beni cezbediyor. Üsteki örneklerde de paylaştım.

YN-460 ile YN-460 MK II arasında baya beliğin bir fark var.
    Acaba bu fark YN-560 ve YN-560 MK II arasında da var mı, kafama takılan o soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 6 Mart 2012; 14:49:25 >
  • Şahsi düşüncem o farka değmez.

Merak ettiğim diğer konu bu meşhur YN-460'ı slr Like makinelerde kullanan var mı ? Mesela Fujifilm HS-20 gibi ?
  • arkadaşlar bende düşünüyorum bu ara ama deal extreme 1 aydan uzun sürede ulaştırıyor. bende ebay den almaya karar verdim. 47 dolara satanlar var. sizce deal extremeden 41 dolara yn460 -I mi alıyım 48 dolara 460-II mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

arkadaşlar bende düşünüyorum bu ara ama deal extreme 1 aydan uzun sürede ulaştırıyor. bende ebay den almaya karar verdim. 47 dolara satanlar var. sizce deal extremeden 41 dolara yn460 -I mi alıyım 48 dolara 460-II mi

tabiki ebay 460-II
  • Hem ebayden cok daha kisa surrede geliyor. Gelmezsede paraniz hemen iade ediliour. Cakmalari yoktur dimi bunlarin ? Ebay e guveniyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 6 Mart 2012; 19:51:17 >
  • quote:

Hem ebayden cok daha kisa surrede geliyor. Gelmezsede paraniz hemen iade ediliour. Cakmalari yoktur dimi bunlarin ? Ebay e guveniyum

Hocam zaten çin malıkim kimin çakmasını yapacak zaten ebayi biliyor gibisiniz :) feedbacklere bakarak alışveriş yapın ben de sipariş verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

quote:

Hem ebayden cok daha kisa surrede geliyor. Gelmezsede paraniz hemen iade ediliour. Cakmalari yoktur dimi bunlarin ? Ebay e guveniyum

Hocam zaten çin malıkim kimin çakmasını yapacak zaten ebayi biliyor gibisiniz :) feedbacklere bakarak alışveriş yapın ben de sipariş verecem

ole yapıcam. 80 tl civarına gelio nerdeyse. güzel fiyat II için.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam tetikleyiciyi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
    Ben yine aynı markanınhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220701772105#ht_4183wt_1392 şu modelini alacağım Forumlarda inceledim önerilen bir model.İncelemenizi tavsiye ederim.:
    Daha iyi bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam tetikleyiciyi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
    Ben yine aynı markanınhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220701772105#ht_4183wt_1392 şu modelini alacağım Forumlarda inceledim önerilen bir model.İncelemenizi tavsiye ederim.:
    Daha iyi bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim

açıkçası tetikleiyici almayı düşünmüourum :D ne işe yaradığı hakkındada çok bi bilgim yok. yani biliourum ne olduğunu ama ne kadar gerekli ?

• Nasıl tetikliyeceksiniz hocam peki fotoraf makinasını flaşla senkronize olarak ? Niyeyse hep makinanız canonmuş gibi konuşuyorum :)Nikonda böyle birşeye ihtiyaç yok diye biliyorum ?
  • quote:

quote:

quote:

bende alacam ama dx de yn460 olunca II olmayınca vazgeçer oldum, ama ebayda 80tl ye gelirse iyi olur. Peki ben hiç alışveriş yapmadım nasıl yapabilirim. kredi kartım falan var zaten bankada çalışyorum para transfer falan sorun olmaz benim için. Nasıl yapmalı...

• quote:

Nasıl tetikliyeceksiniz hocam peki fotoraf makinasını flaşla senkronize olarak ? Niyeyse hep makinanız canonmuş gibi konuşuyorum :)Nikonda böyle birşeye ihtiyaç yok diye biliyorum ?

Pentax da es zamanli olarak tetiklenio olarak bilioirim ben. Ama yine bi arastiririm
  • quote:

Nasıl tetikliyeceksiniz hocam peki fotoraf makinasını flaşla senkronize olarak ? Niyeyse hep makinanız canonmuş gibi konuşuyorum :)Nikonda böyle birşeye ihtiyaç yok diye biliyorum ?

nikonda neden böyle birşeye ihtiyaç yok, pop up flaşla tetiklenebiliyor ama tabi sonuçta popup flaşı kullanmamanız gereken yerler olacak mesela sadece yanlardan flaş vermeniz gerekir işte ozaman popup la tetiklerseniz önden de istenmyen bir ışık vermiş olursunuz.

Birşey soracam cahillik mi dersinz herneyse, yn460 ın altına baktımda bu hotsoe bölüme takılan kısımda metal görmedim, acaba makine üzerine takılında tohsoe bölümünden bağlantı yapıp sekronize patlatılamıyormu bu flaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

nikonda neden böyle birşeye ihtiyaç yok, pop up flaşla tetiklenebiliyor ama tabi sonuçta popup flaşı kullanmamanız gereken yerler olacak mesela sadece yanlardan flaş vermeniz gerekir işte ozaman popup la tetiklerseniz önden de istenmyen bir ışık vermiş olursunuz.

Birşey soracam cahillik mi dersinz herneyse, yn460 ın altına baktımda bu hotsoe bölüme takılan kısımda metal görmedim, acaba makine üzerine takılında tohsoe bölümünden bağlantı yapıp sekronize patlatılamıyormu bu flaş.

Eger cekecegin objeye cok yakin degilsen tepe flasini kapatabiliyorsun. Ama yakinsan nedense tepe flasi etkiliyor. Nikon da kullanim kilavuzunda aynisini soylemis zaten. Bu arada ben D700 kullaniyorum, D5100 gibi makinelerde tepe flasini kapatma var mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Eger cekecegin objeye cok yakin degilsen tepe flasini kapatabiliyorsun. Ama yakinsan nedense tepe flasi etkiliyor. Nikon da kullanim kilavuzunda aynisini soylemis zaten. Bu arada ben D700 kullaniyorum, D5100 gibi makinelerde tepe flasini kapatma var mi bilmiyorum.

Valla anlamadım desem kızmasınız değilmi

Benim tepeflaşını kullanmada ki sebep alacağımız yn460 uzaktan tetikleme cihazı olmadan makine üzerinde ki tepeflaşıyla tetiklemek. Arkadaş diğer arkadaşa tetikleme cihazı almadan nasıl kullanacaksın demiş, bende ona istinaden tetikleme cihazı almadan ancak makine üzerindeki teleflaşıyla tetikleyebilir dedim. Ancak tepeflaşını kullanınca bu sefer istenmeyen bir etki yaratabilir özellikle sadece yandan ve üstte verdiğim ışıklarda önden gelen tepeflaşı işimizi bozabilir.

Tepeflaşını istemediğimizde zaten kapatabiliyoruz, manuel güç ayarları dahi var, gerçi bende 60d var ev arkadaşımda da 600d ikisindede flaşı kapatmayı bırakın manuel ayar dahi yapılıyor, 5100 de de vardır mutlaka. Ben arkadaşın uzaktan tetiklemede nikonda böyle bir ihtiyaç yok demesi iligmi çekti acaba farklı bir özelliği var diye merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.