Şimdi Ara

Yönetim İstifa! Aybaba İstifa! Quaresma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş’ın Fenerbahçe yenilgisi sonrası Nevzat Demir tesislerinde olay çıktı.

Kötü gidişatın üzerine Nevzat Demir tesislerine gelen taraftar kaptan İbrahim Toraman'a tepki gösterdi. Taraftar, "Yönetim istifa, Quaresma" diye tepki gösterdi.

Kaptan Toraman'ın tesislerden ayrılan ilk isim olması dikkat çekici.

Derbide alınan 3 farklı mağlubiyetin ardından sizin bu konuda görüşleriniz neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yol yakınken defolup gitsinler görünen köy klavuz istemez
  • Yönetimin artık bu feda olayından vazgecmesi lazım. Acilen Quaresma yi takıma geri çağırıp yeni bir sözleşme imzalaması, ayrıca devre arası en az 2-3 tane iyi transfer yapması lazım. Hee son olarak hemen Samet Aybaba'yi göndermeleri lazım.

• quaresmayı istemeyenlerin başında kaptan geliyor.
  • Feda hareketi bugün için bitmiştir. Arkadaşlar kimse yönetimin istifasını istemez. Çünkü alternatif bir yönetim yok ancak bu yönetim ki bir yıldırım demirörenin yaptıklarını açıklayamıyor. Tüm raporlar ortada. Neden bu adamın kulüp ile bağını kesmiyorsun? Neden raporları açıklamıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane quaresma olsa gelip kurtaramaz. sacma sapan konusmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Feda hareketi bugün için bitmiştir. Arkadaşlar kimse yönetimin istifasını istemez. Çünkü alternatif bir yönetim yok ancak bu yönetim ki bir yıldırım demirörenin yaptıklarını açıklayamıyor. Tüm raporlar ortada. Neden bu adamın kulüp ile bağını kesmiyorsun? Neden raporları açıklamıyorsun?

cok basit hala demirorenin yandas taraftari stada mac izlemeye gidiyor serdar bilgiliye kim kufur ettirdi saniyorsun hocam bi takimi bedava bilet icin satanlar var malesef durum boyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEFOL CARVALHAL!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadroya Messi ile Ronaldo'yu getir takım bundan farklı oynamaz.Bugün kaç kere yazdım anlamadınız,takımın kalitesi bu abicim işte Q7 döndü diyelim ne yapabilecek?.Geçen seneden farkı ne olacak?.Haa uçmayı öğrenmişse bilemem tabi.Veli,Uğur Boral,Necip,Almeida,Escude denen adamlar varsa o takımdan fazla birşey beklememek gerekir.
  • bu saate sonra kim sahiplenecek takımı 500m içerde olan bi takımaöyle hiçbir yönetim kolay kolay sahip çıkmaz
  • Birisi Alex der
    Birisi Q7 der

Biz bir takımı tutuyorduk ama .... ?
  • Hayır öyle bir yazıyorsunuz da sanki yönetimde para bol ama vermiyorlar, kullanmıyorlar gibi
  • Ya arkadai anlamıyorum, sanki Quaresma varken her amçı kazanıyorduk, her derbide terör estiriyorduk.
    Kulübün gücü ve imkanları ortada, sanki sizi 2 sene önce difrize atmışlar bugün çözülmüşsünüz gibi, bildiğiniz herşeyi bilmemezliğe getiriyorsunuz.
    Samet Aybaba'yı yolladık, yerine x bir yabancı teknik direktör aldık, Quaresma'yı da takıma dahil ettik, sonuç değişecek mi?
    Schuster takımın başındayken, Quaresma sahadayken herşey güllük gülistanlıktı da biz mi kendi huzurumuzu boş yere bozduk?
  • Artık Q7 bu saatten sonra dönse ne yazar? Atı alan Üsküdar'ı geçti çoktan. 3 maçta sıfır çektik dibe vurduk.
  • Samet hocaya güvenin. Çok zor bir süreçte görevi devraldı. Kendisinden hemen başarı beklemek doğru olmaz. Bjk şu an bir geçiş döneminde ve böyle bir dönem için Samet hoca bir t.d. olarak adeta biçilmiş bir kaftan. Samet hocanın şu an ayrılması takımı daha büyük bir kaosa sürükler; o nedenle en azından sezon soununu bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Artık Q7 bu saatten sonra dönse ne yazar? Atı alan Üsküdar'ı geçti çoktan. 3 maçta sıfır çektik dibe vurduk.

Öyle deme..

Quaresma gelirse, 27'de 27 yaparız..

Üstüne bir de yönetim ve teknik heyet istifa ederse, zaten yarın şampiyonluk kupası verilir..
  • Dün Q7 nin yoklugunu gercekten hissettim.

• Takim daha top yapamıyor yetenek yok bir sey yok. Rakip takima karsı ne ile mücadele edeceğiz? Koşarak mı? Sen bana 100.000 TL ver onlardan daha çok koşarım bu mü feda? Bu mü metin Ali feyyaz? Kusura bakmayın sanki altyapı Barcelona. Samet Aybaba hangi takımına güveniyor? Kosan Takim mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

10 tane quaresma olsa gelip kurtaramaz. sacma sapan konusmayin.

durum bu
  • kabullenin 1-2 sene böyle gerekirse maç izlemeyin beşiktaş sevgisi içimizde saklı kalsın. bende bırakıcam bi süre sanırım futbolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Birisi Alex der
    Birisi Q7 der

Biz bir takımı tutuyorduk ama .... ?

+1903.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.