Şimdi Ara

Yönetim Hatalara Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel şampiyonluk gelmiş,stad açılmış hala boş boş transferler yapılıyor.Gökhan nedir Allah aşkına? 32 yaşındaki adama birde 4 yıllık sözleşme verilmiş.Hadi ligi tanıyor belki bu sene iş yapar derim de 4 yıl çok fazla.Gittiler Tolga ile de 3 yıllık imzaladılar.Bu adam yüzünden az daha şampiyonluk gidiyordu be.Kaleye de Fabri denen iki senedir top oynamayan bir çöpü alıyorlar.Stopere de Omeruo filan gelsin gidip 8 rekorunu iyice geliştirelim.32 yaşındaki Gökhan ile uğraşacağımıza gidip,Eren Albayrak'ı alsaydık.Hem ucuza sol bekimiz olacaktı,hem de kadro kayıt kuralını hallederdik.Sağa da Fener'den önce davranıp Wiel i yada onun gibi bonservissiz iyi bir ismi alabilirdik.Töre'yi de hala satamadılar,piyasası varken satmamız lazımdı.Zibilyon tane stoper izliyoruz diyorlar hala bir şey yok.Gündemde hali hazırda bulunan Neustadter alınabilirdi.Kamp başlayacak,bu sene ŞL'ye gideceğiz hala pazarlık ve ucuz boş adamlar peşindeler.Onun yerine bir maliyeti tuzlu iki tane stoper al,ama gider hem Avrupa'da iyi işler yaparsın,hem de onların fiyatını hatta çok daha fazlasını çıkarırsın.Bilmiyorum belki de ben fazla sabırsızım ama inşallah beni utandırırlar.

• Taşlayacaklar hazır ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen sezon basinda boyle konusuyorduk ins biz yaniliriz yonetim kazanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi yaşını da ortamlarda büyütüyor musun gökhan gibi? atiba örneği varken gökhan'a yaşlı demek saçma. maç içinde oldukça mesafe kat eden biri üstelik.

tosic ve alexis gidiyor. omeruo rotasyon için alındı.

fabri sakatlığı yüzünden maliyeti düşük, iyi bir kaleci. ne vereceği meçhul. günay gitti o geldi rekabeti arttıracaktır(sakatlanmazsa )

bunlar dışında tolga'da haklısın. sen de sabırsızsın ben de sabırsızım fakat geçmişte yapılan iyi transferler hep temmuz sonu gerçekleşti. beklemek gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı transferin başarı garantisi yok. Artı bu kadar borç dururken transfere M Eurolar harcamak bizim için şimdilik risk taşıyor. Durumu düzelttiğimizde daha iyi transferler elbette yaparız.

Bu arada yönetim scout muhabbeti yapıyor kaç zamandır. Bu adamların çıkardığı oyuncuları ne zaman göreceğiz merak ediyorum.
  • Alinsin dedigin oyuncularin cogunu rakipler alacak zaten wdv roman vs. Bizim aldigimiz oyuncular daha iyi performans gosterirse ne yapacaksin? Ben anlamiyomusum diyecekmisin? Gerci demezsiniz bizde olsa iyi oynardi yok rakibin hocasi kotu hep bahaneniz ayni. Gokhan yerine wan der wiel alinmaliymis

• İmkanlara göre böyle işine geliyorsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • brandnew kullanıcısına yanıt
    Gökhan yerine van der wiel alınsın demedim,vdw tarzı yaşı daha küçük bir oyuncu olabilir.Gündemde zibilyon tane isim varken, Neustadter hem bonservissiz,daha iyi olur dedim..Ben anlamıyormuşum derim,zaten cümlemin sonuna inşallah beni utandırırlar dedim.Daha iyi performans gösterirse tabiki de mutlu olurum,yönetimin düşündüğümden çok daha iyi bir stratejisi olduğunu ve beni utandırdığını söylerim.
  • O değil de CL'de Tolga'yla mı oynayacaksınız ciddi ciddi?

• Avrupada bal grubundan cıkamamış takım tolga ile cl ye gidiyor. hadi hayırlısı çek bi letonya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ennnes58 kullanıcısına yanıt
    Tolga zengin 2011 2012sezonun da sampiyonlar liginde oynadi 6 macta 5 gol yedi. Bal grubu dedigin grupda senin 4 yiyip elendigin braganin oldugu ligde sezonu 2. Bitiren sporting lizbon santraforunu satip 2 ay tatilden cikmis haliyle degil gayet formda haliyle lokomotiv moscow ve iskenderbeu vardi. Olimpiyatta oynamamiza ragmen senin molde celtic ajax bal grubunda aldigin puani aldik. Neyse bu sene temmuzda sam ligi on elemesinde yine fark yer bal gruba gidersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Tolga zengin 2011 2012sezonun da sampiyonlar liginde oynadi 6 macta 5 gol yedi. Bal grubu dedigin grupda senin 4 yiyip elendigin braganin oldugu ligde sezonu 2. Bitiren sporting lizbon santraforunu satip 2 ay tatilden cikmis haliyle degil gayet formda haliyle lokomotiv moscow ve iskenderbeu vardi. Olimpiyatta oynamamiza ragmen senin molde celtic ajax bal grubunda aldigin puani aldik. Neyse bu sene temmuzda sam ligi on elemesinde yine fark yer bal gruba gidersiniz.

Ne diyo bu biri tercüme etsin

İsmail "köybaşı " diyor

• Herif celtic ve ajax a bal grubu dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Avrupada bal grubundan cıkamamış takım tolga ile cl ye gidiyor. hadi hayırlısı çek bi letonya

Siz nereye gidiyonuz ?
  • ULAN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ SİZ BİLİYORSUNUZ ZATEN !!! MİLLET OLARAK HERKES HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİYOR EVET.

dedi sifir ceken takimin taraftari adama sormazlarmi ne basarin var avrupada komedi ya hadi gs li biri dese anlicamda

• anlamiyorum bu fb taraftarini ne basarisi var avrupada :) alex i hagi ile karsilastirmalar falan eziklikmidir nedir anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfagvn

dedi sifir ceken takimin taraftari adama sormazlarmi ne basarin var avrupada komedi ya hadi gs li biri dese anlicamda

Bak ben kötü bi niyetle yapmadım yorumu ancak avrupada beşiktaştn çok daha başarılı oldugumuz bilinen bi gerçek.
    Ömrünüzde en büyük başarınız uefada ceyrek final

• Ya tamam Çok kötü bir Başkandan sonra aldılar çok kötü zamanda aldılar takımı ama arkadaş Okyanusları aşıp derede boğuluyorlar her seferinde.Sportif anlamda vizyonları İlhan Cavcav seviyesinde.Bak iddia ediyorum bu bizim takımı Aziz yıldırım gibi sevilmeyen bir adamın eline bile versen sana Uefada Yarı final garanti kadro kurar ama bizimkiler Kasımpaşa eskisi ve ön çapraz bağları yırtılmış adamları alıyor.Bu takıma Alexis,Tosic,Milosovic,Fabri,Omeruo gibi adamları a la maz sın.Mustafa pektemek gibi bir adamla 4 sene senelik 1.5 milyon euro garanti parayla anlaşamazsın.Yaparsan da futboldan anlıyorum diye dolaşamazsın.Fb şampiyonluk yarışında 20 milyon euro teklif gelen Naniyi satmıyor sen 7 milyona Şamiyonluk yarışında takımı riske atıyorsun.Bunun başka bir izahı yok sen spor kulübünün başında olduğunu unutuyorsun demektir.Sen şirket yönetiyorsun,ticaret yapıyorsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.