Şimdi Ara

Yönetim 25.000 Euro Talep Ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merbaba, iki gün önce yan sokağımızda ki bir apartmanın kapısına "SuperOnline Bölgesel Fiber Alt Yapı Çalışması"yapılacağını bildiren bir kağıt asılmış, kağıtta Bölge Alt Yapı Müdürü'nün numarası da vardı. Bu çalışma bizim sitemizi de kapsıyor mu diye müdürle görüştüğümde "Tüm mahalle ile anlaşma sağlandı sadece sizin site yönetiminiz alt yapı karşılığında 25bin euro para talep ediyor" dedi. Arka tarafımızda bizimkinden biraz daha büyük bir site var oraya 45bin Euro verdiklerini öğrenmişler ondan sonra bizim yönetimde 25bin Euro talep etmiş.Yönetim para talep ediyor(ilk defa böyle bişey duyuyorum) superonline vermiyor ve 10mbps internet kullanmaya devam ediyorum. Yönetimi nasıl ikna edebilirim yada sitenin çoğunluğundan imza falan alıp yönetime mi göstermem gerekiyor çoğunluk istiyor diye ne yapmam lazım acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yanlış anlamışsındır aksine superonline altyapı getirmek için para talep edebiliyor (eğer sitenizi kapsamıyorsa)

    Hem fiber getirecek hem de üzerine para mı verecek mantıksız geldi.
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    bende sizin gibi düşünmüştüm ama tekrar sorduğumda benim anlattığım gibi olduğunu doğruladı adam
  • Site yönetimi zaten apartman sahiplerinden oluşmuyor mu ikna etmeye çalışın böyle bir şey yapmaları çok kötü maalesef altyapısız kalacaksınız birileri uyanıklık yapacağım derken.Bir daha da altyapı getirmezler oraya.Superonline Türkiye nin en kaliteli altyapısı.
  • Site yönetimleri rant kapısıdır. İmza toplayıp site yönetimine verin. o 25bin euro rüşveti almakta ısrar ederseniz sizi dava ederiz diyin.
  • Superonline bir siteye alt yapı getirirken neden 45 Euro para versin ki? Bence başka bir şey var



    Belki o sitenin üzerine kurulmuş ya da kurulacak bir baz istasyonu vardır. Ya da sitede merkezi sistem bir internet hizmeti veriliyordur. Bazi büyük siteler öyle. Parayı site yönetimine verirsin. İnternete bağlanırsın. 45 bin euroluk bir sözleşme yapılmıştır.



    Veya çok büyük bir sitedir.45 bin euro ya sözleşme yapılarak başka servis sağlayıcı fiber alt yapi çekemez tarzı bir madde konulmuştur. Bu aralar büyük sitelere hem superonline hem de Türk telekom fiber alt yapı çekiyor. Kısacası bedavaya vermez o parayı turkcell.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saçma niye para talep etsin yönetim sebebini öğrenmelisin bence yöneticiden
  • baz istasyonları dışında para talep edildiğini bilmiyordum çünkü baz istasyonları çok zararlı 25bin euro verseler kurdurmam ama fiber beleş gelecek üstüne para verecekler ohoo çoktan kurulmuş olurdu
  • Bence yönetim kendi çıkarı için istiyor fiber gelmesin daha iyi bunun adı hırsızlık. Ben ISS olsam fibet getirmem öyle bir siteye tabi bence yasal olarak bu konuda bir müdahale yapılmalı yani bu gibi isteklere hapis cezası gibi.



    Öte yandan İnşallah sorununuz çözülür de fkber gelir.



    Bu arada bazlarla alakalı şunu demek isterim genelde halk arasında zararlı oldukları söyleniyor ancak (bu konuda benim teknik bilgim uok tabi ancak konu hakkındaki bilgililerin söyledikleri doğrultusunda) söylendiği gibi zararlı olmadıkları. Ki zaten hiç ummadıgınız yerlerde baz istasyonları var buralara hastaneler de dahil herhalde zararlı olsalar hastanelere koymazlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    45bin euro verilen baya büyük bir site 15 blokluk falan ve o sitede hem turkelekom hemde superonline var işte bizim yönetimde bunu öğrenince kendince para istiyor bizim site içinde bizimkide 7 blokluk bir site

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle diyorum ama durum bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell'i hiç sevmeyen birisi olarak şunu belirtmek isterim.

    Eğer başka sitelerde bunu yaptılarsa ve sizin yönetime para ödenmiyorsa getirmemekte haklılar bu eşitlik ve adaletsizlik olmaz mesela 60 bin lira talep ediyor yönetim diyebilir ki bunu şu işlerde kullanacağız şu sıkıntımız var veya farklı konularda bu para kullanılabilir veya 3-5 ay aidat vermezsiniz sizin çıkarınıza olur.

    Türkcell Süperonline altyapısını getirecek diyelim sadece bu internetten hizmet alabileceksiniz ve 1 kişi ortalama 70 TL ücret ödese 100 daireden Aylık 7 Bin TL 24 Ay ile çarpalım 168 Bin TL yapar.

    Uydunet felan gelse sizin için çok iyi olurdu yönetimde karışmazdı Paketleri uygun ama Türkcell Süperonline hep kazık tamamen rezalet durumda yedeksiz fiber hat çekiyorlar herhangi sorunda internetsiz kalırsınız.

    Eğer 100 daireden 51 kişi Türkcell'i istemiyorum derse yönetim'de neden istemediklerini söyleyerek imza alırsa isterseniz Avrupa insan hakları mahkemesine gidin bir durum değişmeyecektir.

    Altyapınızda ve çevrenizde hangi firmaların fiber interneti var onu öğrenin isterseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 13 Ağustos 2017; 16:36:22 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.