|
:D ankarada ikamet ediyorum ve ilk defa araç almayı düşünüyorum. haliyle ilk defa aktif trafiğede çıkacağım için tercihlerim direkt olarak hatchback mümkün olduğu kadar küçük artık ve mümkünse otomatik isterim vitesle gerçekten uğraşmak istemiyorum (düz B ehliyetim var) araçtan tek beklentim a noktasından b noktasına götürsün, sanayiden çıkmayan tipte araba almak istemiyorum ve çevremde gerçekten akıl verecek veya yol gösterecek tanıdığım yok, bozuk arabayı elime verseler anlamam. niyetim trafiğin az olduğu saatlerde yakıt harcayarak kendimi de geliştirmek, iş içinde ufak tefek 25-50km yolculuklarda kullanacağım ayda max 2 defa. eminim asıl soru bütçen ne ? 500k'ya kadar çıkarım fakat bunu minumumda tutmayı çok isterim. kendim bakıyorum genelde minumum 250-300k km. yapmış araçlar görüyorum herkes bişey söylüyor otomatik viteslerin sıkıntı çıkardığını vs. zorda kalırsam düz vitesde alabilirim ama bulaşmayı istemiyorum. konfor gibi bir beklentim yok beyaz plasik sandalyeli araç bile kabülümdür yeterki sorun çıkarmasın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Aralık 2025; 8:8:14 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler