Şimdi Ara

Yolda Tanışıp Kızın Numarasını Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dediğimi yapan bir kişi var mı bu forumda ? Sadece meraktan soruyorum, eğer istiyorsa anlatabilir konuşmayı durumu, ve lütfen trolluk yapmayın, uydurma şeyler anlatmayın

• güncel, yok mu lan kimse ? Herkes elizabeth mi ?
  • benim yaşım küçük ama, utanırım herhalde...
  • heykeltıraş işi aceleye getirmiş belli sen eksiksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion.

heykeltıraş işi aceleye getirmiş belli sen eksiksin

ne alakası var benimle ?
  • Eğer göz göze gelirsem, bir de beğenirsem gidiyorum yanına. Merhabalar sakıncası yoksa sizinle tanışmak istiyorum vs. Havadan sudan ayak üstü muhabbet ediyoruz. ( Genelde yazın yaptıgım için "nerde oturuyorsun ? ben şurda oturuyorum" tarzı muhabbete giriyorum. Sonra telefon numaranım yazılı oldugu bir kagıdı veriyorum veya söylüyorum. Mesaj atarsan memnun olurum diyorum ve uzuyorum. 11 kişiden 9u geri dönüş yapmıştı bu yaz. Hepside güzel kızlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Héraclès

Arkadaşlar bu dediğimi yapan bir kişi var mı bu forumda ? Sadece meraktan soruyorum, eğer istiyorsa anlatabilir konuşmayı durumu, ve lütfen trolluk yapmayın, uydurma şeyler anlatmayın

Var hocam bazilari ciddiye almayabilir onemli degil. Okuldan sonra servisle eve donerken surekli bi durakta bize bakan kizlar vardi Bigun soforle karsilastik bunlarin numarasini almaya. Bi kagidi numarayi yazip kizlara vermistim. Numarayi alamadim numarami verdim sonucta aksam mesaj atti biri oyle konusmaya devam etmistik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Eğer göz göze gelirsem, bir de beğenirsem gidiyorum yanına. Merhabalar sakıncası yoksa sizinle tanışmak istiyorum vs. Havadan sudan ayak üstü muhabbet ediyoruz. ( Genelde yazın yaptıgım için "nerde oturuyorsun ? ben şurda oturuyorum" tarzı muhabbete giriyorum. Sonra telefon numaranım yazılı oldugu bir kagıdı veriyorum veya söylüyorum. Mesaj atarsan memnun olurum diyorum ve uzuyorum. 11 kişiden 9u geri dönüş yapmıştı bu yaz. Hepside güzel kızlardı.

Sonra ilk part bitiyor. Otomatik geçiş yapmadığından 2. partı kendin açıp tam ekran yapıyorsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Isilrá

quote:

Eğer göz göze gelirsem, bir de beğenirsem gidiyorum yanına. Merhabalar sakıncası yoksa sizinle tanışmak istiyorum vs. Havadan sudan ayak üstü muhabbet ediyoruz. ( Genelde yazın yaptıgım için "nerde oturuyorsun ? ben şurda oturuyorum" tarzı muhabbete giriyorum. Sonra telefon numaranım yazılı oldugu bir kagıdı veriyorum veya söylüyorum. Mesaj atarsan memnun olurum diyorum ve uzuyorum. 11 kişiden 9u geri dönüş yapmıştı bu yaz. Hepside güzel kızlardı.

Sonra ilk part bitiyor. Otomatik geçiş yapmadığından 2. partı kendin açıp tam ekran yapıyorsun ..

Ne vereyim abime :))

• quote:

quote:

quote:

Ne vereceksin bana

• Geçen hafta metrobüs yolunu sormuştum güzel hatunun tekine bende oraya gidiyorum demişti mesefade biraz uzaktı beraber giderken baya muhabbet ettik numarasını aldım tabi yarın veya ondan sonraki gün buluşçaz.
  • bu şekilde en az 10-15 kızla çıkmışımdır belkide daha fazla o zamanlar internet bilgisayar filan yoktu yada bu derece yaygın değildi mesela gençken eskişehirde esnaf sarayı adında bir alışveriş merkezi vardı sırf orada 5 kızla tanışmışımdır bazen bi özgüven gelirdi bazende arkadaşlara madara olmamak için utana sıkıla belli etmeden giderdim ne günlerdi be
  • Kitap fuari vardi,fuar alaninin onundeki durakta arkadaslari bekliyordum.yanima guzel bir kiz geldi oturdu.yanimda naneli seker vardi cikarirken kiz bir kere kutuya bakti sonra bende bunu gorunce kiza seker uzattim fakat naneli yemiyormus neden yemiyorsun falan diye sormustum oyle muhabbete girmistik.arkadaslar gelene kadar muhabbet ettik halbuki oda arkadaslarini bekliyormus.neyse arkadaslarin geldigini ogrendigimde "seninle tekrar konusmak isterim numarani verir misin ? " demistim biraz dusundu ama sonra verdi numarayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbula geldiğim ilk gündü. Ertuğrul sitesi taraflarındaydım. Beşiktaş meydana gitmem lazımdı. Biraz yürüdüm, çok hoş beyaz tenli ama hafif kilolu bi kız gördüm karşıdan karşıya geçiyordu. Beşiktaşa nasıl giderim gibisinden bişe dedim o da ben de orya gidiyorum gelin beraber gidelim dedi. Yürüdük meydana kadar. Çok güzel sohbet ettik çok positiv enerjisi vardı ama benden bir yaş büyüktü diye numarasını istemedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne vereceksin bana

Ne vereyim abimeeeeğğğğğ

• Bi kere deniyim dedim elimde patladı o gün bugündür tanıştırılmadan yabancı bi kızla muhabbet etmem.(Aga feci patlattıydı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Bi kere deniyim dedim elimde patladı o gün bugündür tanıştırılmadan yabancı bi kızla muhabbet etmem.(Aga feci patlattıydı)

Anlat hadi la anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^beetlejuice

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne vereceksin bana

Ne vereyim abimeeeeğğğğğ

• 2 yıl önce bir müşterimde (bir bakkalda) sipariş alırken bir hatun girdi içeri benim yaşlarda... ben de hararetle bi şeyler anlatmaya çalışıyodum o esnada... Ahmet abiyle ürünler ve sipariş hakkında tartışırken hatuna biraz dikkat kesildim gayet alımlı uzun boylu bakımlı esmer bi hatundu... alışverişini tamamlayana kadar bi kaç kez bakışını yakaladım birbirimize gülümsedik falan... Ben de haliyle etkilendim oldukça... özgüven de tavandaydı ama müşterime ayıp olacak diye bi halt yiyemedim... Alışverişi bitince hatun çıktı dükkandan çaktırmadan çıktım hatunun arkasından arabadan bi şey alırmış gibi yaptım hatuna bir daha bakayım diye hemen kaybolmuştu demek ki çok yakında oturuyor diyerek cesaretimi topladım ve döndüm ahmet abiye dedim abi az önce çıkan hatun kimdi tanır mısın? .ahmet abi hayırdır diye sorunca dedim durum böyle böyle acayip hoşlandım...
    Sonra o da kızın hakkında biraz bilgi verdi (bunları bilmenize gerek yok, sadece türk değildi desem yeter) sonra ben de rica ettim dedim ki ahmet abi Allah aşkına ver şu kıza bi şekilde numaramı sen halledersin bu işi usulüne uygun bi şekilde falan dedim yok olmaz dedi... Zaten hatun çok seyrek geliyormuş alışverişe... bi kaç hafta sürekli zorladım ahmet abiyi yanaşmadı.... ona bu işi unutmadığımı, o hatunu kafaya taktığımı anlattım sürekli... veee sonuç bir gün telefonum çaldı... durumu anlattım hatuna kendimi tanıttım... bi kaç kez buluştuk yedik içtik gezdik derken birbirimizi tanıdıkça daha da yakınlaştık ve bazı geceler beraber kalmaya başladık... ilişkimiz çok uzun sürmedi ama birlikte oldukça dolu dolu, eğlenceli günler geçirdik.... Ahmet abi bu kadar ilerlediğimizi bilmiyor tabi ama onu da unutmadım 4 koli bedelsiz mal ayarladım ve sonraki bütün kampanyaların hepsinden faydalandırdım... pişman değilim yine olsa yine yaparım... Kimseyi rahatsız etmedim, kimseyi taciz etmedim, dürüst davrandım açık oldum, kimsenin ahını almadım... İsteyen ağır sapık desin.... Tanışma şekli ne olursa olsun iki taraf da istedi sonuçta ve güzel şeyler yaşandı nihayetinde de güzellikle noktalandı...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Bi kere deniyim dedim elimde patladı o gün bugündür tanıştırılmadan yabancı bi kızla muhabbet etmem.(Aga feci patlattıydı)

Anlat hadi la anlat

Boş yere foruma madara olmayalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.