Şimdi Ara

YOLDA BULDUĞUM KUŞ (SS)'Lİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
7
Favori
4.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amacım iyileştirmek :(
  • Niye yıkadın hayvanı, kesin ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

amacım iyileştirmek :(

Kardeşim sen iyileştirme belli ki bilmiyorsun yanlış şeyler yapmışsın en kısa zamanda bilgili birine götür. iyileştirmeyi unut sen yapamazsın bunu. O kuşun daha uçmayı öğrenmesi var falan. Annesi yoksa sen öğretmeden hiç uçamaz o. Ayrıca yıkamışsın. Büyük ihtimalle hastalanacak. Kısa bir zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunk1994 -- 19 Mayıs 2014; 15:54:02 >
  • önerileriniz için teşekkürler saç kurutma makinesi en ılık olanında.kuş ötmüyor ama zıplıyor.YOZGAT'ta bilen kişi tanımıyorum.
  • Kuşun kurtulmasını istiyorsan gerçekten bir veterinere teslim et
  • Zangetss Z kullanıcısına yanıt
    kardeşim kaç kere söyledim bulunduğum yerde veteriner yok :(
  • çipetpett 6 7 li şak şak şak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

kardeşim kaç kere söyledim bulunduğum yerde veteriner yok :(

Bulunduğun yerde yoksa çevreyi bi araştır gerçekten kurtarmak istiyosan atla bi arabaya yada otobüs vs.. bir veteriner bul yoksa durumu iç açıcı değil
  • Kardeş hayvanın ağzına etmişsin tazyikli suylamı yıkadın ne yaptın artık bilmiyorum.Yorgunluğu da belli oluyor birazda hasta gibi.Taksi maksi tut veya tanıdık birinin arabasıyla veterinere götür başka şekilde kurtarma şansın düşük olur.Bu arada kuş uzun süredir dışarıda olduğu için aç kalmıştır yiyecek bişeyler ver açlıktanda ölebilir.
  • elının altında google var, bırşey yapmadan araştır, olan olmuş o kadar uzulme sonuçta sen doganın dengesını bozdun şuanda, o kuş bır kedının akşam yemegı olacaktı
  • Gokhantiryaki1 kullanıcısına yanıt
    ne yer ki ?
  • http://veteriner.co/yozgat-veteriner-klinikleri.html buradan veterinerlere ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam garanti hasta deği şu an evde kaçıyor zor yakaladık canavar gibi ama uçamıyor. birde ne yer bilmiyorum :( muhabbet kuşunun yeminden verdik birazda bulgur yiyecek mi bakalım :)
  • Yıkadıysan olur o

• *GeCeNiNSeSi* * kullanıcısına yanıt
    tamam işte bu kısa zamanda gideceğim veterinere teşekkürler :)
  • En yakın veterinere bırak kaç kuşu. Ben yavru bir kediyi öyle yapmıştım
  • çok tatlıymış :D inşallah düzgün bir şekilde yaşatabilirsin ki sanmıyorum :D muhabbet kuşuyla vs attırın bakim kim kazancak
  • Benim de kuşum vardı. Kıvırcık marul tarzı şeyleri çok severdi önüne koy yer belki

• Serçe
    DEĞİL

Kırlangıç
    DEĞİL

Bülbül
    HİÇ DEĞİL

Güvercin
    ASLA OLAMAZ

Kumru
    ZATEN DEĞİL

Kartal
    YOK EBENİN...

Muhabbet kuşu
    ZATEN BESLEMİŞSİN

Ötücü kuşlar var onlardan biri (saka da değil)
    Cinsini yeni gördüm ancak tüylerinin de etkisi olabilir. Yavru olduğunu düşünmüyorum, küçük böcekler yada darı yiyebilir. Önce kanarya yemi
    Kanarya
    MALESEF ODA DEĞİL
    verebilirsin bi dene...
  • Mr.Captain kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.