Şimdi Ara

Yola tabure koyan 2 esnafa 412’şer lira ceza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bizim köfteci esnafın dükkanının önüne araç koyuyor birisi. Esnaf adamı uyarıyor koyma diye adam dinlemiyor. Esnaf polisi arıyor trafik geliyor. Araca bakıyorlar kendi arkadaşlarının aracı yolda park edip bekleyen araçlar kaldırıma tekerini çılaran cipler v. S ne kadar araç varsa hepsine ceza yağdırıyorlar. Esnafın dükkanının önüne park yapan trafikçii adam geliyor aracına binip gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

quote:

Orijinalden alıntı: musta35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stasi

Esnaf vergi falan vermiyor. Verse bile yol devletin, vatandaşın. 10 metrekare dükkanıyla 30 metrekarelik yer işgal ediyorlar. Evlerinin bahçesine komşusunun ağacı sarksa olay çıkaran tipler, yolu mesken tutuyor. Bir keresinde dubaları devirip parketmiştim, adam bura dükkanın önü dedi. Getir tapusunu dedim geçti gitti.

İsgaliye veriyor
    Çop vergisi veriyor
    Reklam vergisi tabela vs veriyor
    Stopaj veriyor
    Kira veriyor
    Kdv veriyor
    Damga vergisi veriyor
    Gecici gelir vergisi veriyor
    İşçi parasi veriyor
    Mal aliyor onu veriyor
    Sigorta ödüyor
    Elektrik telekom vergisi zaten veriyor

Daha neyini versin adam verecek biyer kaldi onu mu versin. Ordan konuşmak kolay konuşun

Kaldirimima park edenler tapu isteyince gosteriyorum o zaman basıp gidiyorlar. Sanki esnaf vatandas degil. Artistlere cevabini veriyoruz merak etmeyin. Dukkanimin onune park ettirmem varsa babayiğit gelsin koysun. 15 dk ya trafige cektiririm

Ne cektiyorsun hocam uzun hava mi, kaldirima park edenlerden bahseden mi var. Devletin vatandasin yoluna duba sandalye cop kutusu koyanlarfan bahsediliyor burda.

Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama izmir konak alsancakta yani izmirin merkezi oluyor, dukkanimin onu yani (yoldan bahsediyorum) ayrica kaldirima koyanlarida kaldirtiyorum. Dukkanimin her 2 tarafi da park yasagi tabelasi var ben dilekceyle diktirttim. Kaldırima veya yola koyan olursa ihbar edip cekiciyle attiriyorum otoparka. Yani kanunen kimse sesini cikaramaz.

Bazi insanlar rica ediyor 1 saat yarim saat tabiki de musade ediyoruz. Yol herkesin sonucta ama barzolar boyle nazik insanlardan kat kat fazla burada.

kanunen yasak yerleden de bahsedilmiyor eğer siz benim dükkanımın önü park yasak olan alan yazsaydınız o zaman zaten bu tepkiyle karşılanmadınız. eğer park yasağı yoksa ve dükkanımın önü kapatıyor park etme diyemez kimse burda bunu savunuyoruz. urfada görev yasasam da izmir insanımın bu konudaki hassasiyeti zaten su götürmez. ama öküzlük parayla değil tabii.. kaldırıma araba koyan zaten zibidinin önde gidenidir. ama aynı şekilde hakkı olmadığı halde kaldırımı kullanıyor işgal ediyorsa bu dediğim esnaf içinde geçerli.

• sissil kullanıcısına yanıt
    Kanunda yasak olan bir seye belediye izin veremez, demekki bu is yapilabilen devletin vatandaslarina sunabildigi bir imkan, belki belediye dikti onu oraya ne biliyorsun? Bir gün başına gelir böyle bir sey anlarsin o zaman, mesajlarınızdan engelli yollarına araç park eden, kaldirimlardaki sari cizgilere arac park eden biri oldugunuz pek ala anlasiliyor, direk sizin seviyenizde cevap vericem git kendi evinin onune park et o zaman ne diye baskasinin evinin onune park ediyosun. Yok burasi ogrenme yeri degilmis de bilmem ne hadsiz terbiyesiz, sen bu devleti de bu yonetimi de sonuna kadar hak edenlerdensin, icinde insanlık yerine kin, hased, bencillik barindiranlardansin.

• Avm'lerin kendine ait otoparkları bahçeleri, kendine ait alanları var. Sigara içen sigara alanına park etmek isteyen otoparka gidiyor. Bunları yaparken de çevresindeki kimseye rahatsızlık vermiyorlar. Küçük esnaf müşteri kazanmaya çalışmak yerine kaçırmayı tercih ediyorlar. Benim evim cadde kenarında ve bu park mevzusu yüzünden hiçbir esnaftan alışveriş yapmıyorum. Her geldiğimde elimde migros poşeti ya da sipariş verdiğim eşyaların kamyonları yanaştığında da bizi bunlar batıracak diyorlar. Onları batıran büyük firmalara tüketiciyi kaptıran dandik küçük esnaftır bunu bilmiyorlar...

"11 Alfa Romen Giulietta-Sp2 Afl-bi-xenon White-_-'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm SP2 - Alfa Rosso -_- '05 Alfa Romeo 156 MK2 Distinctive - Jarama Black -_- '02 Alfa Romeo 156 MK1.5 - Alfa Rosso -_- '07 Honda Civic HB 1.8 I-Shift - Nighthawk Black Pearl -_- '08 Fiat G.Punto(dualogic) - Exotic Red -_- '97 Fiat Marea ELX - Sienna Red
  • quote:

quote:

Esnaf vergi falan vermiyor. Verse bile yol devletin, vatandaşın. 10 metrekare dükkanıyla 30 metrekarelik yer işgal ediyorlar. Evlerinin bahçesine komşusunun ağacı sarksa olay çıkaran tipler, yolu mesken tutuyor. Bir keresinde dubaları devirip parketmiştim, adam bura dükkanın önü dedi. Getir tapusunu dedim geçti gitti.

İsgaliye veriyor
    Çop vergisi veriyor
    Stopaj veriyor
    Kira veriyor
    Kdv veriyor
    Damga vergisi veriyor
    İşçi parasi veriyor
    Mal aliyor onu veriyor
    Sigorta ödüyor

Daha neyini versin adam verecek biyer kaldi onu mu versin. Ordan konuşmak kolay konuşun

Kaldirimima park edenler tapu isteyince gosteriyorum o zaman basıp gidiyorlar. Sanki esnaf vatandas degil. Artistlere cevabini veriyoruz merak etmeyin. Dukkanimin onune park ettirmem varsa babayiğit gelsin koysun. 15 dk ya trafige cektiririm

Parkedilmez tabelasi yoksa nah cektirirsin. Ayrica parkettigim aracimi dukkana emanet sayarim basina bir is gelince once dukkan sahibine ekşirim. Eskiyamisiniz birader kımıl zararlısı gibi türemissiniz caddelere.

• Dükkan onune tabure duba vs koyan eleman belediyeye park parası veriyorsa koyabilir onun dışında hakkı yok. İstediğim gibi koyarım.Eleman sıkıntı çıkarırsada polis var belediye var zabıta var ararım gelir. YUkarıda bir arkadaş yok onu verioz bunu verioız işçi parası öp vergisi verioz demiş ama bu beni yada bir başkasını ilgilendirmez. BU paraları bana değil belediyeye veriyorsunuzki zaten vermek zorundasınız ama dükkanın önü babanızın yolu değil.

Chery kimo 1.3 lusso
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

quote:

İsgaliye veriyor
    Çop vergisi veriyor
    Stopaj veriyor
    Kira veriyor
    Kdv veriyor
    Damga vergisi veriyor
    İşçi parasi veriyor
    Mal aliyor onu veriyor
    Sigorta ödüyor

Parkedilmez tabelasi yoksa nah cektirirsin. Ayrica parkettigim aracimi dukkana emanet sayarim basina bir is gelince once dukkan sahibine ekşirim. Eskiyamisiniz birader kımıl zararlısı gibi türemissiniz caddelere.

2 tarafim da da park yasak tabelasi var ayrica parka musait köşe dukkanim. Insan gibi gelip rica edenlere asla sesimiz cikmaz. Sadece gec kalmamasini soyleriz. Kendi aracim otoparkta, ben koymuyosam baskasi kaldirima cikip benim işimi engelleyemez. (Genelde barzolar kaldirimi seviyor) benim yerimde olsaniz hak verirdiniz çünkü ne insanlar goruyoruz hayvandan farki olmayan.

• güzel uygulama olmuş, dükkan önüne park ettirmeyen esnafa da bir şeyler yapılsın artık..
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • sabah sabah keyfim yerine geldi...
    sanki bana tırla hergün mal indiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 25 Kasım 2016; 11:8:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.