Şimdi Ara

yola sığmayan bu tırın üzerindeki şey nedir [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mut karaman yolu üzerinde 2 saat mahsur kaldık. resimdeki tır yola sığmadığından dolayı gördüğünüz pikapa sürtmüş. pikap şarampolun kenarında. çekicinin gelip yolu açması tam 3 saat sürdü. saatlerce yolda bekledik. kara yollarının böyle bir aracın yola çıkmasına nasıl izin veriyor hala anlamadım.

• arkasında uzun araç yazıyor
    bence geniş araç yazmalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peeq -- 18 Eylül 2010; 15:41:34 >

• Ne acaba onlar uçak jantı olamsın
  • ahahaaha yok artık ya
  • Yan yatırsalar iyimiş.
  • Kasaya dik koysalarmış ya onu.Tünelden geçmeyiversin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dik koyup taşıyabilirlerdi. tabii o tırı sürecek şöför tanııyorum. yumurta taşıyor gibi gitmesi lazım.
  • Mevlid var , pilav kazanı onlar
  • coşkun bu herşeyi yapar
  • bende antalyadan gelirken gördüm ama bu kadar büyük değildi biraz daha küçükçeydi ama sonuç olarak o da yola sığmıyordu
  • o da ne ki
  • yuhh, hem uzun hem geniş araç
  • oha balinaya bak caddeyi sulamış resmen
  • Mut>>Gülnar>>Bozyazı arası mükemmel.Seneler oluyor oradan geçmeyeli.Bir kere de bisikletimle geçmek isterim o yolu.Tabi bir günde olmaz ama bir kaç günde mükemmel bir tur olur.

Hele Bozyazı ile Mut arasını çıkmak ve inmek mükemmel olur.
  • quote:

Orijinalden çalıntı: AlaturkaMavzer

Mevlid var , pilav kazanı onlar

hocu myt-silifke arasında duble yol çalışması var.sanırım kışın dağdan gelen sel tularının tahliyesi için yolun altına koyacaklar onu.niğdede görmüşdüm

bide sartavul lae orası bizim öteki eve çok yakın
  • onu dik koyarlarsa tır en ufak virajda devrilir.
  • Geçen gün izmitten gelirken yolda gördüm bunlardan. Önünde ve arkasında eskort araçları vardı (doblo ve fiorinolar) Tır dahil hepsinin üzerinde "Uzun ve Geniş Araç" yazıyordu. Körfezde iki şeridi birden kaplıyordu.
  • yanındaki aracamı sürtmüş napmış?

edit: tamam sürtmüş okumamıştım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American_Muscle -- 18 Eylül 2010; 17:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Geçen gün izmitten gelirken yolda gördüm bunlardan. Önünde ve arkasında eskort araçları vardı (doblo ve fiorinolar) Tır dahil hepsinin üzerinde "Uzun ve Geniş Araç" yazıyordu. Körfezde iki şeridi birden kaplıyordu.

önde ve arkada eskortlar vardı ama arkadaki eskort kaçmış sanırım kaza olunca yolda buna benzer birkaç tane daha gördük. bir petrol içine park etmişler yola çıkmaya hazırlanıyorlardı. daracık yol orası birde yol çalışması var hala aklım almıyor nasıl izin veriyorlar trafiğe çıkmasına.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.