Şimdi Ara

yola park cizgileri cekilmis.hayra alamet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara kennedy caddesinin ust kisimlarinda oturuyorum( dar kisimlari). Yol boyu paralel park ediyoruz. Gece yola park cizgileri cekmisler cizgilerin arasina parkedin der gibi, kesinlikle parali otopark mi geliyo ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paralı gelmesi daha iyi değnekciler basarsa orayi daha sıkıntı gibi..

Hic yoktansa geceleri para almiyor devlete ait isletilen yol ustu park yerleri sanirim.

• Valla degnekci hic yok bu taraflarda.bide burasi karsilikli apartman olan bi yol, kafe yok bisey yok anlamadim valla, arabayi hafta sonlari kullaniyorum olursa cok sikinti olcak benim icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şikayet vs ettiyse ondan çekmiş olabilirler. Malum hıyar çok.

• Closer kullanıcısına yanıt
    Okullar kapali, gece yarisi ve ramazanda yaptiklarina gore, tepki cekmesin diye belediyenin isi gibi geliyo, araclara dunyanin vergisini veriyoruz ama yetmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infest06 -- 21 Haziran 2015; 9:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Valla degnekci hic yok bu taraflarda.bide burasi karsilikli apartman olan bi yol, kafe yok bisey yok anlamadim valla, arabayi hafta sonlari kullaniyorum olursa cok sikinti olcak benim icin.

Eğer işlek yer değilse büyük ihtimal olmayabilir hocam, ama olmazsa değnekciler tutarsa tam sıkıntı anlattığınıza gore mahalle arasi ve dairelerin olduğu yermiş onlar icin guzel mevkii gibi.

• Malesef parali otopark olmus allah gozunu doyursun o kisinin verecegim paralardaharam.olsun ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şehiriçinde gördüğüm uygun alanları isparka ihbar edip paralı otopark yapmalarını rica ediyorum

• Tahmin ettigim gibi direkleri dikmisler 4 saate kadar 5 gunluk 10 diye. Yalniz hic bi yerde ikametgah vb yazmiyo degisti mi o kural, baska bir caddede(tunali) 24.00 6:30 arasi ucretsz yaziyo

• Ödemeyin. Ben ödemiyorum bunun hiç bir yaptırımı da yok. Ne faiz gelir ne de ödemediğim için ceza gelir ne de dava açabilirler. Cumhuriyet Başsavcısı tanıdığımın tavsiyesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: full_speed_89

Ödemeyin. Ben ödemiyorum bunun hiç bir yaptırımı da yok. Ne faiz gelir ne de ödemediğim için ceza gelir ne de dava açabilirler. Cumhuriyet Başsavcısı tanıdığımın tavsiyesi.

Gerçek mi bu? Yani cumhuriyet savcısı tanıdıkla olmuyor, neye dayanarak söylüyor adam bunu? Kanuni bir dayanağı var mı? Ona göre gerçekten bundan sonra ödemicem.

• full_speed_89 F kullanıcısına yanıt
    Odemeyelim.hocamda nasil bunu modern.degnekcilere nasil.anlaticaz

• infest06 kullanıcısına yanıt
    biraz dik durup bu sokakta oturuyorum ve ödemeyeceğim diyeceksin. Parayı ödemediğin için çektirme gibi bir şansı yok, istediği kadar plakaya borç yazsın, bunu tahsil etmesi için bir Yöntem yok. Tamam işlek cadde üstleri için normal de insan kendi oturduğu sokakta ödemek istemez. Arabayı hafta sonu kullanıyorsunuz hafta içi hergün hafta sonu da saat sekizde plakaya yazarlar. Ödemeye kalksan ayda 300tl yapar. Ödemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, bende ödediğiniz fişleri atmayın dava açın diye okumuştum, arabayı satarım, 20 dk mesafeye park eder yürürüm de 300 lira vermem bunlara
  • Saati 2 tl geçmiş olsun

• Ödemeyeceğinizi söyleyin. En fazla plakaya yazar yazar durur. Ara sıra gelir borcunuz var der ödemeyince geri gider. Bursa'da en azından 15 dk bekleme süren var ki uzasa bile arkadaşı bekliyorum diyorum güzel bir dille adam bişey demiyor zaten. Ama Afyon'da 10 sn dur aracı çeker çekmez yazıyorlar. Bir de Suriyelileri almışlar çalıştırmaya laftan da anlamıyorlar. Arabanın önünü kesiyorlar giderken bende ödemiyorum bekliyoruz öyle. Geçende kendisi kestiği fişi yırttı ödemeyince. Yorumuma eksi verenlere de saygılar koyun gibi ödesinler. :)
  • dinazor yada fişkiye de dikecekler yakında milletin evinin önüne
  • Belediyenin mavi masasina yazdim.bakalim haklarim neymis vatsa, boyle sacmasapan bir uygulama olamaz gece arabalarin altindan cizmisler cizgileri. En azindan adaminevinin onune yapiyosun, adama indirim yap, bi kagit birak.posta kutusuna ,abonelik sun bi onerin olsun ..

• Yakında apartmanın otoparkindanda para alırlarsa şaşırmamak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.