Şimdi Ara

Yol Üstündeki Kırıkkale'li kavunculardan bir şey almayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene taze olsun diye aldığımız bir kavun kelek çıkmıştı.

Bu sene de Sivas tan gelirken alalım dedim. 2 tane alacaktık. Adam indirim yaparım dedi 4 tane koydu.

El terazisi ile tarttı ve 23 kilo 50 tl dedi.içimden Oha dedim. Sen şimdi tek elinle 23 kilo mu kaldırıyor...demeye kalmadan saf babam tamam koy poşede dedi.

öyle deyince kafa dağıldı. konu değişti. Ama içim de bir kurt kaldı. İstanbul'a gelince tarttık ve 12 kilo geldi. Şerefsiz Kırıkkaleli 2 kat kazık attı bize. Siz siz olun bu Anadolu çomarlarından bir şey satın almayın. El terazisi kullanan kimseye güvenmeyin. Haram zıkkım olsun Kırıkkaleli hırsız kavuncu.. Bir de % 99 u müslümanmış. Ölçü de tartıda hileyi ben Anadoluda gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 16 Aralık 2018; 22:23:39 >

• Bende Manisa Kırkağaç’ta yaklaşık 20 tane kavun almıştım.Üstelik İstanbul’da ki fiyatın üstüne.Hepsi kelek çıktı.

Başka sefer Bursa’dan şeftali alayım dedim.
    Avakado fiyatına dandik şeftali kitlediler..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Bilgisayar -- 18 Aralık 2018; 23:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik kasabalı esnaf, nasıl olsa buradan bi daha ne zaman geçecek,para da vardır bu şehirlilerde kazıkla gitsin.
  • %99’u müslüman olan bir ülkede şaşırtmayan davranışlardır

• Musluman adam durusttur mantigini kafanizdan cikarmadiginiz surece daha cok kelek kavun yersiniz. Durustluk vicdani bir degerdir, bunun herhangi bir dinle uzaktan yakindan ilgisi yoktur. Kutsal kutaplarda bu konudan soz etmesi, o dinin mensuplarinin durust, ahlakli olacagi anlamina gelmez.

• Ben hem kirikkalede hem de aydinda kavuncular tarafindan kaziklandim. Ustelik kirikkaleliyim... hemsehri filan demiyorlar yapistiriyorlar. Bence de almayin. Ayrica bu kavuncular tarladan masum koyluden bu kavunlari traktor romorku dolusu kavunu 300 liraya aliyorlar 10000 liraya satiyorlar. Almayin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.