Telefonumu sattım ve idareten MPx220 kullanıyorum..Müzik dinlemek istediğim için bu tlfonlardan birisini istiyorum.
eğer gönlüme göre uygun bişe bulamassam sıfır w810i alıcam ama uygun ikinci el olursa çok daha ii olur..Bulamassam kartta limit açılınca sıfır alıcam
yanlız bana 350-340-330ytl gibi tekliflerle gelen arkadaşlarla dalga geçiyorum herkez bilsin..hatta 300 ytl bile fazla..Kabul edinki cihazların değeri düştü..
hocam forumda sayfalarda çooookkkkk varrr istersen bi dolaş önce hatta 2. sayfada 2 tane vardı sanırım biri 250 ytl idi...
quote:
Orjinalden alıntı: multi_61
hocam forumda sayfalarda çooookkkkk varrr istersen bi dolaş önce hatta 2. sayfada 2 tane vardı sanırım biri 250 ytl idi...
hocam saol ilgilendiğin için..fakat 7-8 sayfa dolaştım.2 tane buldum..biri fazla para istiyor..diğeride çizikleri var fln yazmış..benim alacağım cihaz temiz olmalı
arkadaşlar bende w810 i arıyorum ama forumda çok w810 i satan yok heralde w810i sofor alan arkadaşlar cihaza doyamadılar heralde ikinci ele çıkarmadılar Versace uzun zamandır ilan veriyor bulamadı daha cihaz yani forumda öle