Şimdi Ara

Yokmu w810i veya k790i satan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu sattım ve idareten MPx220 kullanıyorum..Müzik dinlemek istediğim için bu tlfonlardan birisini istiyorum.

eğer gönlüme göre uygun bişe bulamassam sıfır w810i alıcam ama uygun ikinci el olursa çok daha ii olur..Bulamassam kartta limit açılınca sıfır alıcam

yanlız bana 350-340-330ytl gibi tekliflerle gelen arkadaşlarla dalga geçiyorum herkez bilsin..hatta 300 ytl bile fazla..Kabul edinki cihazların değeri düştü..

bir örnek vereyim ;

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21895

Hatta sıfır alırsam beyaz alma imkanımda daha çok olucak..

o yuzden rakamlarda uçmayalım lütfen

Yada k790i de düşünebilirim..onuda nakit veririm üstünede öbür ilanımdakilerden birini verebilirim;

http://forum.donanimhaber.com/m_16823042/mpage_1/key_//tm.htm#16823042

saygılar iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hocam forumda sayfalarda çooookkkkk varrr istersen bi dolaş önce hatta 2. sayfada 2 tane vardı sanırım biri 250 ytl idi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: multi_61

hocam forumda sayfalarda çooookkkkk varrr istersen bi dolaş önce hatta 2. sayfada 2 tane vardı sanırım biri 250 ytl idi...

hocam saol ilgilendiğin için..fakat 7-8 sayfa dolaştım.2 tane buldum..biri fazla para istiyor..diğeride çizikleri var fln yazmış..benim alacağım cihaz temiz olmalı
  • arkadaşlar bende w810 i arıyorum ama forumda çok w810 i satan yok heralde w810i sofor alan arkadaşlar cihaza doyamadılar heralde ikinci ele çıkarmadılar
    Versace uzun zamandır ilan veriyor bulamadı daha cihaz yani forumda öle
    quote:

çokkkkk
    w810 i satan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    w800i mi w810i mi
    19 yıl önce açıldı
    5610 mu W910i mi?
    17 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.