Şimdi Ara

N70 mi yoksa N72 mi Kullanan arkadaslar Bi yorum lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon alıcam da karar veremedim? sizce N70 mi n72 mi, neden? ozelliklerine baktım. yaklasık olarak aynı ! sizce hangisi kullanan arkadaslar yorum bekliyorum???
    sıfır almayı dusunuyorum... izmir içinden 2.el de düşünebilirim satan varsa pm atsın...

• Bütcen ne kadar o fiyata çok çok daha iyi telefonlar alabilirsin N70 ve N72'den uzak durup N73'e yönelmeni tavsiye ederim
  • kesinlikle n72
    tek farkı n70 de görüntülü konuşma var
  • N72 daha hızlı
    N70 te ise işe yaramayan bir kamera var önde... Belki ilerde işe yarar tabi telefon alıpta uzun seneler kullanabiliyorsan...

Ayrıca bu mesajın yeri burası değil. Cep telefonu tavsiyeleri kısmına açmalısın
  • ben n70 kullanıyorum gayette telefonumdan memnunum bir ikincisi hız konusunda harika
  • n70 : 32 mb ram
    n72 : 55 mb ram

Hız konusunda bu bilgiler farkı anlatır sana..

Ama bence biraz daha ekleyip n73 al yok bu kadar param var diyosan n72
  • bende n73 almanı öneririm ama n70 ile n72 arasında kaldıysan bence n72 almalısın tipi n70 den daha güzel tabii sen hangisini daha çok beğenirsin bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz araştıralım forumda bu konudan çok fazla var."N70 mi N72 mi kullananlar anlatıyor" diye 2 sayfalık bir konu bile var daha ne diyim arama butonunu kullanalım eğer sonuca ulaşamazsak konu açalım
  • bak ben bu konu hakkında çoook araştırma yaptım ve şu izlenimlere sahip oldum

eğer arayayım mesaj çekeyim ara sıra ufak tefek resim çekeyim diyosan n72 (bu n70 ın kamerası ii anlamına gelmez aynı kamera)

yok bana telefon lazım oyun oynuyacam msn falan diyosan her ikisi :D

hız önemli diyosan n72 şiddetle n72 n72 n72 n72

yakında Allah nasip ederse 3g gelecek ve görüntülü konuşmaya ihtiyaç duyacan onun için n70

n72 siyah ben siyah renk seviyom dersen n70 music edition

ben senin yerinde olsaydım ama biraz para toplar n73 alırdım tıpkı benim yaptığım gibi

ama şimdi n82 almayı düşünüyom

eee teknolojinin karşısında duramıyon
  • butcem n73 e yetmez zaten 2mp kamera bana yeterli... son 1 aylık konulara baktım.. onlarda goremeyince actım.. hatam olduysa kusura bakmayın..

N72 almaya karar verdim... tum yorum yapan arkadaslara tesekkurler...

elinde 2.el n70-72 telefonu olup ta satmayı dusunen arkadaslar varsa Pm atın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 12 Şubat 2008; 18:11:26 >
  • İkiside değil bu saatten sonra N73 almalısın.
  • Nokia N72 daha iyi bir tercih olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.
  • ben N70 öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.