Şimdi Ara

Yokmu Benimle Demul Emulatorunda MK Gold Kapışması yapac???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Mortal Kombat 4 GOLD hayranı biri olarak kendime oynayacak bir rakip arıyorum öyle cpu ya karşı oynamak zevkli değil oyunu Demul emulatörü sayesinde kaillera üzerinden online oynayabiliriz isteyene özel mesajdan yardımcı olabilirim burada oyunu paylaşmak yasaktır muhtemelen

Hazır Emulatör
    https://www.mediafire.com/?6ziyygf506gc7ky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 22 Mart 2014; 23:32:39 >

• pcheveslisi kullanıcısına yanıt
    virtua striker2 de kapışalım hocam ben nulldc den oynuyorum şimdi sizin verdiğiniz linkten demul u indiriyorum bakalım oyunları açabilecekmiyim malum win 7 64 bit kullanıyorum çoğu emülatörü çalıştırmıyor....
  • NullDC eskide kaldı. DEMUL indir + online desteği.

Dreamcast oyunları dışında 4 sistemin daha oyunlarını oynarsın.

Windows 7 64Bit'de sorun yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

NullDC eskide kaldı. DEMUL indir + online desteği.

Dreamcast oyunları dışında 4 sistemin daha oyunlarını oynarsın.

Windows 7 64Bit'de sorun yapmıyor.

hocam demul u indirdim ama oyunu çalıştıramadım virtua striker3 indirdim chd formatlı naomi2 nin ama açılmıyor biliyorsanız yardım eder misiniz ? win7 64 bit kullanıyorum....
  • bende win 7 64 bit kullanıyorum ama neomi den anlamıyorum ben Run dreamcast oynuyorum neomi seçmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

bende win 7 64 bit kullanıyorum ama neomi den anlamıyorum ben Run dreamcast oynuyorum neomi seçmiyorum

dreamcast te açılmıyor hocam unable to find mpr-21931.ic 531 in romset dc hatası veriyor.
  • HANGİ OYUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

HANGİ OYUN

virtua striker 2 ama açılmıyor hocam run dreamcast diyorum hata veriyor sürekli....
  • bana ammyy uzaktan yardım ID sini verin bağlanıp bakayım pc nize olurmuj?

ammyy
    http://www.ammyy.com/tr/
  • quote:

bana ammyy uzaktan yardım ID sini verin bağlanıp bakayım pc nize olurmuj?

ammyy
    http://www.ammyy.com/tr/

hocam oyunu açtım virtua striker3 oynuyorum ama oyun çok kasıyor ve yavaş demul den mi kaynaklı bende nulldc de yüklü onda virtus striker2 çok akıcı iken demulde çok yavaş anlamadım gitti....
  • ben virtual strike oynamayı bilmiyorum başka tavsiye oyununuz varsa oynuyalım
  • quote:

ben virtual strike oynamayı bilmiyorum başka tavsiye oyununuz varsa oynuyalım

street figter 3 strike var ne dersin.....

birde hocam oyunlar demulde neden bu kadar ağır ayar falan mı gerekiyor nulldc de oyun resmen akıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. chemist -- 30 Temmuz 2014; 18:46:12 >
  • muhtemelen ayarlardandır
  • quote:

muhtemelen ayarlardandır

ayarları nasıl yapmayalım hocam biliyorsanız söyler misiniz? dreamcast oyunlarını can çekişerek oynatıyor resmen bilgisayarım üst düzey sayılır...
  • uzaktan bağlantı verin isterseniz ben bakayım
  • quote:

uzaktan bağlantı verin isterseniz ben bakayım

tamam hocam masa üstünde mame diye kayıtlı demul
  • teamwiewer var hocam oradan bağlantı versem sizin verdiğiniz sayfa açılmıyor....
  • google a ammyy yazın çıkar bende ammy yok hem bide kurmak lazım benim verdiğim program direkt çalışıyor
  • quote:

google a ammyy yazın çıkar bende ammy yok hem bide kurmak lazım benim verdiğim program direkt çalışıyor

hocam ammyy sitesinde sorun var sanırım hiç bir şekilde sayfayı açaıyorum.....
  • ok team ver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.