Arkadaslar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama en acilden cevaplara ihtiyacim var.
simdi bugun bana yoklama kacaginisiniz diye bi belge geldi askerlikten , son yoklama icin gerekli belgeler falan yaziyor.simdi ben 2009 lise mezunuyum.2009-2010 da Acikogretim edebiyata girdim.2011 de parayi yatirmadigim icin kaydim dondurulmus galiba orasini bilmiyorum pek.Simdi bu acikogetim degilde ben lise diplomamla,gerekli belgelerle ve ygs giris belgemi falan gotursem tecil ederler mi acaba
lise diploman aöf te değil mi onu geri alabilmen için kaydı sildirmen lazım ...
bölüm kıymetli oldu bence sildirme kaydını keşke kaydını yeniletseydin ... kayıt dondurma anında tecil işlemi de yapılmıyordu bildiğim kadarıyla...
quote:
Orijinalden alıntı: gollory
bölüm kıymetli oldu bence sildirme kaydını keşke kaydını yeniletseydin ... kayıt dondurma anında tecil işlemi de yapılmıyordu bildiğim kadarıyla...
kıymetli oldu derken neyi kastettin hocam?haybeden formasyon alma hakkı filan mı verildi yoksa 10bin kişilik kontenjan koyulduğu için mi öyle dedin?
Merhaba,
10 sene önceki kurallar geçerli ise açıköğretimden kaydını sildirmen gerekiyor. Ondan sonra tekrar sınava girip isteğin faküldeden devam edip askerliğini tecil ettirebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
quote:
Orijinalden alıntı: gollory
kıymetli oldu derken neyi kastettin hocam?haybeden formasyon alma hakkı filan mı verildi yoksa 10bin kişilik kontenjan koyulduğu için mi öyle dedin?
valla kontenjan gelip ikinci üniversite hakkını kaldırdılarsa bölüm kıymetlidir arkadaş
arkadaslar oncelikle cvplama zahmetine giristiginiz icin sagolun bugun aradim askerlik subesini dedim 1991 dogumluym yoklama kacigi belgesi geldi acikogetimden kaydi sildirip lise diplomasiyla geldigimde subede tecil ettirme imkanim varmi dedim muayene olup sagolsunlar onlarda sorumu cevapsiz birakmadi belgelerinizle geldiginizde buyuk olasilik tecil ettireceksiniz dedi.
bakalim yarin gidicem subeye sans dileyin
allaha sukur ki boyle her sordugumuz soruya cevap veren memurlarimiz var ustelik 3 kere aramama ragmen :D