Vallahi şaştım kaldım. Arabanın ön tekerinden ses geliyor böyle lok lok diye. Usta bakacak, teşhis koyacak, diyecek ki şu parça değişecek, atıyorum Z rot. Ben de gidip o parçayı değiştireceğim. Tamir servislerine gidiyorum biz anlamayız ön düzencilere git diyorlar. Ön düzenci diye tabelasına yazmış rot balansçılara gidiyorum biz anlamayız diyorlar . Daha kapıdan girmeden hem de. Adam oraya kağıt yapıştırmış, ön düzen arıza tespiti 20 tl diye. Ama daha kapıdan girmeden biz anlamayız diyor. Böyle birşey var mı ya? Yok bu rot balansçılar and mı içtiler, Türkiye Ustalar ve Son Öpücüler Birliği beni kara listeye aldı da benim mi haberim yok? Yer de İskitler Sanayi, Kazım karabekir 'in arkaları falan. Nerdeyse 10 tane rot balansçıya sordum hepsinde aynı cevap. Ostime ya da Şaşmaz'a git diyenler. İşten akşam 6 da çıkıyorum. Gİttiğim güzergahta İstanbul yolu kilit, yani oraya gitmem çok zor. Mecburen İskitlere talim ediyorum. Yapacağı birşey de yok. Ön tekeri askıya alacak, altına girecek, levyeyle sallayacak, zaten arızalı parça belli oluyor. Ön tekeri askıya alıp arabanın altına girebileceğim bir tertibatım olsa, ben kendim yapacağım zaten. Neden bu işi yapmak istemiyor bu rot balansçılar? |
Bildirim