ya sinir oldum demın ya lwl 59 asasım clanım yok simgeli pelerinli filan bi clandan clan istedim pre giysisi yok dedi baskasından istedim yine aynı sey ne gıcık olmus bu oyuncular artık ya herkesin parası olmayabilir ustumdekı itemler kotu de deil cok chitin +7 set ve dual md +2 rebith ama valku armor yok ben o yuzden level dergisi alıcam hala varmı satılan yer
bulursun inş. ama bence değmez kardesim durumun müsaitse al sadece
valkery armora göre clana alıyorlarsa sana tavsiyem hiç girme bu tip clanlara.
bende aynı durumdaım
quote:
Orjinalden alıntı: surkent
bncede
quote:
Orjinalden alıntı: TeKnOmC
quote:
bncede
yok zaten o tip clanlara giricek degilim.Baska bi clan bulucam ama yine de valky alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: ufo33
quote:
Orjinalden alıntı: TeKnOmC
quote:
bncede
yok zaten o tip clanlara giricek degilim.Baska bi clan bulucam ama yine de valky alıcam
oyuna bosu bosuna para wermis olursun bnce alma biz aldkta noldu bos bos duruo oyunda bug yaratıo
Tanıdın adam gibi arkadaşların olmadıktan sonra Clan işini boşfer Free takıl kafana göre Zamanla çevre yaparsın.
Bak kardeşim logosta SaHMaT clanındaım şuan 28-29 sıralardayız(siteye giremiorum o yüzden bakamdım) ark ım aldırdı beni sadece iteme bakıyolar en az dual shard ve kesinlikle valkrie set logos ardreamda valkrie görünce millet topukluyo birazda isim yapmışsan direk town yani ve biraz da saygı gösteriyolar tipin güsel die
benim edana da chitin set ve mdlerim var ardream charim :D ezik büzük ama sağlam g1 ardream clanındayım tek yapman gerekn adın altta çok geçsin yeter Kazmaaa Has Defeated ******
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme