Şimdi Ara

yoğuşmalı kombide vaillant mı wiesmann mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konya da iki katlı müstekil bir evin 2 dairesi için de aşağıdaki kombilerden hangisini almalıyım sizce?

her daire 140 metrekare net, 12-13 metre petek uzunluğu, yalıtımlı bina, 4 cephe.

Viessmann Vitodens 100-W 26 (26 kW)

Vaillant ecoTEC Plus VUW 296/5-5

tesisatı yapacak firma viessmann dedi ama netteki genel yorumlar vaillnet diyor.

benim için önemli olan kullanmaya başladıktan sonraki servis imkanı.

konya da nasıldır servis ağı bu firmaların.

• Bende Vaillant ecoTEC Plus VUW 296/5-5 aldım bu senenin başında.Genel manada ben çok memnunum tavsiye ederim,350f oda termostadıyla kullanıyorum.kombiyi değiştirmeden önce aynı evde daha fazla doğalgaz parası ödüyordum ama ben istanbuldayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanozdas

Bende Vaillant ecoTEC Plus VUW 296/5-5 aldım bu senenin başında.Genel manada ben çok memnunum tavsiye ederim,350f oda termostadıyla kullanıyorum.kombiyi değiştirmeden önce aynı evde daha fazla doğalgaz parası ödüyordum ama ben istanbuldayım :)

teşekkür ederim hocam.

yarın alacağım kombiyi. edindiğim izlenim her iki kombide verim olarak iyi.

her ikisinin fiyatı da aynı 3500 TL.

ama hala kararsızım. gönlüm vaillant diyor,
  • Merhaba hocam.
    Ben Yazır dayım. 2016 nisan ayında taşındım eve .Sıfır bina. Ben de araştırdım bayaca .
    Servis imkanı,verimli çalışma vs. Ve alışkın iyi bişey alıp kafam rahat olsun istedim.
    Servis ağı vs konusunda genel olarak Viessmann önerisi aldım. Banka personeliyim. Ve çalıştığım kurumda genel olarak Viessmann kullanıyor. :)
    Tüm bunların etkisiyle Viessmann Vitodens 100 w b1hc model adı sanırım tam olarak. Yeni nesil dokunmatik ekranlı olandan.
    Bu sene 2. kışı geçireceğiz. Geçen kış gerek evin yeni olması ,gerekse petek metrajlarinin küçük olması sebebiyle pek ısınmadık.
    Bu seneye hazırlıklı girdim. Petek boylarını 2 -2.5 katına çıkardım. Ve oda Termostatı aldım. Şimdilik iyi başladık.
    Yani sözün özü . Konya da servis imkanı olarak Viessmann daha yaygın diye biliyorum. Bu yüzden Viessmann öneriyorum.

Ayrıca kombiyi Oda Termostatı olmadan düşünmeyin derim. Bahsettiğim Model için Honeywell Y87RF2008 modülasyonlu OT öneririm.

İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::xXx::: -- 3 Kasım 2017; 22:2:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAYMAK MI DEMİRDÖKÜM MÜ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.