Şimdi Ara

Yks26 günlük intikam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Kasım 2025; 1:56:27 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

95 net harika. ama benzinini itidalli kullan ileride çok fazla lazım olacak. ve tyt nin pek de bir önemi yok. çok da okul birincisini geçecem diye şimdiden ateşlenme. asıl ayt konuları bitenden sonra gaza basıp 1. leri tepelemeye uğraş. şuanki gördüğün zirveler eylül ekime kadar ki yani, sonrasında zaman zaman net olarak düşebilir. sınava yakın ki denemeler ile toparlarsın. ama dediğim gibi ayt de yapacağın pik ler çok daha önemli. ha birde msu yu asla kaale alma. orda yapacağın başarının hiç ama hiç önemi yok. geçen sene 100 küsür olan öğrenciyi bizzat tanıyordum. msu de 1k civarı idi tyt 110 civarı netler yapıyordu ama ayt de döktürmüştü. işi bitirdi.

şimdi tyt de 1. geçersin ama ayt ye enerjin azalır o sebepten yazdım yukardakileri.

başarılar.

ben de hocama katılıyorum ama tyt’yi de çok küçük görmemek lazım yüksek sıralarda 1/1,25 net bile sizi 8k’dan 6,5k’ya taşıyabiliyor. kendimden örnek verecek olursam msü’den sonra 13k yaptığım için (hedefim 30k idi benim için 13k çok iyi bir sıralamaydı) çok özgüvenli hareket edip tyt’yi tamamen bıraktım haftadan haftaya denemeye giriyor yanlış yaptıklarıma yapamadıklarıma bakmıyordum bu da 90 netle başladığım seneyi yks 2025’te 94/95 netle neticelendirmeme sebep oldu. Tabi Ayt 76,25 geldi ama belki tyt’ye de zaman ayırsam çok daha kötü gelicekti bilemeyiz. Ya ama boşver sen bunları 95 yapıyon zaten denemeleri analiz et tyt 2026 110net hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

çok güzel özetlemişsin. bende vakit ayırma demek istemedim ama gereksiz ağırlık verme, yoğunluğun hep ayt yönünde olsun demek ti.

12. sınıfta okulla birlikte hem kurs hem ders çalışma bir yerden sonra gençleri çok zorluyor. o sebepten ayt ye enerji patlaması gerekirken boş akü ile girme tehlikesini göz önüne getirdim.

geçen sene oğlum msü den 6-7 k lık başarı sağladığında acaba demiştik(işler istediğim gibi gitmediği için acaba demiştim). tyt de 95-105 aralığında gezerdi ama son aylarda 100 üzeri çok azdı. ve gerçek tyt de 105 doğru ve biraz yanlışla 102,5 net gelmiş ve 15k tyt sıralaması yapmıştı.

ama dananın kuyruğu ayt mat. de koptu. fen de de fena değildi 33 net di. ama matematikte geçen yıl zoru başardı ve hiç bir denemede yapmadığı kadar kötü geldi. 19 mat neti geldi ve okul sıralamasında hiçbir denemede bu gerçeğindeki kadar gerilere düşmemişti. tabi o süre zarfında bir sürü sıkıntı yaşadı onlarda cabası oldu.

son not; gençler forumun çoğu erkeklerden oluştuğu için bu şekil hitap edeyim, sakın ola sakın 12. sınıfta gönlünüze hoş gelecek kızlar ile sohbet dahi etmeyiniz. siz dönüp bi gülümseme ile bile raydan çıkıp yukarda anlattığım zorluk ve kötü sonuçlara ulaşabilirsiniz. gönlünüz afederseniz bok karıştırsa bile aklınız ile ona dur deyin. zira son sene yapılacak en kötü aktivite kız arkadaş olayı. ha kız arkadaşı olup odtü kazanan yok mu var. bizzat bizim çocuktan 1 sene evvel kazandı. ama o arkadaşında kız işi olmasa ilk 200-300 kesin gözü ile bakılıyordu ama o kafa karışıklığı ile odtü ceng yada ee gelmişti.

siz siz olun gönül işlerinizi bu sene için rafa kaldırın.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Hocam boy kısa bakmiyolarki zaten neyse en azından ders basiyoz tyt 70 geliyo yaz sonu +80 e cikcaz

bakmasınlar, baktırmaya uğraşma işte.

İlerde napcaz

görücü usulü evlencen.

doktor olursan talibin bol olur.

şu senin kullandığın tabir yüzünden ban yedim geçen.

senin yaşıtlarının %50'si o durumda şu an bile.

üni bitince oran %95lere çıkıyor.

gym falan boş iş boks git bari bir işe yarasın.

vucut genişledikçe özgüven yerini çekingenliğe bırakır. ayrıca boy 1.70 diyorsunya, azmedip kaslı kollara kavuşursun ama boydan gerileme söz konusu. bi stajyerimiz 2 yıl içinde acayip kas yaptı, bir tık ileri gitse yarışmalara katılır o derece. ama kızlar yine yüzüne bakmıyor. altında araba yoksa kas ve vucut boş iş. kızlar paraya bakar. siz okuyun iyi yerlere gelince seçen, tercih eden siz olun. ha kızlar birde boş konuşup iyi espiri yapan sahtekarları çok sever, yani gerçekleri söyleyen pek rağbet görmez. o zebepten kız larla vakit kaybetmeyin, kariyerinizin peşine gidin.

etmezsin merak etme. ufak boylular daha uyanık oluyorlar. hani derler ya cin fikirli diye. toplumda onlarda yer buluyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.