Şimdi Ara

yks26 günlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yks için çalışmaya başladım ve gün gün buraya yaptıklarımı hem motivasyon için hem fikir almak için yazmayı planlıyorum. İlerde bakar bakar ağlarım.

11.sınıf başında tyt denemesi yaptığımda 50 net gelmişti daha da yapmadım. Planım hazirana kadar 11.sınıf konularını bitirmek ve tyt mat ve paragraf çözmek olacak.

14 Nisan, sanırsam 5 saat trigonometri çalıştım 70 soru çözebildim, konuyu okulda bitireceğim. 30 soru paragraf çözdüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Canım dostum ilk önce başarılarını diliyorum ve twbrik ediyorum sanırım yeni başladın 11 çalışnaya 5 saat de 70 soru trigonometri az olsa bile sıkılmadan/sıkılsan bile calıstıgını gösteriyor. 11. sınıf konuları TYT kadar nankör olmasada bir türev integral kadar net arttırmaz küçük zaman diliminde bu yüzden asılman lazım bu konuda canını sıkma. Başarılarını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekistegimhctp kullanıcısına yanıt
    Geometri eksiğim de var o yüzden zorlanıyorum, teşekkür ederim.

• 15 Nisan, Fizikte vektörler konu anlamı bitirdim ve 30 soru çözdüm, yarın okulda devam edeceğim. Aynı şekilde geometriye giriş yaptım konu anlatımı ve 30 soru, yarın okulda geri kalanını çözeceğim. Paragraftan 15 soru çözebildim.

• 16 Nisan, Fizikten 20 soru geometriden 20 soru ve paragraf 15 soru çözdüm. Kimya Modern atom teorisi konu anlatımı dinledim ve 90 soru çözdüm. Ebobekok konu anlatımı dinledim, soru çözümünü yarın okulda yapacağım.

Sormak istediğim birşey var. Paragrafta netlerim nasıl artacak? Bazen 20 soruda 14-15 soru yapıyorum bazen ise 5-6 oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diamante35/günlük
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.