|
Youtube kanalımda yayınlamış olduğum videonun metnidir. Herkese iyi okumalar. İnşallah faydalı olabilmişimdir. Video: https://www.youtube.com/watch?v=FCwZtOeMGDE (Desteğiniz Benim İçin Çok Önemli) İçerik: Giriş Ben Kimim? Bu Video Size Neler Katıcak? Neden Beni Dinlemelisiniz? Bu Videodan En İyi Şekilde Nasıl Faydalanabilirsiniz? Benim Sürecim Depresyondan Nasıl Çıktım? Depresyon Nedir, Ne Değildir? Sorunlar Ortadan Kaldırılırsa Çözüm Otomatik Gelir Küçük Mutlulukları Bulun Yalnızlık ve Depresyon İlişkisi Kendine Zarar Verme Düşünceleri Ailelerin Depresyonu Anlamamaları Yatağınıza Küsün Yardım İstemek Zayıflık Değildir Sakın Arabesk Müzik Dinlemeyin İsterseniz 5. Mezuna Kalın Süreçten Sonra Nasıl Düşüneceksiniz Öldürmeyen Acı Güçlendirir Her Şey, Bitti Dediğin Yerde Başlar Kendini Başkalarıyla Kıyaslamak Depresyondayken Asla Tembel Olmayın Uyku Düzeni Depresyon Döneminde Sigaraya Başlamak Ergenlik Allah’a Sığınmak Senden Değerlisi Yok “Her Şey Benim Suçum” Düşüncesiyle Başa Çıkmak Depresyon ve Fiziksel Aktivitenin Etkisi Sizi Destekleyen Kimse Yok Mu? Ne Düşündüğünüzü Düşünün Duyguları Kabullenmek Neden Önemlidir? Kendiniz Ne Olduğunu Bilin Depresyonun İnsana Kattıkları Hem İlaçla Hem Eylemle Kurtulmak Anormal Değil Normal Bir Durum Duygularınızı Bastırmayın, Yaşayın Hiçbir Zaman Suçlu Olarak Kendinizi Seçmeyin Hayat Yaşamaya Değer Bir Yer Zihni Zihinle Değil Eylemlerinle Değiştirirsin Depresyonun Geçici Olduğunu Hatırlamak Beyninizin Kimyasının Bozuk Olduğunu Bilmek Antidepresanlar Hakkında Bir Yakınınızla Paylaşın İnşirah Suresi – Her Zorluktan Sonra Bir Kolaylık Vardır İçinize Su Serpecek 2 Adet Video 15 Adımda Depresyondan Çıkın Adım 1 – Sosyalleşin Adım 2 – Günlük Tutun Adım 3 – Yürüyüşe Çıkın Adım 4 – Uyku Saatlerinizi Sabitleyin Adım 5 – Şükür Listesi Oluşturun Adım 6 – Kendinizi Suçlamayı Bırakın Adım 7 – Duygularınızı Bastırmayın Adım 8 – Ağlamaktan Korkmayın Adım 9 – Arabesk Müzikten Uzak Durun Adım 10 – Kıyas Yapmayın Adım 11 – Psikolojik Destek Almayı Düşünün Adım 12 – İlacı Tek Çözüm Zannetmeyin Adım 13 – Kendinizi Depresyonla Bağdaştırmayın Adım 14 – Kendinizi Sevin Adım 15 – Günlük Alışkanlıklar Instagram’dan Bana Ulaşın Son Sözüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapının Ötesindeki Adam -- 3 Şubat 2026; 8:5:16 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler