Şimdi Ara

Tıpı bıraktım 2014 ygs-lys tavsiyeleri(kitap-strateji-dershane vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
21.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 mezunuyum ve hiç istemediğim halde aile zoruyla ve para düşüncesiyle tıp yazdım ama geç de olsa hatamı farkettim şu an bırakmayı düşünüyorum.2 haftadır ygs ye çalışıyorum.Bu sene de öylesine girdim ygs ye ama obp yüzünden seneye için hazırlanıyorum asıl.Ygs lys derecelerimi de yazayım:
    2012 ygs:10k lys mf3:7k
    2013 ygs:460 civarı bekliyorum(hiç çalışmadım ama bu puanda stressiz girmemin etkisi çok büyük)
    Temelim sağlam anlayacağınız üzere.mat da türev integral,fizik 2 ve organik dışında hepsine hakim sayılırım konuların.Artık bu sene daha çok lys ye ağırlık vermek istiyorum.Ygs nin çalışmayla alakası olmadığını bu 2 sınavda yeterince anladım.
    Şimdi arkadaşlar sizden öncelikle ygs ve lys mat olmak üzere kitap tavsiyeleri bekliyorum.Her türlü önerinizi de yazabilirsiniz.Dershane konusunu napsam o konuda da çok düşünceliyim.

Tıp yazacak ama bunu yeterince istemediğini düşünen arkadaşlar da soru sorabilir.İnanın tecrübenin verdiği dersi hiçbir şey vermiyor.

hedef: itü endüstri veya işletme mühendisliği

• Çok mu ağır geldi neden böyle bir karar aldın
  • Zor gelmekten ziyade ilgini çekme meselesi yoksa 1.sınıf özellikle aşırı bi zorluğu yok notlarım da fena sayılmazdı diğer sınıfları bilemem de gittikçe zorlaşacağı malum.Ben bu noktaya kadar hep matematikle,sayısal zekamla geldiğimi düşünüyordum ama tercih dönemindeki bi anlık kararsızlık,baskıcı bir aile derken yanlış bi tercih yaptım ve zamanla koptum doğal olarak.

Orijinalden alıntı: kingkangkong

2012 mezunuyum ve hiç istemediğim halde aile zoruyla ve para düşüncesiyle tıp yazdım ama geç de olsa hatamı farkettim şu an bırakmayı düşünüyorum.2 haftadır ygs ye çalışıyorum.Bu sene de öylesine girdim ygs ye ama obp yüzünden seneye için hazırlanıyorum asıl.Ygs lys derecelerimi de yazayım:
    2013 ygs:460 civarı bekliyorum(hiç çalışmadım ama bu puanda stressiz girmemin etkisi çok büyük)
    Temelim sağlam anlayacağınız üzere.mat da türev integral,fizik 2 ve organik dışında hepsine hakim sayılırım konuların.Artık bu sene daha çok lys ye ağırlık vermek istiyorum.Ygs nin çalışmayla alakası olmadığını bu 2 sınavda yeterince anladım.
    Şimdi arkadaşlar sizden öncelikle ygs ve lys mat olmak üzere kitap tavsiyeleri bekliyorum.Her türlü önerinizi de yazabilirsiniz.Dershane konusunu napsam o konuda da çok düşünceliyim.

Tıp yazacak ama bunu yeterince istemediğini düşünen arkadaşlar da soru sorabilir.İnanın tecrübenin verdiği dersi hiçbir şey vermiyor.

2012 de tıp a yerleştirildigini ispat et yerleştirme sonucunu koy

• quote:

Zor gelmekten ziyade ilgini çekme meselesi yoksa 1.sınıf özellikle aşırı bi zorluğu yok notlarım da fena sayılmazdı diğer sınıfları bilemem de gittikçe zorlaşacağı malum.Ben bu noktaya kadar hep matematikle,sayısal zekamla geldiğimi düşünüyordum ama tercih dönemindeki bi anlık kararsızlık,baskıcı bir aile derken yanlış bi tercih yaptım ve zamanla koptum doğal olarak.

hangi tıp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Bu dönemi bitir ya da devamsızlıktan kal en azından okula kayıtlı gözükür öğrenci avantajlarından yararlanırsın.

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Bu dönemi bitir ya da devamsızlıktan kal en azından okula kayıtlı gözükür öğrenci avantajlarından yararlanırsın.

Devamsizliktan kaldık diyelim bir sonraki yıl ne oluyor tam olarak mesela 1.sınıfta kalmışsak diğer sene tekrar 1.sınıfı mı okuyoruz?

Orijinalden alıntı: AvisEverhard

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Bu dönemi bitir ya da devamsızlıktan kal en azından okula kayıtlı gözükür öğrenci avantajlarından yararlanırsın.

Devamsizliktan kaldık diyelim bir sonraki yıl ne oluyor tam olarak mesela 1.sınıfta kalmışsak diğer sene tekrar 1.sınıfı mı okuyoruz?

Bıraktığın yerden devam ediyorsun diye biliyorum.

Manisa Celal Bayar.Dostum ispatı da birazdan atıyorum bi arkadaş istemiş.

takip!!

Orijinalden alıntı: ram1905

quote:

Zor gelmekten ziyade ilgini çekme meselesi yoksa 1.sınıf özellikle aşırı bi zorluğu yok notlarım da fena sayılmazdı diğer sınıfları bilemem de gittikçe zorlaşacağı malum.Ben bu noktaya kadar hep matematikle,sayısal zekamla geldiğimi düşünüyordum ama tercih dönemindeki bi anlık kararsızlık,baskıcı bir aile derken yanlış bi tercih yaptım ve zamanla koptum doğal olarak.

Bence üniyi tam olarak bırakma dondur.Eğer gelecek sene kazanamazsan boşta kalmaktan sevmediğin mesleği yapmak iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onureazy

Abi işletme mühendisliği dediğin gemi mühendisliği işletme mühendisliğiyse hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ediyorum

Sadece ''İşletme Mühendisliği''dir.

Orijinalden alıntı: ultraaslan2700

quote:

2012 mezunuyum ve hiç istemediğim halde aile zoruyla ve para düşüncesiyle tıp yazdım ama geç de olsa hatamı farkettim şu an bırakmayı düşünüyorum.2 haftadır ygs ye çalışıyorum.Bu sene de öylesine girdim ygs ye ama obp yüzünden seneye için hazırlanıyorum asıl.Ygs lys derecelerimi de yazayım:

2012 de tıp a yerleştirildigini ispat et yerleştirme sonucunu koy

• kaç doğumlısın ve neden endüstri veya işletme mühendisliği

Manisa Celal Bayar.Dostum ispatı da birazdan atıyorum bi arkadaş istemiş.

Kimseye bişi kanıtlamak zorunda değilsiniz isteyen inanır isteyen inanmaz ben inanıyorum. İnsanlar yaşamadıkları şeyi neden yazsınlar ki?

Orijinalden alıntı: SmarterChild

quote:

Orijinalden alıntı: onureazy

Abi işletme mühendisliği dediğin gemi mühendisliği işletme mühendisliğiyse hayatının en doğru kararını vermişsin tebrik ediyorum

Sadece ''İşletme Mühendisliği''dir.

abi işletmenin mühendisliği mi olur yahu zaten işletme bölümü yok mu Saçmalamışlar biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

kaç doğumlısın ve neden endüstri veya işletme mühendisliği

94 lüyüm ama sonlardan 95 sayılırım nerdeyse Daha detaylı incelemeler yapacağım elbet ben de pek bişey biliyorum sayılmaz oralarda okuyan arkadaşlarımla tanıdıklarıyla görüeceğim ama şimdilik ders programlarını incelediğim kadarıyla tek bölüme odaklanmak yerine hepsiyle ilgili biraz bilgi almaları ilerde gelebileceğim yerler beni daha çok heyecanlandırdı.Maalesef bu mesleğin de tıp gibi bir garantisi yok olay sende bitiyor bu da bir handikap tabi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.