Şimdi Ara

Yks son 2 hafta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava son 2 hafta kaldı çok çalıştım şuana kadar ama sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi bir hissiyat var denemelerim de tam istediğim seviyelerde değil tyt de bi 10 net aytde de 8 net arttırırsam istediğim net aralığına ulaşıyorum ama ders çalışma performansım çok düştü diğer hazırlanan arkadaşlar ne durumdasınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• neden gururunu kırıcı şekilde yaklaşıyorsun ki çocuğun. Çok seviyesiz bir yaklaşım tarzınız var. sanane ister 50 yapar ister 70. buraya gelip 2 kelam edip biraz destek bulmak için yazmış. tek istediği biraz daha motive edici bir şeyler duymak. bari destek olamıyorsun gölge etme başka ihsan istemez. rica ederim kırmayın gençlerin hevesini.

• Aynısı, psikolojik olarak kendimi aşağı çekiyorum bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten bilmeyip, senenizin birçoğunu kendinizi kandırarak çalışıyormuş gibi tatmin ettiğiniz için böyle hissediyorsunuz. Çalışan adamın kendine güveni vardır, bu tarz saçma hissiyatlara kapılmaz

• Çok sağ ol ya deneme sonuçlarım mı doğruyu söylüyor sen mi düşünmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctfinsoz kullanıcısına yanıt

son sözü yks söyler yiğidim, kimsenin umrunda değil senin dershanenin size motivasyon olsun diye sorduğu kolay uyduruk denemeler, gerçekler yüzüne çarptığı zaman bu sözlerimi hatırlarsın

• Eğer adam akıllı çalışmış olmasaydım sene başında tytde 40 net yapıyorken şimdi 70 net yapıyor olmazdım 0 ayt ile 45 50 netleri görüyorum benimkisi sadece önceki yılların verdiği korku

• koc1283 K kullanıcısına yanıt

TŞİOPNIJRTHĞOİIRTJBİEKGENĞBPİOBWJ4ÜPONBPO344WGJWTŞİOPNIJRTHĞOİIRTJBİEKGENĞBPİOBWJ4ÜPONBPO344WGJWTŞİOPNIJRTHĞOİIRTJBİEKGENĞBPİOBWJ4ÜPONBPO344WGJWTŞİOPNIJRTHĞOİIRTJBİEKGENĞBPİOBWJ4ÜPONBPO344WGJWTŞİOPNIJRTHĞOİIRTJBİEKGENĞBPİOBWJ4ÜPONBPO344WGJWTŞİOPNIJRTHĞOİIRTJBİEKGENĞBPİOBWJ4ÜPONBPO344WGJW

BEN DE SANDIM Kİ 90 FALAN YAPIYON BAĞIRTTTTTIIII ŞFWGTORNI BHERPTOŞNILH45ŞOIHK4OŞI34JOÇI34JN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    AYT 3-4 ay
    3 yıl önce açıldı
    YKS 3.5 Ay kaldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden gururunu kırıcı şekilde yaklaşıyorsun ki çocuğun. Çok seviyesiz bir yaklaşım tarzınız var. sanane ister 50 yapar ister 70. buraya gelip 2 kelam edip biraz destek bulmak için yazmış. tek istediği biraz daha motive edici bir şeyler duymak. bari destek olamıyorsun gölge etme başka ihsan istemez. rica ederim kırmayın gençlerin hevesini.

• Bana diyojen ayakları çekme maviplanet. Kimse kimsenin gönlünü okşayıp ferahtlatmak zorunda değil burada, gerçekleri söylemek isteyen gerçekleri söyler. Motivasyonunu gitsin sarı koçtan alsın, gitsin ayda 5-10k verdiği dershanesinin rehberlikçisinden alsın

• ne yani sen yks de 1k mı yaptın bu hafan kime.

• laurange L kullanıcısına yanıt

bi de uzmanmışsın gibi yorum yapman yok mu, kendi hayatını benimkiyle özdeşleştirmeye çalışıp yaşadıklarını benim üstümden kendine mesaj olarak vermeye çalışma ihtiyar. sanırsın hayata 3 kere gelmiş, daha sınava hazırlanıyorsun 12 günün kaldı düt dütttt yol al sınavına çalış mezuna kalacaksın hahahah baban dövmesin sonra seni

• sen çok incinmişsin. bu kadar hırçın olmanın başka sebebi olamaz.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

hayırdır bilader diyojenden sonra şimdi de psikolog mu oldun başımıza gel çocukluğuma da inelim

• Gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayacak tiplerin kendi yks başarısının (!) gazına gelip forumda trollük yapmaları beni umutsuzluğa düşürüyor. Stop it. Get some help.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.