Şimdi Ara

Sınava 1.5 sene kaldı

5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim, ablalarım ve kardeşlerim şuan 11.sınıfa gidiyorum ama daha ders yüzü bile açmadım YKS içim artık kendimi toplamam gerek yani ne yapacağım hakkımda en ufak fikrim yok TYT netlerim 53_72 arası gidip geliyor ve 11.sınıfın daha ilk dönemini oturtamadım bile o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var .Kendimi kontrol edebilen biri değilim okuldaki hocalarda önemsemiyor hem de tembelin önde gideniyim koçluk düşündüm ama çok pahalı sizce ne yapmalıyım hayla derece yapma sansım var mı öyle ilk on bin değil de elli bin girsem bana yeter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 11.sınıfım ilk 1000 istiyorum bu yüzden koçluğa başladım 2 aydır ytde derece yapma sanatı diye bi kanal görüp ve saçma bi şekilde çok fazla tyt çalıştırdı 11le birlikte tyt netlerim 80leri gördü ama bu mantıklı mı bilmiyorum.Kendisinin böyle yaptığını söyledi 11de tyt çalışmak sizce mantıklı mı

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.