Şimdi Ara

YKS SİZCE NE OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

YKS SİZCE NE OLUR

(En Son Oy Tarihi: 10.2.2023)
Giriş
  • hocalarım öncelike tüm milletimize geçmiş olsun kesinlikle bunu düşünmenin hiç sırası değil insanlar canının derdinde fakat sizin görüşlerinizi merak ediyorum

• isteyen istediği soruyu sorar kardeşim.istemezsen başlığa tıklamazsın.
    elimden geleni yaptım 2 montum varsa 1ini yolladım,10 liram varsa 5ini verdim,yardım etmeleri için arkadaşlarımı komşuları aradık gittik aldık ettik emin olabilirsin.daha da yapabileceğim bir şey yok.iş gücü falan buralarda giden arkadaşları gerek yok diyip yollamışlar geri.
    kime göre neye göre anlamsız,merakımdan sordum git başka yerde duyarını kas.
  • up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bi kısmı ya da tamamı gider 12 nin

• şimdi Cüneyt özdemirin yayınında bir kişinin dediği laf şu'cüneyt abi biz üniversite sınavına giricez ama çalışıcak yerimiz yok, hala kafamız sınavda bu haksızlık değil mi'
    hala bu olayı hayatın bir parçası olarak görmen tamamen saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapılır bilmiyorum ama kesinlikle bir şey yapılması gerekiyor sınavla ilgili. insanlar evsiz kaldı 1 günde. sınav nedir ki allah aşkına burada ne yaşanıyor kimse anlamıyor herhalde.

• Hay sınavın ben. Allah aşkına arkadaşlar siz durumun vehametinin farkında değil misiniz?

Tamam hepimizin hedefi var hayalleri var ama şu anda insanlar enkaz altındayken yardım beklerken bunları konuşmak bence doğru değil.

Elbette sınava çalışmak zorundayız ama en azından bu haftalık yok sınav nasıl olacak yok ertelenecek mi gibi soruları sormak anlamsız.

• sayisalcimezun kullanıcısına yanıt
    isteyen istediği soruyu sorar kardeşim.istemezsen başlığa tıklamazsın.
    elimden geleni yaptım 2 montum varsa 1ini yolladım,10 liram varsa 5ini verdim,yardım etmeleri için arkadaşlarımı komşuları aradık gittik aldık ettik emin olabilirsin.daha da yapabileceğim bir şey yok.iş gücü falan buralarda giden arkadaşları gerek yok diyip yollamışlar geri.
    kime göre neye göre anlamsız,merakımdan sordum git başka yerde duyarını kas.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • duyar kasma dediğin adamın evi yıkıldı pardon yine mi duyar kastım??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam dediğin doğruysa-aylardır forumdayım,pek rastlamadim-
    çok geçmiş olsun fakat bu yine de dediğimin doğru olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    evi yıkılan adamın da forumda yks konusu açanlara laf atmaktan daha önemli işleri olacağı düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F21EF93C -- 8 Şubat 2023; 18:10:23 >
  • hala bana laf atma pesindesin insan hayatı hakkında yalan mi soylicem haddini bil

• haddimi biliyorum ama haklı olabilirsin bu konuda
    bu konu hariç dediklerime hâlâ imzamı atarım

• Duyar yapmayın arkadaşlar evet deprem oldu herkesin başı sağolsun bizde yardım yolladık ama elimizden gelen başka birşey yok akrabası falan göçük altında kalmayan evi yıkılmayan insanlar var adamda bu olayları düşünüp iyice kafayı sıyırmak istemediği için YKS başlığı açıyor çalışmak için

Herkes kendine göre haklı şuan

• Arkadaşlar bence hiç ümitlenmeyin bazıları ciddi ciddi 12nin yarısı gidecek falan demiş. Emin olun hiçbir değişiklik olmaz.

Belki bu sene depremden soru gelir.

• 12.sinif 2. Dönem konuları çıkmaz kuvvetle muhtemel

• Hem kısa bir süre ertelenir hem de 2. dönem konuları çıkmaz. Uzun süre erteleme beklemiyorum, üniversitelerin başlama tarihini çok geriye atar. Online eğitime de dönüş bekliyorum bu dönem için.

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    hocam yaklaşık %15lik bi dilim etkilendi kesinlikle az değil.
    pandemide çalışan herkesi etkiledi evet ama-sayı veriyorum-3k etkiledi 10 kişiyi
    bunda da o bölgedeki herkesi etkiledi 10k etkiledi 3 kişiyi
    seçim de geliyor zaten bence ya en az 2 hafta ertelenecek ya konu elenecek
    bir şey yapılmaması mümkün değil diye düşünüyorum.

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gençken yani 2020 yılında Elazığ depremi olmuştu. O sene 12. sınıfın 2. dönem konuları çıkartılmıştı. Ana sebep pandemi gibi görülse de insanlar Elazığ'da evsiz kaldıkları için böyle bir karar aldıkları da konuşuluyordu.

Çok büyük ihtimalle 12. sınıfın yarısından sorumlu olacaksınız. Tarih tekerrür...

• Yapı Ustası kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Ben maalesef artık baştakilerin sağlıklı karar verdiğini düşünemediğimden, böyle bir yorum yaptım.

Bu ülkede düzgün karar alan yetkili sayısı iyice azaldı, Twyi kısıtlamak akıl kârı işler değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.