hocalarım öncelike tüm milletimize geçmiş olsun kesinlikle bunu düşünmenin hiç sırası değil insanlar canının derdinde fakat sizin görüşlerinizi merak ediyorum |
Bildirim
YKS SİZCE NE OLUR
hocalarım öncelike tüm milletimize geçmiş olsun kesinlikle bunu düşünmenin hiç sırası değil insanlar canının derdinde fakat sizin görüşlerinizi merak ediyorum |
isteyen istediği soruyu sorar kardeşim.istemezsen başlığa tıklamazsın.
elimden geleni yaptım 2 montum varsa 1ini yolladım,10 liram varsa 5ini verdim,yardım etmeleri için arkadaşlarımı komşuları aradık gittik aldık ettik emin olabilirsin.daha da yapabileceğim bir şey yok.iş gücü falan buralarda giden arkadaşları gerek yok diyip yollamışlar geri. kime göre neye göre anlamsız,merakımdan sordum git başka yerde duyarını kas. |
hocam dediğin doğruysa-aylardır forumdayım,pek rastlamadim-
çok geçmiş olsun fakat bu yine de dediğimin doğru olduğu gerçeğini değiştirmiyor. evi yıkılan adamın da forumda yks konusu açanlara laf atmaktan daha önemli işleri olacağı düşüncesindeyim. |
haddimi biliyorum ama haklı olabilirsin bu konuda
bu konu hariç dediklerime hâlâ imzamı atarım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bi kısmı ya da tamamı gider 12 nin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hay sınavın ben. Allah aşkına arkadaşlar siz durumun vehametinin farkında değil misiniz? Tamam hepimizin hedefi var hayalleri var ama şu anda insanlar enkaz altındayken yardım beklerken bunları konuşmak bence doğru değil. Elbette sınava çalışmak zorundayız ama en azından bu haftalık yok sınav nasıl olacak yok ertelenecek mi gibi soruları sormak anlamsız. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F21EF93C -- 8 Şubat 2023; 18:10:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hem kısa bir süre ertelenir hem de 2. dönem konuları çıkmaz. Uzun süre erteleme beklemiyorum, üniversitelerin başlama tarihini çok geriye atar. Online eğitime de dönüş bekliyorum bu dönem için. |