Şimdi Ara

YKS FİZİK KANAL TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
4
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Benim hazırlandığım zamanda tw den soru çözümü falan yapıyordu kitlesi azdı ama harika bi anlatımı var sadece sınava yönelik değil gerçekten fiziği öğretiyordu zaten CERN'de de eğitim almış birisi ben fiziği dursun hoca sayesinde öğrenmiş biri olarak mecrayada yeni katılmış destek bulmasını isterim dikkatli takip edildiği süreçte çok verimli olacağını düşünüyorum destek bulursa iyi işler yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masonn -- 30 Kasım 2019; 22:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• desteklerim ben seve seve başka var mı bu hoca tarzında ders anlatan
  • ozan123426 O kullanıcısına yanıt
    Ben 2017 de hazırlanıyodum biyolojide Bekir hoca vardı takip ettiğim şuan pek haberim yok.

• Bekir hoca 130 bin abonelerde şuan kendisi rehberlik videoları çekiyor. Videolar kaliteli duruyor eve geçince destekleyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam oynatma lisetesi yapsa güzel olur
  • konu anlatımlar devam ederse forumdan destek bulacaktır. çoğu kişi böyle ünlü oldu
  • .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    FİZİK YOUTUBE KANAL ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Ayt matematik kaynak önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UP

• eathatfrog kullanıcısına yanıt
    Sadece ısı sıcaklık çekmiş zaten konuları ne zaman yayinlayacagiyla da ilgili video yapmış bi kaç konu daha yükledikten sonra yapar herhalde.

• almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Konuları ne zaman paylasacagiyla ilgili bi video paylaşmış devam etcek gibi görünüyor. Ekstra şeyleri de isteğe bağlı olarak yapar dediğim gibi tw den soru çözümü falan yapıyordu kanalı yoktu o zaman baya da etkiliydi bu yılda katılım ve istek olursa yapar bence.

• Masonn kullanıcısına yanıt
    Bir konuyu düzeltmeme izin verin lütfen. CERN'de çalışma değil de bir haftalık eğitim almıştım. Daha çok bilgisayar animasyonu üzerinde çalışırken şimdi de fiziğe sardım, birlikte öğreneceğiz artık 🤣

• Güncel.
    Mufredattan baya konu çekmiş hocamız takip edebilirsiniz.

• https://forum.donanimhaber.com/entro-fizik-kanali--140669480 kendisi de konu açmış bakabilirsiniz görmeyenler için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.