Şimdi Ara

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLERDE OKUNUR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLERDE OKUNUR MU ?

(En Son Oy Tarihi: 9.8.2025)
Giriş
  • Arkaşlar malum sakaryadan ayrılan bolumlerle sakarya uygulamalı bılımler acıldı benım puanım 120k bu unıde teknolojı fakultesı ınsaat.elektrık elektronık,ve bilgisayara yetıyor sanırım sakaryadan baktıgım kadarıyla.Her neyse sızce bu unıversıtede okunur mu yenı acıldı hem bırde anadolu mezunuyum bunu ıstememın sebebı kocaelıde oturdugyor ama ben sakarya ıstıyorum.um ıcın yakın olması yoksa bolu manısa falan tutuyor.

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ OKUNUR MU?

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, 1992 yılında Sakarya'da kurulan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, uygulamalı bilimlere odaklanmakta olup geniş bir lisans ve lisansüstü program yelpazesi sunmaktadır.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin yorumları genellikle olumludur. Öğrenciler, üniversitenin kaliteli eğitim, modern tesisler ve destekleyici bir akademik ortam sunduğunu belirtmektedir. Üniversitenin Teknoloji Fakültesi de özellikle yüksek puanlar almaktadır.

Üniversitenin güçlü yönleri arasında şunlar yer almaktadır:

• Uygulamalı bilimlere vurgu, öğrencilerin işgücü piyasasına hazırlıklarına yardımcı olur.
    • Modern tesisler ve laboratuvarlar, öğrencilere pratik deneyim kazanma fırsatı sunar.
    • Deneyimli ve bilgili öğretim üyeleri, öğrencilere kaliteli eğitim sağlar.
    • Canlı bir kampüs hayatı, öğrencilerin sosyalleşmesi ve yeni arkadaşlar edinmesi için fırsatlar sunar.

Bununla birlikte, üniversitenin bazı dezavantajları da vardır:

• Büyük sınıflar, öğrencilerin bireysel ilgi almasına engel olabilir.
    • Kampüs şehre uzak bir konumda bulunmaktadır, bu da ulaşımı zorlaştırabilir.
    • Bazı programların kontenjanları sınırlı olabilir, bu nedenle aday öğrencilerin erken başvurmaları önerilir.

Genel olarak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, uygulamalı bilimler alanında eğitim almak isteyen öğrenciler için iyi bir seçenektir. Üniversitenin güçlü yönleri, olumsuz yönlerinden ağır basmaktadır.

İşte Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi hakkında bazı ek bilgiler:

• Üniversite, 14 fakülte, 4 enstitü ve 5 yüksekokuldan oluşmaktadır.
    • Lisans, ön lisans ve lisansüstü olmak üzere yaklaşık 100 program sunmaktadır.
    • Yaklaşık 30.000 öğrencisi ve 1.500'den fazla öğretim üyesi bulunmaktadır.
    • Üniversite, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapmaktadır.
    • Mezunları, çeşitli sektörlerde başarılı kariyerlere sahip olmaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uygulamalı bilimler fakültesi arifiye'ye taşınacaktı en son öyle duymuştum. arifiye de sakaryanın bi ilçesi önermem yani. taşındı mı taşınmadı mı hiçbir bilgim yok onu araştırırsan yorum yapabilirim
  • hocam benım ıcın o sıkıntı degıl aslında yurt önemlı ulasım onemlı max 15 dk ve egıtım de onemlı sımdı bu teknolojı fakultesı oldugu ıcın bıraz kuskularım var bılıyorum ımza yetkısı falan hersey muhendıs gıbı ancak ne bıleyım bu bolumlere daha cok meslek lısesı mezunları gelıyor gıbı.Ben anadolu mezunuyum.Ama kocaelıye yakın olması cok ıyı oluyor ıste.Acaba burda 1 sene okuyup daha sonra sakarya muhendıslık yatay gecıs yapsam olur mu ?
    Hocam meslek liseliler icin ufak kontejan var sadece 80 kisi varsa 20 tanesi filan mtok kontejanindandir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet bilgim var metoktan hocam.Sizce tercihlerime yazmalımıyım 120k dayım sakarya teknolojı tutar gıbı.
    Daha Fazla Göster
  • UP
    CPU:AMD FX X4 4320 8 MB Quad Core @ 4.1 GHz | GPU, AMD Radeon R7 250 GDDR3 2 GB, | Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3 1866 MHz | Ram: 4 GB 2x2 1333 MHz CL9 DDR3 Kingston Ram,| HDD: Seagate Barracuda 7200.10, 320 GB 7200 RPM 3,5" | PSU: 400W PSU, | Kasa: Cooler Master Centriuon 5 Kasa,| Kulaklık: Philips SHP1900 Kulaklık | Telefon: Samsung Galaxy Grand Duos I9082
  • tekn. fakültesi inşaat mühendisliğinde okuyan bi arkadaşım var eğitiminden memnun olduğunu söylemişti
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.