Şimdi Ara

YKS'de Deneme mi yoksa Soru Bankası mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
6.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YKS'de sınavına hazırlıkta deneme çözerek mi hazırlanılır? Yoksa soru bankası bitirerek mi?

Sınav derecesi; 150. adam Soru bankası çözerek diyorken, 300. olan adam sadece deneme çözerek diyor hangisi doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okancelikmuhabir -- 8 Eylül 2020; 20:40:34 >

• bu bir cevap değil.
  • Netlerin düşükse ve temelin kötüyse soru bankası bitirerek, netlerin yüksekse ve temelin sağlamsa deneme çözerek.
  • Kişiden kişiye göre değişebilir. Mesela 9 dan beri düzenli çalışan bir öğrenci öreneğin tyt matematikte 1 kaynak bitirip direk denemelere geçecek altyapısı vardır. Ama yazın çalışmaya başlayan bir kişi çok üstün zekalı değilse 1 kaynak bitirip denemeye geçecek kadar iyi değildir en az 2-3 deneme bitirmesi gerekir.
  • Deneme,Deneme ve Deneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu sıralar da böyle tipler türedi. Trolleri bloklamıştım bir de bunlar çıktı başımıza.

• 9. Sınıftan itibaren gece gündüz ders çalışıp piyasadaki bir çok soru bankasını bitiren biri bu soruya hata olarak soru bankası diyebilir ama aslında doğru olan şu ki :

Önemli olan çok soru çözmekten ziyade sınava yakın kaliteli orjinal soru çözmek madem bu tür soruların büyük oranda hem de fazlasıyla soru bankalarında değil denemelerde olduğunu da biliyoruz ...

Gerçekten de soru bankasında bir çok soru da sınav için pek anlamlı değil .
    İlk ikibine 1,5 yıllık yoğun bir çalışma ile girmiş iki öğrencinin yorumunu dinlemiştim . Soru bankası asla çözmedik bunun yerine olabildiğince fazla deneme çözdük demişlerdi .

Bu konu tam da bundan bahsediyor. :

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=78968379

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün deneme çözülmeli mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D:D yok yahu sana laf söyleyene dedim

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkür ederim saçma sapan uydurma yorum atanlar arasında beni bilgilendiren tek yorum buydu çok teşekkür ederim deneme çözerek devam edeceğim
  • ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam :)

• Deneme çözerek eksiklerin hakkında bilgi edinirsin ve konuları tekrarlarsın soru bankasıyla eksik konunu tamamen halletmeye çalışırsın

• Hocam siz ne diyosunuz
  • zubilinnes kullanıcısına yanıt
    İkisi tabii biri olmak zorunda değil :s Temel iyiyse birer soru bankası çözer denemeye geçersiniz. Temel iyi değilse soru bankasıyla biraz daha uğraşır sonra deneme çözersiniz.

• İkisi de doğru söylemiş.
  • Hocam sizi test okul reklamında da gördüm ülke geneli baya bi ünlü oldunuz maşallah

• kro60 K kullanıcısına yanıt
    Evet test okul sınav sürecinde özellikle dershanede çokça kullandığım bir yayındı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.