Naptınız yapıyor musunuz planladıklarınızı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yks bitsin onu yapıcam bunu yapıcam diyenler

-
-
Yok hocam sınav açıklansın tercihler yapılsın yaşadığım şehre uğrarsam adam değilim madamım
-
Hiçbir şey yapmıyorum sınava hazırlanırken haftada bir gün olsun gitar çalışıyordum onu bile yapmıyorum bomboş geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sönmez dayının kayıtları bitiricem demıstım az kaldı
-
-Hele şu sınav bitsin bu yaz benim yazım olacak
-Hele bi sonuçlar açıklansın neler yapıcam neler
-Hele şu tercihler açıklansın alem yapacağım
-Hele bi yerleşeyim rahatlayacağım
Sonuç:Tut şunun ucunu döşeyelim abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akasya durağı Sinan gülbini kabinde aldatıyor
AJADAGHJGKSJBHSKJHK
Emir Ferihanın kapıcı kızı olduğunu öğreniyor
-
Suat zenana kafa atıp kadavranin yanında öpüşüyor
Ailen planlarının önüne geçiyor tşk
Mental çöküntü yaşıyoruz
Spora başlayacağım dedim, başladım. Ertesi gün doktor roaccutane verdi. Şimdi spor yasak
Bi halt yapmadım davar gibi yatıyorum her şeyden daha zevkli
%60ını
-
Şu sınav bitsin skyrim e bütün modları kurup baştan sona kadar tüm yaza yaya yaya oynayacağım dedim. Sınav açıklanana kadar oynamıştım 1 ay falan, sonra sarmadı ama iyi oynadım 1 ayda
-
Zorlu bi süreç sizi bekliyor hocam dudaklarınız mahvolacak nemlendirciyle gezin mutlaka (zaten biliyosunuzdur da)
Çok su için güneş kremi kullanın ben 7 ay falan kullandım ölüm gibiydi
Bana 8 ay dedi doktor :/quote:
Orijinalden alıntı: DaneresZorlu bi süreç sizi bekliyor hocam dudaklarınız mahvolacak nemlendirciyle gezin mutlaka (zaten biliyosunuzdur da)
Çok su için güneş kremi kullanın ben 7 ay falan kullandım ölüm gibiydi
Bu etkiler kaçıncı ayda başlıyor hocam?
Hocam şimdi hatırladım ben de daha uzun kullandım 7 aydan kullanır kullanmaz başlar ve şöyle bi durum da var dudak kuruması rezalet olacak ama her yer kuruyor kulaklarınız burnunuz benim burnum hep kanardı mesela
Ve sivilce kusması durumu var ben yaşamadım ama kullanan herkeste olur tüm yüzünüz şimdiki halinden de çok sivilce olacak mental sağlığınızı bile etkiliyor öyle rezalet bi ilaç sürekli nemlendirici taşıyın çok su için
Kaç yıldır geçmedi sivilceler. Artık yapacak bir şey yok, dayanacağız mecbur.quote:
Orijinalden alıntı: DaneresHocam şimdi hatırladım ben de daha uzun kullandım 7 aydan kullanır kullanmaz başlar ve şöyle bi durum da var dudak kuruması rezalet olacak ama her yer kuruyor kulaklarınız burnunuz benim burnum hep kanardı mesela
Ve sivilce kusması durumu var ben yaşamadım ama kullanan herkeste olur tüm yüzünüz şimdiki halinden de çok sivilce olacak mental sağlığınızı bile etkiliyor öyle rezalet bi ilaç sürekli nemlendirici taşıyın çok su için
İlaçtan sonra düzeldi mi sizin sivilceler?
Ben ilacı 3 yıl önce kullandım ve yüzünüzde hiçbir şey kalmıyor benim durumum baya kötüydü her türlü kremi denemiştim son çare ilaç kullandım
Şu an bile hiç sivilce çıkmıyor yüzümde falan arada bir çıksa da sönüyor hemen baya etkili ilaç kullandığınızda değiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-Hele şu sınav bitsin bu yaz benim yazım olacak
-Hele bi sonuçlar açıklansın neler yapıcam neler -Hele şu tercihler açıklansın alem yapacağım -Hele bi yerleşeyim rahatlayacağım Sonuç:Tut şunun ucunu döşeyelim abi |
Akasya durağı Sinan gülbini kabinde aldatıyor
|
Yok hocam sınav açıklansın tercihler yapılsın yaşadığım şehre uğrarsam adam değilim madamım |
AJADAGHJGKSJBHSKJHK Emir Ferihanın kapıcı kızı olduğunu öğreniyor |
Benzer içerikler
- paraf yayınları zor mu
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- koç çap
- ayt matematik kaç ayda biter
- boğaziçi işletme mezunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X