Şimdi Ara

Yks 2021 herkes tyt başlamış?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki açtığım konulardan gören olmuştur belki 11. Sınıfım ilk 1.000 hedefliyorum burslar için ilk 100ü de deneyeceğim bir ama sınav anına da bağlı ilk 100 biraz.

Çevremdekiler tyt çalışmaya başlamış fen ve matematiğe girmişler ama daha 11 konuları tam işlenmemişken nasıl başladılar pek anlayamadım. Son konularım daha tam pekişmedi ve çözmek istediğim kitaplar var hala 11den tam bitmeyen. Tyt matematiği zaten yavaş yavaş çözmüştüm fene de şu aralar başlamayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Doğru mu yaptım bilmiyorum 1-1.5 ay sonra başlarım en az.Sizce ne yapabilirim? Geometriyi büyük oranda halletmiştim zaten.Sadece hem öğretmenlerim tyt başla diye sıkıştırınca hem de herkes başlamış olunca kafam karıştı.(tyt netlerim 85 civarı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 2 Haziran 2020; 17:39:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam 11ler genelde tecrübesiz ve tytdeki konular aytye göre daha kolay olduğu için sene başında bir gazla tytye çalışıyorlar ama asıl kaçırdıkları şey sınavı ayt kazandırıyor...
  • Tyt vurursa dikiş atalar,ayt vurursa toprak.Tytsi aytsinden çok daha iyi gelmiş biri olarak söylüyorum.Hele tyt mat fen türkçe bittikten sonra sosyal başlama gibi bir hata yapma sene içerisinde,ayt çalış onun yerine.Kimi etkilerden dolayı tyt çok büyütülüyor ve sanki aytden önemli gibi davranılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAHA_Fe kullanıcısına yanıt
    Hocam karantinayı ne güzel verimli geçirmişsiniz :D bence hedefinizi yüksek tutun

• Mayısın başında 11 konularını bitirdim ama o zamandan beri tyt'ye bir kere bile bakmadım, seri 11 tarıyorum. Kendi bildiğini yap dostum, başkalarını takma

Orijinalden alıntı: Guest-5D86254FD

Hocam karantinayı ne güzel verimli geçirmişsiniz :D bence hedefinizi yüksek tutun
    Hocam baya verimli geçirmeye çalıştım(polinom fonksiyon kümeler parabol trigo analitik çarpanlara ayırma karmaşık sayılar eşitsizlik sistemleri ile ilgili bir sürü soru çözdüm)Ayt edebiyatı bitirdim deneme çözüyorum
    Ankara Hacı Bayram Veli hukuk(cumhuriyet savcılığı)istiyorum) bana yetiyor 10.000

Hocam ben geç kaldığımı düşünmüyorum pek. 9 10 benim rezalet durumdaydı ama 11 de tyt mattan be geometriden bir kitap bitirdim. Netlerim de iyi olmasa da 85 civarında tyt de. Şu saatten sonra yükseltmek için detaylı bir şekilde fen çalışmak lazım matematik zaten ne kadar çözersen o kadar yükseliyor o işin bir sonu yok. Ama benim fark ettiğim 11de fiziği özellikle çoğu kişi yapamıyor. Matematikte nerdeyse hiç eksiğim kalmadı arada bir tarıyorum. Fkb yoğunlaimak istiyordum o yüzden şu ara.Eşit ağırlıkta öyle değil ama tabi haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 2 Haziran 2020; 17:34:36 >
  • pandie kullanıcısına yanıt
    Haklısınız tabi ama hocalar da ters yapmaya başladı tyt çalışmıyorum diyince anlayamadım. Ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyor insan

• Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Sosyali çalışmayı düşünmüyorum zaten daha. Tyt mat bir kitap bitirdim ama çok vakit alan bir şey 11 konuları daha tam oturmadı. Gerekirse birkaç ay daha 11 çalışacağım pürüzsüz olana dek. Daha işlenmeyen bile çok konu var zaten

• Simdi soyle bir gercek var, TYT'deki bazi konulari bilmeden AYT yapamiyorsunuz. Cok fazla baglanti var aralarinda, ozellikle matematikte.
    11'i yapabiliyorsaniz TYT'niz sifir degildir. Kendi eksiginizi en iyi siz bilirsiniz. Genelde TYT'den 5 kitap bitiren de 2 kitap bitiren de benzer sonuclar alir, tek kitap cozup TYT Matematik fulleyen de var.
    Kendinizi en iyi siz taniyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: suker2021

Hocam ben geç kaldığımı düşünmüyorum pek. 9 10 benim rezalet durumdaydı ama 11 de tyt mattan be geometriden bir kitap bitirdim. Netlerim de iyi olmasa da 85 civarında tyt de. Şu saatten sonra yükseltmek için detaylı bir şekilde fen çalışmak lazım matematik zaten ne kadar çözersen o kadar yükseliyor o işin bir sonu yok. Ama benim fark ettiğim 11de fiziği özellikle çoğu kişi yapamıyor. Matematikte nerdeyse hiç eksiğim kalmadı arada bir tarıyorum. Fkb yoğunlaimak istiyordum o yüzden şu ara.Eşit ağırlıkta öyle değil ama tabi haklısınız.
    Bu konuda elimde büyük bir nimet var ama kullanmıyorum(babam fizik öğretmeni)Hedefim için taviz verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkotiko -- 2 Haziran 2020; 17:49:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir tyt calisin dogru yaptiginizi dusunuyorum tyt ilerde ayagina dolasir ayrica 11 in 2. Donem konulari cikacak mi belli bile degil belki 11 i kaydirip 12 den azaltabilirler ya da direkt 11 i kaybedip 12 den devam ederler ya da konulari sıkıştırırlar tyt calismak en dogrusu su an ve 11 ilk donem konulari

• Green190309 G kullanıcısına yanıt
    Sanki 11 lerin su an sınavına 2 ay varmis gibi konusmussunuz hocam ikisini de calismak icin uzun bir zaman var

• Ben çıkarılacağını pek zannetmiyorum ama belli de olmaz tabi. Yine de bir iki ay daha 11 çalışmayı düşünüyorum hala tam oturmadı. Sonrasında mat ya da fene girebilirim.Tyt matematikten büyük eksiklerim yok sadece hızlanmam ve daha çok soru tipi görmem gerekiyor.Çok sıkıştırmadan kendimi matematik bakabilirim.

• hocam tyt kötü dediğiniz 85 net 11.sınıf için çok güzel tyt de gayet sağlam temeliniz var demek bu zaten 11i halledin bence 11 kimya biyo fizik bunlarda eksik kalmasın matematiği zaten söylemiyorum bile 12 de pek birşey yok lti dışında tyt zaten çok uzun değil 11 biterse çok rahat halledersiniz tyt konularını da
    Tyt mat temelim var ayt fkb de bağlantılı yerler oluyor takıldıkça dönüp bakıyorum tyt ye. Tyt de özellikle fen çok zor değil gibi sanki. Matematikte de temelim olduğuna göre şimdilik tyt abanmaya gerek yok diye düşünmüştüm ben de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.