Bildirim
YKS 2018 2019 2020 SIRALAMA FARKI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Her sene sınav sistemine alışıldığı için sıralamalar bir önceki yıla. Göre daha yüksek netle sıralama olarak daha yüksek gelir hocam bu yılda bence aynı sizin dediğiniz gibi 73k lik net ile 90 k gelebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisakko55 -- 12 Haziran 2020; 13:42:28 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam geçen sene ben daha iyi gelecegini, en kotu ihtimalle aynı geleceğini sonuna kadar savundum ama sonuç çok şaşırttı. ben hâlâ sınavın daha zor oldugunu düşünmüyorum bu kadar fark olacak kadar. insanların tamamen sınav sistemine göre çalışması aradaki bu farkı açtı. 2018de tytde inanılmaz bir cuvallama oldu ve aytde soruların nasıl geleceği belirsizdi. 2019 ise denemeler ve soru bankaları kendilerini çok değiştirdi. herkes sınav provasını yaparak girdi sınava. şu an meslek liseli bile biliyor acil 345 3d bilmem neyi. rekabet gittikçe artıyor. 10 11de çalışmaya başlayan insanlar da daha fazla çünkü ülkenin durumu çok kötü. her sene sıralamalar daha kötü gelecek sınavın zorluğundan bağımsız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X