Şimdi Ara

SINAV 2018 2019 GİBİ OLMAYACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bekir Avşar’ın son videosu hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu tarz soruları zaten TYT de soruyorsun.
    BİLGİ sorularını da AYT de soruyordun
    NEDEN bunu da Türkçe sorusu haline getiriyorsun..
    Örneğin : 1 sayfa yatay soru dedikleri biyoloji sorusu var beynin şeklini duyu merkezlerini tek tek yazmış ve şekil verip göstermiş.(ben bunları ezbere boşuna öğrenmişim bu arada) soru şöyle "kaza geçiren bir kişi hafıza kaybı yaşıyorsa hangi bölgede hasar vardır." AMA BAK BAK BAK.. kelime oyunu yapıyor çünkü o bölgeye hafıza değil BELLEK yazmış yani hafıza ile bellek aynı şey olduğunu bilen ilkokul öğrencisi bile rahatlıkla SİNİR SİSTEMİ sorusu yapabilir. YANİ BİYOLOJİ sorusu DEĞİL TÜRKÇE sorusu soruyor. bakalım okuduğunu anlıyormusun??? ALLAH BELANIZI VERSİN onca emeğin bir anlamı kalmadı.
    Arkadaslar bu adamin sevmeyip de hakli taraflarinin oldugunu soyleyenler var Onlara cevaben BU ADAMIN HERHANGI BIR KONUDA EN UFAK HAKLILIK PAYI YOK Universite sinavi sistemi degistiginde MEB yine 3 tane deneme sinavi yayinladi TYT AYT Ve bu cok bilmis hocamiz videoya cikip AYTde de bu tarz yeni nesil sorulara hazir olun bize mesaj veriyorlar dedi Noldu peki ? Hikayelestirilmis yeni tarz sorulardan ziyade gene LYS tarzi kaliteli sorular karsimiza cikti BAKIN FORUM HALKINDAN RICA EDIYORUM LUTFEN SU ADAMA ARTIK DAHA FAZLA PRIM VERMEYIN VE DERSINIZE CALISIN
    Herkese basarilar dilerim
  • Bekir Avşar kredisini çoktan doldurdu hocam.

DH'da eskisi gibi açıp dinleyen arkadaş hayli azaldı.

Kendisi bana çok yapmacık geliyor ve zamanla çizgisinin dışına çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 30 Nisan 2020; 0:14:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 30 Nisan 2020; 0:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir rehberlikçiyi izlemiyorum ben ama para verseler izlerim
    Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Sıralamalar hakkında dedikleri çıkmıştı 2 senedir, neden dinlenmiyor bilgim yok aydınlatır mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorgunumm Y kullanıcısına yanıt
    Sadece derece öğrencileriyle ilgilenen, onların başarısından kendine pay çıkartan birisidir kendileri. Lakin bazı önerileri sağlamdır hakkını yememek gerek

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Paraf konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum ama önerileri dikkat çekiyor kulak verilmesi gerekiyor bence

• kedipatisi K kullanıcısına yanıt
    Online danışmalık hizmeti mi istiyorsunuz? 100 TL verirseniz ben de sizi aydınlatabilirim :)

Sıralama konusunda burda da çok tutturan var hocam. Yukarıda belirttim nedenini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 30 Nisan 2020; 0:21:11 >

• Arkadaslar bu adamin sevmeyip de hakli taraflarinin oldugunu soyleyenler var Onlara cevaben BU ADAMIN HERHANGI BIR KONUDA EN UFAK HAKLILIK PAYI YOK Universite sinavi sistemi degistiginde MEB yine 3 tane deneme sinavi yayinladi TYT AYT Ve bu cok bilmis hocamiz videoya cikip AYTde de bu tarz yeni nesil sorulara hazir olun bize mesaj veriyorlar dedi Noldu peki ? Hikayelestirilmis yeni tarz sorulardan ziyade gene LYS tarzi kaliteli sorular karsimiza cikti BAKIN FORUM HALKINDAN RICA EDIYORUM LUTFEN SU ADAMA ARTIK DAHA FAZLA PRIM VERMEYIN VE DERSINIZE CALISIN
    Herkese basarilar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 30 Nisan 2020; 0:42:19 >

• Tyt neden değişsin ki puan koruma denen bir şey var haksızlık olmaz mı ?ayt için bir şey diyemem ama tyt bence benzer gelir hem soru mantıgi(yeni nesil-klasik dengesi) hem zorluk.Unutmayalim yks 2018 de 19 da çok kolay sınavlardı ve binlerce kişi puan koruyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 30 Nisan 2020; 0:48:31 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• olddirtytshirt kullanıcısına yanıt
    palmiye_fasforcu_mrimoç@gmail.com

• olddirtytshirt kullanıcısına yanıt
    ASDJKHSAJDKAHDKSHDJAHKSJALDHSAKLDHSAKJDAHBKDHDKJAHDLKJHSAKJDD
    NEDEN bunu da Türkçe sorusu haline getiriyorsun..
    Örneğin : 1 sayfa yatay soru dedikleri biyoloji sorusu var beynin şeklini duyu merkezlerini tek tek yazmış ve şekil verip göstermiş.(ben bunları ezbere boşuna öğrenmişim bu arada) soru şöyle "kaza geçiren bir kişi hafıza kaybı yaşıyorsa hangi bölgede hasar vardır." AMA BAK BAK BAK.. kelime oyunu yapıyor çünkü o bölgeye hafıza değil BELLEK yazmış yani hafıza ile bellek aynı şey olduğunu bilen ilkokul öğrencisi bile rahatlıkla SİNİR SİSTEMİ sorusu yapabilir. YANİ BİYOLOJİ sorusu DEĞİL TÜRKÇE sorusu soruyor. bakalım okuduğunu anlıyormusun??? ALLAH BELANIZI VERSİN onca emeğin bir anlamı kalmadı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.