< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim

|
Bekir Avşar kredisini çoktan doldurdu hocam.
DH'da eskisi gibi açıp dinleyen arkadaş hayli azaldı. Kendisi bana çok yapmacık geliyor ve zamanla çizgisinin dışına çıktı. |
|
Bu sorulari MEB hazirliyor.Yks sinavini hazirlayanlar çok farkli adamlar havuz sistemiyle soru seciyorlar
Beko biraz pirime kaçiyor artik çekiliş mekiliş dikkat ceken başliklar |
|
Online danışmalık hizmeti mi istiyorsunuz? 100 TL verirseniz ben de sizi aydınlatabilirim :)
Sıralama konusunda burda da çok tutturan var hocam. Yukarıda belirttim nedenini. |
|
bu tarz soruları zaten TYT de soruyorsun.
BİLGİ sorularını da AYT de soruyordun NEDEN bunu da Türkçe sorusu haline getiriyorsun.. Örneğin : 1 sayfa yatay soru dedikleri biyoloji sorusu var beynin şeklini duyu merkezlerini tek tek yazmış ve şekil verip göstermiş.(ben bunları ezbere boşuna öğrenmişim bu arada) soru şöyle "kaza geçiren bir kişi hafıza kaybı yaşıyorsa hangi bölgede hasar vardır." AMA BAK BAK BAK.. kelime oyunu yapıyor çünkü o bölgeye hafıza değil BELLEK yazmış yani hafıza ile bellek aynı şey olduğunu bilen ilkokul öğrencisi bile rahatlıkla SİNİR SİSTEMİ sorusu yapabilir. YANİ BİYOLOJİ sorusu DEĞİL TÜRKÇE sorusu soruyor. bakalım okuduğunu anlıyormusun??? ALLAH BELANIZI VERSİN onca emeğin bir anlamı kalmadı. |
|
bekir avşardan sonrasını okumadım
|
|
hiçbir rehberlikçiyi izlemiyorum ben ama para verseler izlerim
|
|
Arkadaslar bu adamin sevmeyip de hakli taraflarinin oldugunu soyleyenler var Onlara cevaben BU ADAMIN HERHANGI BIR KONUDA EN UFAK HAKLILIK PAYI YOK Universite sinavi sistemi degistiginde MEB yine 3 tane deneme sinavi yayinladi TYT AYT Ve bu cok bilmis hocamiz videoya cikip AYTde de bu tarz yeni nesil sorulara hazir olun bize mesaj veriyorlar dedi Noldu peki ? Hikayelestirilmis yeni tarz sorulardan ziyade gene LYS tarzi kaliteli sorular karsimiza cikti BAKIN FORUM HALKINDAN RICA EDIYORUM LUTFEN SU ADAMA ARTIK DAHA FAZLA PRIM VERMEYIN VE DERSINIZE CALISIN
Herkese basarilar dilerim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 30 Nisan 2020; 0:14:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 30 Nisan 2020; 0:14:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 30 Nisan 2020; 0:21:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 30 Nisan 2020; 0:42:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FE223FB -- 30 Nisan 2020; 0:48:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|