Şimdi Ara

YKM' dockers ve NİKE(%70) indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
9.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün YKM Maksi Çengelköy şubesinden 1 adet nike 1 adet dockers ve 1 adet de eşofman takımı aldım. Dockers 59 lira, Nike ayakkabı 59 lira, Birde eşofman takımı 29 lira idi. Nike ayakkabıda 139 lira fiyat etiketi vardı. Siyah ve yanında beyaz bi nike amblemi olan bi modeli idi.

http://www.dockersturkey.com/203502,PR-3819.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalcelebi -- 3 Mart 2012; 22:54:14 >

• ykmden 2 ayakkabı aldım ilki nike 1 gün zor dayanabildim iade verdim. ikincisi adidasdı ondanda pek memnun değilim. sanırım sorunlu ve fazla tercih edilmeyen ürünlerde indirim yapıyolar. yada bana rast geldi ?
  • Bence size rast gelmiş, çakma felan değil ürünler, biri nike biriside dockers sonuçta.
  • bu ykm magazaları nerededır ? vede tum urunlerde varmıydı bu ındırımler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalcelebi

Arkadaşlar dün YKM Maksi Çengelköy şubesinden 1 adet nike 1 adet dockers ve 1 adet de eşofman takımı aldım. Dockers 59 lira, Nike ayakkabı 59 lira, Birde eşofman takımı 29 lira idi. Nike ayakkabıda 139 lira fiyat etiketi vardı. Siyah ve yanında beyaz bi nike amblemi olan bi modeli idi.

http://www.dockersturkey.com/203502,PR-3819.html

hocam sana zahmet eşofman takımının resmini de eklermisin?
  • son zamanlarda gordugum en baba firsat
  • eşofman foto ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bütün Ykm lerde var mıdır bu indirim ?
  • Dockers ayakkabıların aslen Dockers markasına ait olmadığını biliyorsunuzdur sanırım. Gerli diye bir firma üretiyor, kalitesi nasıldır bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Dockers ayakkabıların aslen Dockers markasına ait olmadığını biliyorsunuzdur sanırım. Gerli diye bir firma üretiyor, kalitesi nasıldır bilmem.

Evet Türkiye'de GERLİ adında bir firma üretiyor Dockers marka ayakkabıları ve birkaç yıl önce bir tane almıştım. Tabi bütün modelleri aynı mıdır bilemem ama benim en uzun süre ve deforme olmadan giydiğim tek ayakkabı markasıdır diyebilirim. Ama sonuçta hem insanların ayakkabıdan beklentileri değişebiliyor hemde şanssızlık olacaksa en sağlam üründe bile sorun çıkabiliyor.
  • quote:

Bence size rast gelmiş, çakma felan değil ürünler, biri nike biriside dockers sonuçta.

Forumda kaç kere yazıldı ama tekrar yazmakta fayda var, Nike ve Dockers ayakkabı aynı sınıf ve kalitede markalar gibi yazmışsınız ama ayakkabı olan Dockers ve herkesin bildiği kıyafet markası Dockers aynı değil, zaten logosu vs her şeyi farklı, yanlış bilmiyorsam ayakkabı olan baya Türk malı bir ürün.
  • yarın göztepe optimum a bakayım indirim var mı bakalım umarım tüm mağazalarda geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKEON

quote:

Orijinalden alıntı: Dexia

Dockers ayakkabıların aslen Dockers markasına ait olmadığını biliyorsunuzdur sanırım. Gerli diye bir firma üretiyor, kalitesi nasıldır bilmem.

Evet Türkiye'de GERLİ adında bir firma üretiyor Dockers marka ayakkabıları ve birkaç yıl önce bir tane almıştım. Tabi bütün modelleri aynı mıdır bilemem ama benim en uzun süre ve deforme olmadan giydiğim tek ayakkabı markasıdır diyebilirim. Ama sonuçta hem insanların ayakkabıdan beklentileri değişebiliyor hemde şanssızlık olacaksa en sağlam üründe bile sorun çıkabiliyor.

Arkadaşın dediği gibi ayakkabılar yerli malı, yaklaşık 3 sene önce beğenerek aldığım sportif bir dockers botunu hala kullanmaktayım sadece ufak bir yerinde ip atması olmuş.
    Bundan önce fiyat olarak katlarını verdiklerim olmuştu ama bunun verdiği kadar verimi vermediler.

• Arkadaşlar aşoftmanın fotosunu bugün yükleyebilirim ancak. Ayakkabı gayet şık ve sağlam duruyor. ayrıca bunun gibi baya bi indirim vardı YKM mağazalarında. Sararın takım elbiseleri vardı, 450 lira fiyat etiketi vardı, üstünü çizerek 220 liraya düşmüş. Bayan kıyafetlerindede çoğu üründe %50 indirim vardı.
  • eskişehirdeki ykm ye bir hafta önce gittim indirim vardı ama hiç eşofman takımları o kadar ucuz değildi acaba tekrar mı indirime grdiki?
  • 59 liraya gördüğünüz Dockers By Gerli dir. Türkiye satışını FLO grubunun sahibi Zilyan grup yapıyor.

O her yerde gördüğümüz botlar aslında Dockers by Gerli olanlar. Hoş sağlam ayakkabılar yapıyorlar. Ben süet laciverttini almıştım. 2 sene oldu, yağmur gördü vs süete hiç bakım yapmama rağmen çok az bir atma oldu süetinde. Biz de amerikan mallarına markalarına rağbet olduğu için herkeste Dockers diye atlıyor

Normal ayakkabılarını giymedim hiç ama fiyatlar o civarlara düştüyse alınabilir. Gayet güzel modelleri bulunmakta. Ama rahatlığını bilemiyorum.

Ana merkezde bura :)

http://www.dockersbygerli.de/home_e.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 4 Mart 2012; 10:53:20 >

• O verdiğiniz linkte benim aldığım model yok.

http://www.dockersturkey.com/203502,PR-3819.html Benim aldığım model bu. İçi dışı hakiki deri ve çok çok rahat. ben 46 numara aldım. 48 bile vardı.
  • quote:

O verdiğiniz linkte benim aldığım model yok.

http://www.dockersturkey.com/203502,PR-3819.html Benim aldığım model bu. İçi dışı hakiki deri ve çok çok rahat. ben 46 numara aldım. 48 bile vardı.

dostum eşofman resmini eklicektin ona göre gidecemde
  • valla dockers devamlı alıyorum . Baska ayakkabı giymiyorum klasik olarak çok memnunum. Yerlide olsa çizgileriyle kalitesiyle vitrinde dikkat çeken ve herkesin ilgi gosterdiği ürünler yapmaktalar. Özellik su ayakkabıdan cok memnunum.

YKM' dockers ve NİKE(%70) indirimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeo123

quote:

O verdiğiniz linkte benim aldığım model yok.

dostum eşofman resmini eklicektin ona göre gidecemde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.