Şimdi Ara

Yine Hz.Muhammed'e saldırı yine facebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hepsi it sürüsü.Aldıkları nefes bile haram onlara.Allah belalarını versin.
  • Böyle sayfaları gördüysen paylaşmayacaksın. Kimseye söylemeyeceksin. Bu sayfaları siz ünlü ediyorsunuz. Siz kimseye söylemeseniz kimsenin ruhu duymayacak.

Adamların istedikleri bu zaten.
  • Allah belalarını versin.
  • o şerefsizlerin Allah belasını versin,ağızlarını burunlarını kırmak lazım
  • muhtemelen ergen olmayan çocuklar tarafından kurulmuştur. ya da zeka yönünden henüz ergenleşmemiş zihniyetler tarafından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

Böyle sayfaları gördüysen paylaşmayacaksın. Kimseye söylemeyeceksin. Bu sayfaları siz ünlü ediyorsunuz. Siz kimseye söylemeseniz kimsenin ruhu duymayacak.

bizim dh den o sayfayı beğenecek kimsenin çıkacağını sanmıyorum ama yabancıların hoşuna gideceği kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Böyle sayfaları gördüysen paylaşmayacaksın. Kimseye söylemeyeceksin. Bu sayfaları siz ünlü ediyorsunuz. Siz kimseye söylemeseniz kimsenin ruhu duymayacak.

@BARKU dh de bu gruba destek verecek çoook insancık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erzincanspor -- 23 Mayıs 2010; 0:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

bizim dh den o sayfayı beğenecek kimsenin çıkacağını sanmıyorum ama yabancıların hoşuna gideceği kesin

Mesele beğenecek adam buldururuz meselesi değil.

Bizim onlarla atışmamız mesele. Kimse sataşmayacak bunlara açtılar mı bi sayfa, kimse bir şey yazmayacak o sayfaya bak o zaman sap gibi kalmıyorlar mı ortada.
  • quote:

+
  • Anlamıyorum ne problemleri var İslam ve Peygamberimiz ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

quote:

+

+
  • Yanlış tanıtma herşeyi konuyu açan arkadaş bu grubun hz.muhammed ile bir alakası yok bu karikatürist ile yaşanan olaylar ardından yabancı kişiler Draw muhammed day, yani hz.muhammed'i çizebiliriz herkes çizebilir böyle bi yasak olmamalı diye hz.muhammed'i çizme günü diye bir gün çıkardılar.farm villain ile alakası yok tüm sayfalarda bu tip şeyler görebilirsin kısaca.
  • tam olarak ne demek ıstıyor ben anlamadım ama bır hakaret sezdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.