Bildirim
Yine gittim açtım bu adami
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önce ayağın yere sağlam bassın. Çoraplarında spiderman gibi çekmişsin. Spiderman da öyle çekiyor çoraplarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Kansızlık var üşüyoruz sjjsjsjshs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Güneş görecek yerin kalmamış kansızlık için D vitamini alman lazım. Damla şeklinde olanı da var veya güneşe çıkman lazım. Öyle Batman’in bat mağarasında yaşarsan kan değerlerini yükselmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Ben güneş sevmiyorum ya sarışın bir bey bulursak ins
O zaman damla al. Eczaneden @turbolineam yardımcı olbilir d-vid sanırım adı
Var ondan benden kullanmıyorum ki yaşlanınca artık cezasını çekerim şimdi başka cezalerim varquote:
Orijinalden alıntı: KaygeryaO zaman damla al. Eczaneden @turbolineam yardımcı olbilir d-vid sanırım adı
Gerçekten sağlığa geri kavuşmak imkansız. Bu yuzden de kaybetmemeye odaklan. 3 kurusluk damlayı 3 kurusluk elmeğin üzerine 3 damla damlatıp sağlıgını koruyacaksın
ayak atmayın kardesim su siteye ya
_____________________________ -
ne çalışıyosun öyle vizeler mi başladı?
Yok biz o işleri bitirdik
ne yazdın o kadar iktisatçı?
Yav şu lanet coğrafya çalışıyorum koca ekonometri istatistik geçtik bu lanet dersi almıyor kaafam
almaz
yeteri kadar inanmıyorsun çünkü
Çitkinleşme hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sus mami
Turkiye'de kizlar neden csper laptop kullanir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Şubat 2026; 20:54:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şoray bitpazarından 100 tl ye alabilsin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt