Bildirim
İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gözüm kanadı yazım hatalarından, bu dakikadan sonra destan yazsa sallama, boş yapıyor yol ver kendi yoluna bak
_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight -
Kız diyo ki; ''Senden hoşlanmıyorum ama beni öyle kestirip atma çünkü senden daha iyisini bulamazsam sana dönebilirim buralardan uzaklaşma bide
bana kendimi iyi hissettir, egomu tatmin et.'
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Hah çok doğru bende öyle düşünüyorum teşekkürler yorum için ama dönemez yazmam bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ekim 2025; 21:9:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yol verdim istemeyen kendisi ''gerçekler'' dedi birde ne güldüm sonra uzattı da uzattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İşte aradığım mentalite.
Ne yapıyoruz başka kadınlarla konuşmaya devam ediyoruz yolumuza bakıyoruz. Kadınlar çiçektir etrafta bir sürü çiçek vardır.
_____________________________ "That won't help a thing. The bullet in my head brought me to you."
-Mona Sax -
Kendi şehrimden konuştuğum çok kadın oldu. Uzak ilişki bana göre değil arada böyleleri çıkıyor, anlam veremediğim mantıksız kişiler... Direkt iyi günler bitti. Sonra başka yerlerde oluyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt