Şimdi Ara

İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıza hoşlandığımı belli ettim, o da “ben değilim” dedi. Ben de uzatmadım, “tamamdır iyi günler” dedim. Ama sonrasında kendisi uzun uzun açıklama yapmaya devam etti. Benim için konu kapanmıştı, ama onun bu kadar uzatmasına anlam veremedim.

İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ? İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ? İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ? İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ekim 2025; 20:48:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gözüm kanadı yazım hatalarından, bu dakikadan sonra destan yazsa sallama, boş yapıyor yol ver kendi yoluna bak

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • Kız diyo ki; ''Senden hoşlanmıyorum ama beni öyle kestirip atma çünkü senden daha iyisini bulamazsam sana dönebilirim buralardan uzaklaşma bide

bana kendimi iyi hissettir, egomu tatmin et.'

Hah çok doğru bende öyle düşünüyorum teşekkürler yorum için ama dönemez yazmam bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ekim 2025; 21:9:23 >
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Yol verdim istemeyen kendisi ''gerçekler'' dedi birde ne güldüm sonra uzattı da uzattı

İşte aradığım mentalite.İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ? 

Ne yapıyoruz başka kadınlarla konuşmaya devam ediyoruz yolumuza bakıyoruz. Kadınlar çiçektir etrafta bir sürü çiçek vardır.İstemediğini söyleyince ben konuyu kapattım, ama asıl uzun uzun yazan kendisi oldu. Neden sizce ? 

Kendi şehrimden konuştuğum çok kadın oldu. Uzak ilişki bana göre değil arada böyleleri çıkıyor, anlam veremediğim mantıksız kişiler... Direkt iyi günler bitti. Sonra başka yerlerde oluyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.