Şimdi Ara

Beyler Bi Fikir Verin Lütfen Ben Artık Çıldırma Noktasına Geldim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Günlerdir internette araştırmadığım site , danışmadığım arkadaşım , gitmediğim mağaza , gezmediğim dükkan kalmadı. Bana bi fikir verin yardım edin nolur minnettar kalıcam.

Şöyle başlamak istiyorum , Bende Xbox 360 Elite Falcon vardı.. Bikaç ay önce 3K dan elimde patladı. Aynı zamanda PC kullanıcısıyım genel olarak 12 yıldır çoğu oyunumu PC de oynadım , bitirdim , eğlendim. İnanın PC ye çok paramı harcadım. Bakır soğutucularından extreme cihazlara vs vs. Fakat Xbox'da aldığım oyun zevki artık daha cazip geliyor. Xbox'ım 3K verdiğinde bir hayli üzüldüm , ama biliyosunuzki nafile. Kadıköy'de Atik Elektroniğe gittim , adamlarla artık çaresizlikten 40 yıllık arkaşım gibi konuşmaya başladım şaşırıp kaldılar zaten. Bu konuda yardım istedim sağolsun fikir verdiler ama lanet olsun ki karar veremiyorum. Benim maddi durumum fazla iyi değil arkadaşlar. Yani ortalama diyelim. Böyle olduğu içinde yardım istediğim konu ise PC'yi satıp Xbox 360 almak istiyorum tekrardan. Ne gereği var diyebilirsiniz ama hastalık bi nevi Xbox kullanan arkadaşlar bilirler sanırım. Ama bu 3K öyle gözümü korkutuyo ki kararsızım. Birçok Jasper board'dada vermeye başladığını okuyunca yeniden Falcon'umda o 3K aldığım anı kare kare yaşıyorum resmen. Eğer bana kızmaz ve yanlış anlamazsanız ki şu şekilde devam etmek istiyorum ;

PC'min özellikleri :

Pegasus Extreme Kasa & Nanoxia 12 CM Devir Ayarlı Kasa Fanı & Thermaltake Sese Duyarlı LED Işık
    Zalman VF1000 LED Full Bakır Ekran Kartı Soğutucu Fan , Zalman Full Bakır İşlemci Fan

Anakart: Asus P5Q Intel Chipset FSB 1600 MHz Motherboard
    Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4870 1 GB DDR5 256Bit
    İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9400 3.0 Ghz 6 MB Cache 1333 MHz FSB
    HDD: Western Digital 1 Tb Caviar Black Series HDD
    RAM: 4 GB Ocz Reaper Kit 1066 Mhz DDR3 Ram
    POWER SUPPLY: High Power Absolute Power 80 Plus 650 W Power Supply

PC özelliklerini bu kadar uzatarak yazdığım için kusura bakmayın ve lütfen yanlış şekilde algılamayın arkadaşlar. İnanın artık napcamı bilemediğimden bu şekilde yazıyorum düzgün bi bilgi ile karar verebileyim diye. Sizlerce bu sistemi satıp bir tane Xbox 360 Jasper Board almaya değermi arkadaşlar ? Artık çaresizliğimden dolayı bu raddedeyim. Tekrardan söylediğim gibi lütfen art niyetle anlamayın beni. Sadece doğru olan şeyi yapmak istiyorum ve yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Ne olur derdime bi çare diyorum ve bekliyorum. Saygılarımla...

• Öncelikle geçmiş olsun dostum 3K denen meret senide bulduğu için üzüldüm

Senin PC diye özelliklerini yazdığın şey bana göre UÇAK çok iyi bir makinen var.

Xboxta oyun keyfi tabiki başka şahsen Pc dediğin şeyi satıp Jasper bir makine almandan yanayım, ihtiyacına göre
    kendine ufak bir pc toplayabilirsin İNŞ. ileride

Bendede 2 senelik Jasper bir makine var haftada ortalama 40 saat açık ama çok şükür bir sıkıntı çıkarmadı daha nazar değmesin inş.

Konu buradan taşınabilir kurallar gereği oda ayrı birşey tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaten34

Öncelikle geçmiş olsun dostum 3K denen meret senide bulduğu için üzüldüm

Senin PC diye özelliklerini yazdığın şey bana göre UÇAK çok iyi bir makinen var.

Xboxta oyun keyfi tabiki başka şahsen Pc dediğin şeyi satıp Jasper bir makine almandan yanayım, ihtiyacına göre
    kendine ufak bir pc toplayabilirsin İNŞ. ileride

Bendede 2 senelik Jasper bir makine var haftada ortalama 40 saat açık ama çok şükür bir sıkıntı çıkarmadı daha nazar değmesin inş.

Konu buradan taşınabilir kurallar gereği oda ayrı birşey tabiki

İNŞALLAH arkadaşım inanki bende bunu senin kadar istiyorum. Bu Xbox ne kadar sorunlu çıktıysada yinede kendini kaptırdınmı öyle gidiyor arkadaş
    Bir türlü alıkoyamıyor insan kendini aletten. Benim de kafamın %90 ında öyle yatıyor zaten satıp Jasper ı almak ama günlerdir onaylayamadım kafada birtürlü kesin kararı. Eğer vaktini almıycaksam şunu da sorabilirmiyim acaba dostum ?

Jasper'ların genelinde bu 3K fazla görülmüyormu cidden ? Eğer bilgin varsa cevabını bekliyorum. Çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deebrown -- 10 Ekim 2011; 22:11:25 >

• Jasperlarda 3K ile karşılaşan kullanıcılar var tabikide ama inan bana bu eski falconlara falan göre %90 daha sağlam

gibi duruyor çünkü şikayet eden kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • Voltaj sorunu hariç, Jasper'da 3K gören 1 üye bile hatırlamıyorum bu forumda. Jasper ile 3K sorun olmaktan çıktı. Bu konuda için rahat olsun. Ama her elektronik alet gibi, bunun da bozulma riski var tabii. PS3, Wii, Blu-Ray Player vb. ne kadar riski varsa, Jasper ve Slim in de o kadar var.

Bilgisayar parçaları ve fiyatlarından hiç anlamam ama, artık bilgisayarda oyun oynamak istemiyorsan, Live'da beraber oynayacağın arkadaşların varsa ve 360 almanın yolu da bilgisayarı satmaktan geçiyorsa, başka çare yok gibi:)
  • Çok teşekkür ederim beyler. İçim hakikaten rahatladı. Yani artık akıllı davranabilirim birçok kişi böyle dediğine göre. Kararımı verip harekete geçeceğim ama bundan önce son bir sorum olcak. İscanthere arkadaşımızın dediği bu voltaj koruyuculu priz nerede bulunur daha ziyade fiyatı nedir peki ?

Her elektronik cihaz voltaj dalgalanmalarından bozulabilir. Örneğin Elektriğin aniden gidip gelmelerinde TV ler kapanmaz ama PC niz reset atar.

xbox ps3 pc bu gibi hassas cihazları dandik çoklu prizlere takarsanız ve tam elektrik alamazlarsa çalışmaya bilirler, Voltaj dan doalyı 3K gösterirse bu hata mesajıdır sadece. Makineye zarar vermez.
  • Ben tuncmatik marka altili almistim vatandan indirimden 17 tl ye.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • dostum elindeki sistemi satmak sana birşey kazandırmaz çünkü çok ucuza gidecektir,bende zamanında çok uğraştım pc ile açıkcası zarar etmedim dersem yeridir,sonra oyun konsoluna döndüm tekrar arcade aldım bir tane sattım başka aldım sonra jtaglı xbox360 denk geldi bir tane onu aldım elimdeki makinayıda sattım uzun zamandır pc'de oyun oynamıyorum ve en iyisini yaptığımı biliyorum sen forumdan 300tl'ye jasper board xbox360 al hiç korkun olmasın jasperlarda 3k falan yok artık alırkende bol referanslı arkadaşlardan almaya dikkar et elindeki pc'de dursun kullan gitsin benim gibi yap ve bozulan xbox360'da parça olarak sat eline bir miktar para geçer
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.