Şimdi Ara

Yine dsg sorunu ne yapmalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW kullanan kişilerde şöyle bir gözlemim oldu;
    -Servise gittiklerinde ve çevrelerinde sürekli arabadan şikayet ederler
    -Kronik arızalardan dolayı dert yanıp lanet okurlar,
    -Araçlar zamanından önce sorunlar çıkarır dolayısıyla süreklide servise para kaptırırlar

AMA; yeni araba alacaklarında " gel sana şu markadan alalım" derseniz eğer size verecekleri cevap "ben VW'de başka arabaya binmem" olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Dsg sorunu olanlar yemin billah satın aracınızı arkadaş . Satın sorun varsa sat 2-3 zarar olsada satın .

Aaaa, bu lafı senden beklemezdim. Niye ki?
  • Sonuçta bir yaris değil aveo değil o sadece bir başbelasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Dsg sorunu olanlar yemin billah satın aracınızı arkadaş . Satın sorun varsa sat 2-3 zarar olsada satın .

O şekilde olay çözülmüş mü oluyor arkadaşım? Sattığı kişi Guatemala'da sürmeyecek arabayı yine iç piyasada kalacak ve satın alan kişi de yine sorun yaşayacak. Zaten konuyu açan aracın 2. sahibiymiş, ilk sahibi satmış kurtulmuş, 2. sahibi de satar ama ne farkedecek?

Vw'in sorunlu arabaları piyasa değerinden toplayıp, Almanya'ya geri yollaması ve DSG'li araçları Amerika'da olduğu gibi 10 yıl garantili vermesi lazım.
    Hele ki garanti kapsamındaki bir aracın şanzımanında ki sorunu kullanıcı hatası diye kullanıcıya yedirmeye çalışmak nedir? Hiçkimsenin bilmediği ya da binde bir görülen arıza olsa anlarım da zaten herkesin bildiği hatta servis personelinin bile DSG almayın abi, sorunlu dediği bir şanzıman için kullanıcı hatası ne demekmiş?

İmzanda görüyorum DSG'li araç kullanıyorsun, sorun çıkarmadıysa, çıkarmayacağı anlamına gelmez. Bir zamanlar DSG'yi yere göğe sığdıramayanlar, sorun yaşayınca konular açmaya başladılar. Umarım sen sorun yaşamazsın.

EDC Megane alma arifesindeyim, yapı olarak DSG'den farkı yok. Sorun çıkarma ihtimali tam otomatik ya da otomatikleştirimiş tek kavramalı viteslere göre çok daha fazla. Umarım ben de sorun yaşamam, çünkü garanti kapsamından bile onarılsa servislerde, tamircilerde gezecek vaktim yok.

Peki napmasını bekliyorsunuz . Arkadaşın aracının sorunu çözülmüyor avucunda saklasınmı .

Keşke ilk başta almasaydı ama bir heves'dir alınır . Çıkacak sorun çıkmayacak değil ama halledilebilir sorunların çıkması dileğimiz .

Satsın kurtulsun ben olsa öyle yaparım kendime zararı olacaksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti-vw

quote:

Aaaa, bu lafı senden beklemezdim. Niye ki?

Sorduğun soru arkadaşın , sorununun içinde yazıyor zaten .

Nedenimi var sorunlu olduğundan . Hey allahım

Bende Dsg sorunu olsa HEMEN ama HEMEN satmaya çalışırım .

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Günerkanat isimli forumdaşımız hem DSG'li araç sahibi, hem de avukat olduğu için işin teknik ve hukuki boyutu konusunda seni yönlendirebilir arkadaşım.

Kendisi ile bir pm'leş istersen.

Geçmiş olsun bu arada.

günerkanat beyi çözüm önerileri için bekliyoruz.
    garantisi bitse bile iyiniyet garantisinden wv nin kullanıcıları mağdur etmeyeceğini söylemişti.
    wv daha garantideyken yan çizmeye başlamış.
  • quote:

Alacak kişi servisten sorguladığında geçmişinde problemli bir araç olduğunu anlayacak, bu da aracın değerini ciddi anlamda düşürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

Alacak kişi servisten sorguladığında geçmişinde problemli bir araç olduğunu anlayacak, bu da aracın değerini ciddi anlamda düşürür.

belkide ilk sahibinden sorun çıktı. oda daha fazla uğraşmadan aracı sattı
  • Hiç bir şeyden anlamayan, tek yaptıkları söküp yenisini takmak olan, onu bile çoğu zaman beceremeyen yetkili servisin dediğine bakmayın siz. Almanya'dan kullanıcı hatası raporu gelmesi zor bence. Yine de işi sıkı tutun. Doğuş'la mutlaka kontak kurup konunun takibini servisten değil oradan yapın. Olumsuz sonuç gelirse yasal hakkınızı arayın.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 20 Eylül 2012; 14:39:53 >
  • küçük abimde 2012 model polo 1.4 dsg aldı. onun arabada da titreme sorunu var, yakında patlıcak gibi geliyor .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Corsa yada Polo almak istiyoruz ikiside otomatik olacak yalniz VW'nin bu sanziman sorunlarini duydukca Corsa almaya daha cok yaklasiyoruz..

Gecmis olsun uzucu bir durum yalniz benimde anlamadigim sey otomatik sanzimanda nasil kullanici hatasi oluyor bunu cozemedim bence hakkinizi arayin..

Corsanın tam otomatiği de yakıt şampiyonudur(benzinli). Japonlara bakın derim. Sırf yakıt masrafından bile büyük kar edersiniz. Hem corsa eskidi artık.

Evet corsa eskidi (2014 te yeni kasa geliyor) ama otomatikte vw ile sorun yasamaktan korkuyorum arabayi kiz arkadasima alicaz ama dsg beni tedirgin ediyor..

Hiç ipheniz olmasın Otomatiğini çok beğendim SOn kasa Corsa'nın.......

• quote:

bu aracı satan kişide nasıl bir durum için sattı kim bilir ya alacak..

DSG

tehlikenin farkındamısınız gerçeği gibi geliyor ülkemiz anlayışında müşteri hatası vah vah.
  • iğneli konu wv ciler basarsa şenlik olur.
  • Tipil Vw davranışı hemen kullanıcı hatası daha öncede aynı problemi düz ve DSG'de yaşıyanlar olmuştu ve onlarada kullanıcı hatası denmiş internette ve forumda boy boy fotografları vardı.Allah yardımcınız olsun inşallah kullanıcı hatası demezler.
  • Geçmiş olsun..Hakkınızı hukuksal yollardan aramanızı öneririm bende.Aracın kaçıncı sahibi olduğunuz önemli değil sonuçta garantili bir ürün kullanıyorsunuz ve ve bu ürünün periyodik arızaları olduğu herkes tarafından bilinmekte.

Tabi bilmeyen insanlarda oluyor..kendi çevremdede zaman zaman yönlendirmeler yapıyorum insanlar pek inanamıyor dsg konusuna.Oysa çok kişinin başı yanmış durumda bu dsg belası yüzünden.

Ayrıca ikinci ele bakılırsa hemen hemen her sitede 0 km ayarında veya maksimum 15.000 km dolayında tonla dsg'li araç satılık.bu insanlar bunca ay sıra bekleyip,o kadar para harcayıp 1 yıl bile kullanmadan neden satıyorlar bu araçları biraz düşünmek lazım
  • 2012 model aracını size satan kişi için aklıma direk gelen dsgsi problemliydi uğraşmak istemedi size sattı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

küçük abimde 2012 model polo 1.4 dsg aldı. onun arabada da titreme sorunu var, yakında patlıcak gibi geliyor .)

Bi ara nerdeyse aveo aldıracaktın bize,daha abine aveo aldıramamışsın
  • Üzüldüm. Gerçekten dert. Bence mutlaka hakkınızı aramalısınız.
    2012 model arabada 15-20bin km içinde otomatik şanzımanın bozulması arabayı "ayıplı mal" kapsamına sokmalı bence. Sorunun yinelenmesinden dolayı araca olan güveninizi de kaybettiğinizi belirterek, vitesin boşa çıkmasının hayati risk oluşturabileceğini belirterek yeni ürün talebinde bulunun..

DSG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda-tt -- 20 Eylül 2012; 15:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan34

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

küçük abimde 2012 model polo 1.4 dsg aldı. onun arabada da titreme sorunu var, yakında patlıcak gibi geliyor .)

Bi ara nerdeyse aveo aldıracaktın bize,daha abine aveo aldıramamışsın

küçük abimde vw cc var hatta test edip fotolarını vs. paylaşmıştım, ondan önce de eşine 1.4 dsg polo almıştı. icradan aldı ikisini de o yüzden, normal 0 araba almayı düşünse aveo aldırırdım ona da

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.