Bildirim
Yine bir Fox TV Klasiği... Karşınızda Prenses Perfinya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
budamı sihirli büyülü bişi ya
bebe kanalı oldu cıktı
bi tek arka sıradakileri izliyodum ara sıra oda bitmiş -
Huaaaaaa vedalaşmaları çok güzel :D :D
Selena varken Perfinyada kimmiş :D Nana halt etmiş xD -
offf nana vs selena kim alır sizce
şaka filan selenada saglam kasa war -
Özellikle alttaki yorumları okuyun. -
öğğk midem bulandı... sevgi saygı hoşgörü çiçek kuscam şimdi -
yorumlardan biri
merhaba ben bahar prenses perfinya güzel bir diziye benziyo inşallah çok yakında başlar perfinya çok güzel bir kız -
naran narnaranranr iyilik yolunda prenses perfinya.
milleti nasıl gerizekalı yaparız düşüncesindeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 29 Haziran 2008; 23:09:09 > -
quote:
Orjinalden alıntı: caglarus
naran narnaranranr iyilik yolunda prenses perfinya.
milleti nasıl gerizekalı yaparız düşüncesindeler.
Zaten böyle dizilerde dünya hep baskasının eline kalıyo
onlar olmasa kurtulamıyoz sonra birini gönderip kurtarıyolar dünyayı
-
Sitedeki yorumları okuyun kopun -
Ülkemizin Profesyonel Gerizekalıları
Yazan : seda keskin |Tarih : 2008-06-22 11:05:54
prenses perfenya çok güzel ayrıca sihirli bir dizi ben sihirli dizilei hyatta kaçırmam dizide güzele benziyor sanırım burda iyilikle kötülük savaşıyor ama ben biliyorum sonunda prenses perfinya yenecek bu diziyi mutlulukla izleyeceğim
-
bez bebek ve selenedan daha yeni kurtulduk bide bu var inşallah tutmaz da hemen biter -
Bu da tutarsa yuh -
midem bulandı bu sihir , peri dizilerinden hepsine -
link acılmadı yav -
Ne güzel işte.
Boşverelim küresel ısınmayı, açlığı, ülkeler arası siyasî krizleri, efendime söyleyeyim, 2010 bilmem kaçta çarpacak olan gök cismini, Ömer Çelakıl'ı, Reha Muhtar'ı, susuzluğu, hastalıkları, uyuşturucuyu, fakirliği...
Sihirli Anam, Selena, Acemi Cadı ya da Prenses Perfinya. Hiç farketmez. Gelirler, 1-2 el hareketi yaparlar, sihirle her bir b.ku çözerler. Ben bundan sonra onlara güveniyoooooyuuummm...
Zaten küçücük çocuklara konuşan hayvanları, yüzyıllar boyunca yaşayan ve uçabilen insanları, sihirle her haltın çözülebileceğini, hayal dünyasına ait her şeyi empoze ettiler.
O Necmi Yapıcı'ya da üzüldüm. 2000'lerin başlarındaki "Yırttık abicim, yırttık!" dediği günleri özlüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 29 Haziran 2008; 23:51:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: jason2094
şaka filan selenada saglam kasa war
-
sihirli annemi 7-8-9-10 yasında çok izlerdim severdimde simdi arasıra izliyorum...
acemi cadı mükemmeldi şahsen çok sevdim bitmesi kötü oldu
su iki dizide ilk iyilik-kötülük olmayan dizilerdi
selena eh işte biraz izliyorum geçen yaz hep tekrarlarını izledim can sıkıtısından sırf sinem kobal yüzünden izleni
bez bebek pek iyi dizi değil ama evrim akın ın bacakları süperakşamüstü tekrarlarını kaçırmadım 1 ay boyunca sıkıntıdan
prenses perfinya üff çok dandik bişi müziğide acayip kötü 10/3 puan veririm max. .. inşallah tutmaz
-
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
sihirli annemi 7-8-9-10 yasında çok izlerdim severdimde simdi arasıra izliyorum...
acemi cadı mükemmeldi şahsen çok sevdim bitmesi kötü oldu
su iki dizide ilk iyilik-kötülük olmayan dizilerdi
selena eh işte biraz izliyorum geçen yaz hep tekrarlarını izledim can sıkıtısından sırf sinem kobal yüzünden izleni
bez bebek pek iyi dizi değil ama evrim akın ın bacakları süperakşamüstü tekrarlarını kaçırmadım 1 ay boyunca sıkıntıdan
prenses perfinya üff çok dandik bişi müziğide acayip kötü 10/3 puan veririm max. .. inşallah tutmaz
Sen SBS'ye girmiştin değil mi?
-
Fox Tv'den tek bir kaliteli yapım göremedim malesef. TGRT daha iyiydi sanki...
Edit: Ayrıca böyle dizilerin durmadan çıkmasınında bir nedeni var. Tutuyorki adamlar durmadan pişirip gençlerin önüne koyuyor. Gerçek yaşamdaki sorunlardan uzaklaştırıyorlar. Yazık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBender -- 30 Haziran 2008; 0:16:35 >
Benzer içerikler
- spartacus izle
- lost izlenir mi
- breaking bad izleme sırası
- lost nasıl bitti
- oz türkçe dublaj
- kore dizileri izle (türkçe dublaj)
- punisher netflix"ten kalktı mı
- yaz dizileri
- en iyi yabancı diziler
- kurgusal karakterler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X