Şimdi Ara

Marvel'ın yıldızlarla dolu yeni filmi Eternals'tan heyecanlandıran bir fragman geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvel'ın yıldızlarla dolu yeni filmi Eternals'tan heyecanlandıran bir fragman geldi!

Marvel'ın sinemada kurmuş olduğu evrenin yeni bir dönemine giriyoruz. Bu yeni dönemde en çok merak edilen filmlerden biri de şüphesiz Eternals. Filmin yönetmeni ve oyuncuları sebebiyle bir hayli merak edilen bir filmden yeni bir fragman paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Amazon'un yüksek bütçeli fantastik kurgu dizisi The Wheel of Time'dan ilk görseller geldi

Fragmanda Endgame ve Infinity War'da olan olaylar biraz daha anlam kazanıyor ve bu büyük olayların sonucunu Eternals'ta izleyeceğiz gibi duruyor. Ayrıca fragman sayesinde karakterlere daha yakından bakabiliyoruz ve birçoğunun gücünü de görebiliyoruz. Daha önceki açıklamalarda da olduğu gibi filmin bir hayli büyük bir film olduğu belli. Fragmandan da net bir şekilde anlaşılıyor.

Eternals, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Chloé Zhao yapıyor ve kendisi bu yıl Oscar'da "En İyi Yönetmen" ödülünü kazanmıştı. Oyuncu kadrosunda ise Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan ve Dong-seok Ma bulunuyor. Yönetmen Chloé Zhao, bu yılki Oscar'da "En İyi Yönetmen" ödülünü almıştı.

Resmi olarak duyurulmasa da Eternals 2 için de çalışmalara başlandığı söylentiler arasında. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Eternals Yeni Fragman

• ırkçılık gibi olmasın ancak bu çinli ve hintlilerin girdiği her film berbat oluyor. film de bi ucuzluk bi kalitesizlik hissi uyandırıyor.

edit. çin ve hint filmlerini seviyorum. bir sürü de film izlemişimdir. sadece çinli ve hintli kardeşlerimiz hollywood filmlerinde çok sırıtıyor. hem neden beni ırkçılık yapmakla suçluyorsunuz.filmlerini ve oyunculuklarını beğenmemek ırkçılık mı? oluyor. sevilen filmleri var ama bir elin parmağını geçmez. hint sinemasında aamir khan, çin filmlerinde ise cheki chen, donnie yen ve bruce lee dışında kimseyi tanımıyorum.

filmler de sırıtıyorlar. oyunculuk kötü, rolleri çok abartı ve karaktere oturmuyor. izlerken ciddiye alamıyorsun.
    Adamlar global olmak için değil sadece o ülkelerin sinemalarına göz kırpmak için mutlaka her filmine artık Hintli ve mutlaka ama mutlaka bir uzak doğulu koyuyorlar, bir çekik gözlü koy tüm çin, japon ve kore sinemasına göz kırp. Bunu bunun için yapmıyorlarsa ne olayım. Filmin fragmanında bile çoğu karede hepsini tek karede görebilirsiniz. Tamamen ticari kafa
  • bilimsel açıdan göbekli tepe nin bulunması

bu senaryoyu fena bozmuş !

fregmanda 7000 yıl önce diyor ! :D

hacı o dönem insanlar ileri medeniyet aşamasında :D

göbekli tepe marveli fena bozmuş :D

• ırkçılık gibi olmasın ancak bu çinli ve hintlilerin girdiği her film berbat oluyor. film de bi ucuzluk bi kalitesizlik hissi uyandırıyor.

edit. çin ve hint filmlerini seviyorum. bir sürü de film izlemişimdir. sadece çinli ve hintli kardeşlerimiz hollywood filmlerinde çok sırıtıyor. hem neden beni ırkçılık yapmakla suçluyorsunuz.filmlerini ve oyunculuklarını beğenmemek ırkçılık mı? oluyor. sevilen filmleri var ama bir elin parmağını geçmez. hint sinemasında aamir khan, çin filmlerinde ise cheki chen, donnie yen ve bruce lee dışında kimseyi tanımıyorum.

filmler de sırıtıyorlar. oyunculuk kötü, rolleri çok abartı ve karaktere oturmuyor. izlerken ciddiye alamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 21 Ağustos 2021; 2:3:15 >
  • khrmndgn kullanıcısına yanıt
    Irkçılık gibi olmuş.

• İnsanlara deviantlar harici yardim etmemesini emreden boru gözlü kozmik varlik kim aydınlatacak var mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Sanırım Celestiallerden birisi.

• Özgür Eroğlu kullanıcısına yanıt
    Loki dizisini izleyince çoğu kozmik varlık saçma geliyor. :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

eson the searcher, celestial

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutsal metinlere göre dünya 6 kere helak edilmiş

medeniyetler 6 kere yıkılıp yeniden oluşturuldu.

bu bile bu açıdan bakılırsa gerçek bilim kurgunun

kurgu değil de bilimsel gerçekliğini ortaya koyuyor.

zaten insanlar bu seviyede bir keşife ulaşsa

ne marveli ! anadolu bile marvele 10 basar 100 basar

tarih bilinçi yok ! konu 1453 siyasi provakandası değil !

gerçek dünya tarihine bakmak lazım.

pramitlerin modern ölçümlerinde bile hata payı 1000 de 3 ü geçmiyor onunda nedeni kıta plakaları ve depremler vs. vs.

bu gün yapılan yapılarda bile bu hata payına ulaşılamadı.

dünya üzerindeki ley hatlarına bakılırsa zaten

bırak uzay gemisini yıldız geçiş kapıları vs. bunların hepsi bilimsel olarak rast gele denk gelmediği

bu seviye uzak ölçümlerin sözde o dönem teknolojilerle tespit edilemeyeceği bir şey olduğu ortada !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 19 Ağustos 2021; 12:28:17 >

• Harika gözüküyor

• Adamlar global olmak için değil sadece o ülkelerin sinemalarına göz kırpmak için mutlaka her filmine artık Hintli ve mutlaka ama mutlaka bir uzak doğulu koyuyorlar, bir çekik gözlü koy tüm çin, japon ve kore sinemasına göz kırp. Bunu bunun için yapmıyorlarsa ne olayım. Filmin fragmanında bile çoğu karede hepsini tek karede görebilirsiniz. Tamamen ticari kafa

• Boş, bomboş...
    Amerikalılar senaryo işini korelilere ve japonlara bıraksın, hazır sjw ve woke çukurundayız bari azıcık farklı bir şey izleriz. En olmadı deli dolu saçmalıklar izleriz, sizin 0-5 yaş senaryolarınıza 10 basarlar

Sizi örnek alan çinlilerle olmuyor bu işler, aynı boş kafasınız çünkü

Hem nefes alsak ırkçılık diyorsunuz bak yapmayın benim koreli japon senaristime ırkçılık, ayıb size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 19 Ağustos 2021; 13:30:35 >
    Celestials. Zaten GoG v2'de de çok kısa bir karede göründü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • marvel ve dc nin bu süper kahramanları harmanlayıp film vs yapma olayı baydi iyice. eskiden bir konu bütünlüğü olur 3-4 film serisi olurdu. şimdi kim ne yapıyor anlamak zor.

• Ortalama bir yapım çıkacak diye düşünüyorum. Marvel filmlerinin bir çoğu ancak ortalama üstüydü. Muhteşem yapan şey, ortalama ve ortalamanın bir tık üstü filmleri birbirine bağlayan olaylar örgüsünün tutarlı ilerleyişiydi.

• khrmndgn kullanıcısına yanıt
    bunların olmadığı hangi film çok kaliteli ve pahalı. Ben sana bunların olmadığı yıldız sanatçı oynatıp berbat yapımlar 100 lerçe sayabilirim. Önemli olan yapımcı ve en önemlisi yönetmenin kim olduğudur.
    Türk oynasa ne diyecektin merek ettim insan ayrımı yapan arkadaş.

• Marvel'ın yıldızlarla dolu yeni filmi Eternals'tan heyecanlandıran bir fragman geldi!m.youtube.com
    https://m.youtube.com/watch?v=YbJ9NZn-bIM&t=140
    https://m.youtube.com/watch?v=YbJ9NZn-bIM&t=140

• Celestials mıydı o gördüğüm yoksa galaktus mu anlayamadım çok çabuk geçti

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.