|
Marvel'ın yıldızlarla dolu yeni filmi Eternals'tan heyecanlandıran bir fragman geldi!
-
-
bilimsel açıdan göbekli tepe nin bulunması
bu senaryoyu fena bozmuş !
fregmanda 7000 yıl önce diyor ! :D
hacı o dönem insanlar ileri medeniyet aşamasında :D
göbekli tepe marveli fena bozmuş :D
-
ırkçılık gibi olmasın ancak bu çinli ve hintlilerin girdiği her film berbat oluyor. film de bi ucuzluk bi kalitesizlik hissi uyandırıyor.
edit. çin ve hint filmlerini seviyorum. bir sürü de film izlemişimdir. sadece çinli ve hintli kardeşlerimiz hollywood filmlerinde çok sırıtıyor. hem neden beni ırkçılık yapmakla suçluyorsunuz.filmlerini ve oyunculuklarını beğenmemek ırkçılık mı? oluyor. sevilen filmleri var ama bir elin parmağını geçmez. hint sinemasında aamir khan, çin filmlerinde ise cheki chen, donnie yen ve bruce lee dışında kimseyi tanımıyorum.
filmler de sırıtıyorlar. oyunculuk kötü, rolleri çok abartı ve karaktere oturmuyor. izlerken ciddiye alamıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 21 Ağustos 2021; 2:3:15 >
-
Irkçılık gibi olmuş.
-
İnsanlara deviantlar harici yardim etmemesini emreden boru gözlü kozmik varlik kim aydınlatacak var mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım Celestiallerden birisi.
-
Loki dizisini izleyince çoğu kozmik varlık saçma geliyor. :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eson the searcher, celestial
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kutsal metinlere göre dünya 6 kere helak edilmiş
medeniyetler 6 kere yıkılıp yeniden oluşturuldu.
bu bile bu açıdan bakılırsa gerçek bilim kurgunun
kurgu değil de bilimsel gerçekliğini ortaya koyuyor.
zaten insanlar bu seviyede bir keşife ulaşsa
ne marveli ! anadolu bile marvele 10 basar 100 basar
tarih bilinçi yok ! konu 1453 siyasi provakandası değil !
gerçek dünya tarihine bakmak lazım.
pramitlerin modern ölçümlerinde bile hata payı 1000 de 3 ü geçmiyor onunda nedeni kıta plakaları ve depremler vs. vs.
bu gün yapılan yapılarda bile bu hata payına ulaşılamadı.
dünya üzerindeki ley hatlarına bakılırsa zaten
bırak uzay gemisini yıldız geçiş kapıları vs. bunların hepsi bilimsel olarak rast gele denk gelmediği
bu seviye uzak ölçümlerin sözde o dönem teknolojilerle tespit edilemeyeceği bir şey olduğu ortada !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 19 Ağustos 2021; 12:28:17 >
-
Harika gözüküyor
Adamlar global olmak için değil sadece o ülkelerin sinemalarına göz kırpmak için mutlaka her filmine artık Hintli ve mutlaka ama mutlaka bir uzak doğulu koyuyorlar, bir çekik gözlü koy tüm çin, japon ve kore sinemasına göz kırp. Bunu bunun için yapmıyorlarsa ne olayım. Filmin fragmanında bile çoğu karede hepsini tek karede görebilirsiniz. Tamamen ticari kafa
-
Boş, bomboş...
Amerikalılar senaryo işini korelilere ve japonlara bıraksın, hazır sjw ve woke çukurundayız bari azıcık farklı bir şey izleriz. En olmadı deli dolu saçmalıklar izleriz, sizin 0-5 yaş senaryolarınıza 10 basarlar
Sizi örnek alan çinlilerle olmuyor bu işler, aynı boş kafasınız çünkü
Hem nefes alsak ırkçılık diyorsunuz bak yapmayın benim koreli japon senaristime ırkçılık, ayıb size
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 19 Ağustos 2021; 13:30:35 >
Celestials. Zaten GoG v2'de de çok kısa bir karede göründü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
marvel ve dc nin bu süper kahramanları harmanlayıp film vs yapma olayı baydi iyice. eskiden bir konu bütünlüğü olur 3-4 film serisi olurdu. şimdi kim ne yapıyor anlamak zor.
-
Ortalama bir yapım çıkacak diye düşünüyorum. Marvel filmlerinin bir çoğu ancak ortalama üstüydü. Muhteşem yapan şey, ortalama ve ortalamanın bir tık üstü filmleri birbirine bağlayan olaylar örgüsünün tutarlı ilerleyişiydi.
-
bunların olmadığı hangi film çok kaliteli ve pahalı. Ben sana bunların olmadığı yıldız sanatçı oynatıp berbat yapımlar 100 lerçe sayabilirim. Önemli olan yapımcı ve en önemlisi yönetmenin kim olduğudur.
Türk oynasa ne diyecektin merek ettim insan ayrımı yapan arkadaş.
-
m.youtube.comhttps://m.youtube.com/watch?v=YbJ9NZn-bIM&t=140https://m.youtube.com/watch?v=YbJ9NZn-bIM&t=140
Celestials mıydı o gördüğüm yoksa galaktus mu anlayamadım çok çabuk geçti
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ırkçılık gibi olmasın ancak bu çinli ve hintlilerin girdiği her film berbat oluyor. film de bi ucuzluk bi kalitesizlik hissi uyandırıyor.
edit. çin ve hint filmlerini seviyorum. bir sürü de film izlemişimdir. sadece çinli ve hintli kardeşlerimiz hollywood filmlerinde çok sırıtıyor. hem neden beni ırkçılık yapmakla suçluyorsunuz.filmlerini ve oyunculuklarını beğenmemek ırkçılık mı? oluyor. sevilen filmleri var ama bir elin parmağını geçmez. hint sinemasında aamir khan, çin filmlerinde ise cheki chen, donnie yen ve bruce lee dışında kimseyi tanımıyorum. filmler de sırıtıyorlar. oyunculuk kötü, rolleri çok abartı ve karaktere oturmuyor. izlerken ciddiye alamıyorsun. |
Irkçılık gibi olmuş.
|
Adamlar global olmak için değil sadece o ülkelerin sinemalarına göz kırpmak için mutlaka her filmine artık Hintli ve mutlaka ama mutlaka bir uzak doğulu koyuyorlar, bir çekik gözlü koy tüm çin, japon ve kore sinemasına göz kırp. Bunu bunun için yapmıyorlarsa ne olayım. Filmin fragmanında bile çoğu karede hepsini tek karede görebilirsiniz. Tamamen ticari kafa
|
Benzer içerikler
- instagram beğendiklerim
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- mobil imza nasıl alınır
- instagram yardım merkezi
- instagramda taslaklar nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X