Şimdi Ara

Yine bi kırılma anı ve bir engel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk kırılma anı UEFA sonrasında elimize geçmişti dünyaca ünlü isimler bize gelmek istiyordu almıyordum büyüyeceğimize küçülmüştük

Şimdi 4. Yıldızı taktık para geldi ve serbest kalan bir sürü yıldız oyuncu var gignac konoplyanka de Jong maxi periara ayew samba abate gibi bir sürü yıldız amaaaa hocan vasıfsız küçük vizyona sahip kafa olarak Akhisar günlerini yaşadığı için hiç birini alamayıp Bilal kısa Güray gökhan değirmenci Sedar aziz i alacağız dün çıkmış kadro iyi 1-2 transfer yapacağız diyor birisi Bilal kısa zaten belli oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-2 as, bir kaç alternatif dedi. Bilal alternatif sınıfına girer diye umuyorum en azından. Bende pek umutlu değilim ama Hamza Hoca yanıltır umarım bizi.

Bir kaç gün önce Podolski ne ya Ibra gelsin diyordum şimdi umarım Podolski gelir yoksa Mehmet Akyüz'ü falan aldırtır bu diyorum. Akhisar Belediyespor olma yolunda ilerliyoruz sanki.
  • ben gelecek sezondan kimse birşey beklemesin dediğimde beni yerle bir ettiniz. şimdi bilal kısalarla ; serdar azizlerle övünebilirsiniz. çünkü bu potansiyelde olan taraftar sadece bunu hakediyor. bugünleri mumla arayacaksınız mumla.. ama iş işten geçicek
  • 41 kişilik kadro 28 e inecek dedi. 13 tane futbolcu ile yollarını ayırcaksın. Bu oyuncularla yolları ayırırken satabildiğini satcaksın, geri kalanlarında alacaklarının hepsini ödemen gerekecek.

Ee sen diyorsun ki takımdaki çöperli satalım, zaten çöp diyorsun, bu adamları kim alır? Kaldı ki talibi çıksa bile oyuncu gitmiyorum deme hakkına sahip, bunun en güzel örneği Gökhan Zan. Adam banane kontratım bitene kadar gitmiyorum bi yere dedi ve yattığı yerden çatır çutur yedi paraları 1 maç bile forma giymeden.

Umarım talipleri çıkar ve futbolcular da kalmakta diretmezler, aksi halde hepsi elimizde patlayacak.

Duygun Yarsuvat ın ve Dursun başkanın ayrıca Hamza hocanın verdiği röportajları takip ettiğim kadarı ile bizim borcumuz yeni bitti. Gelen para belli, transfer için ayrılan para belliyken, daha hala Hamza hoca için vizyonsuz diyen adamları anlayamıyorum. Klübünün verdiği ekmek kadar Hamza hoca köfte yapacak.

Haa illede suçlayacak birilerini arıyorsunuz, bu kadar gereksiz adamı kadroya toplayan, fahiş sözleşmeler yapıp klübün gelecekteki planlarını alt üst eden, gereksiz bi şekilde kadoru tıka basa şişirip elindeki 41 oyuncudan herkesin içine sinecek bir 11 çıkartamayan ve sonra da bırakıp Belçika takımları gelişmekte acaba buraya mı yatırım yapsam diyen o adamı suçlayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.