Şimdi Ara

Yılmaz Vural'ın lipton reklamı :) Süper..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce tv de gördüm manyaktı.izleyin arkadaslar ...telden girdiğim için video koyamadım kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 15 Mayıs 2010; 20:03:46 >

• _____________________________
    Mühendisten iyi koca olur, Çünkü problemlerle uğraşmak ve çözmek onun işidir.
  • İçince takla felanmı atıyor ?
    MSI X99A Gaming 7, Nvidia Gtx980, Core i7 5820K, Dark N10, Logitech Z523, Samsung 46C750, Philips 273ELH, Samsung Note 10.1, iPhone 6 Plus 64GB, Razer Kraken 7.1, Sony PS4,

• ooğhhhhhh

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • Dünya'da bu zamana kadar çekilen reklamlar arasında en gerçekçi reklam
    "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
    Şampiyonluk şarkısı
    düşmesin dillerden...
  • Yemin ediyorum son zamanlarda izlediğim en mükemmel reklam filmi

Bu kadarmı güzel olur ya :D heleki futbolcunun peşinden koştuğu an bitirdi beni
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
    çok da şey yapmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

10 numara olmuşşş..Bu aralar bi bu bi de a.sigortanın benim annem hem mühendis hem mimar hem.... reklamına bitiyorum

muahaha Hakikaten süpermiş o da

• çok baba adam bide fenere gelse tamam olacak...
  • valla bu adama bayılyom yaa bu adam Türk futboluna renk katıyor , futbolu eğlenceli hale getiriyor , harika
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.