Şimdi Ara

Yılmaz özdil'in izmir fanatikliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11211624.asp

Bu adama uyuz olan var mı benim gibi?

" kızlarımızı da tavlayamazsın ha... Canı çekerse, o seni tavlar! Liseye giden kızının erkek arkadaşının olması kasmaz babaları; kendilerinin de kız arkadaşı vardı lisede... Bak iddia ediyorum, okey şampiyonası düzenlense, İzmirli kadınlar alır kupayı... Erkekleriyle kahveye giderler çünkü... Şaşırdın di mi? Al buna da şaşır, nargile içerler... Askılı giyerler, şortla gezerler, öküz gibi bakarsan, bi çakar, bi de duvardan yersin..."

Gerçekten çok garip yermiş , bizim burda hiç kızlar nargile içemiyor, askılı giyemiyor.
    Okey de oynanıyormuş vay bee.

"Siz sembol diyorsunuz ama, saat kaç diye Saat Kulesi’ne bakanı bulamazsın, altında buluşanlar bile zahmet edip kafasını kaldırmaz, birbirine sorar saati! Rahatızdır... Çocukları Kemeraltı’da kaybederiz, alışverişe devam ederiz, esnaftan biri bulup getirir, çıkışta Kemeraltı Karakolu’ndan alırız... Ağlayıp zırlamak bi yana, çoğu dondurmayı bitirmediği için ayrılmak istemez karakoldan, iyi mi... Aceleye gelemeyiz! Bir sene önceden duyurmaya başla, de ki, 22 Ağustos saat 20’de tiyatro başlıyor... 20.30’da geliriz... Sanatçılar da İzmirliyse, tiyatro zaten 21’de filan başlar... Uçak 6 saat rötar yapsın, istifimizi bozmayız, bizim için ekstra bira içme vesilesidir bu... Kuyruk olmaz, çünkü kuyruk varsa, İzmirli sıkılır, gider. Pratiktir... 201 sokağı bulduysan, yanındaki 202’dir. Tek tek isim vermeye üşeniriz."

Şimdi soruyorum, birine saat sormak izmire mi özel? Bira içmek 80 ilin yapamadığı bir şey de sadece izmir mi yapabiliyor? Ya da işiniz ne ki sokaklara isim vermeye üşeniyorsunuz bir de bunun gibi bir şeyle övünüyorsunuz?

Son olarak
    https://eksisozluk.com/izmir-tipi-irkcilik--1960664

• Adam hakli. İzmirde yasamayan bilmez tabi bunlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Born -- 6 Haziran 2014; 13:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmire bu sene tasindim resmen abartmis. Bildigin köy hocam asiri terbiyesiz.kizlri var ha düzgün kiz da cok.
    Eksileyenler götünden eksilemesin.neyi var izmirin asiri rahatlik terbiyesizlik hat safha. Bizzat icindeyim utanc duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 6 Haziran 2014; 13:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Adam hakli

yılmaz özdil mi?
    Eğer adama haklı diyorsan bilmiyorum yani. Adam resmen ötekileştirmiş, kendince üstün bir yer yapmış.
  • eh adam izmirli.çoğu insan sever doğduğu ili,semti.
  • quote:

Adam hakli. İzmirde yasamayan bilmez tabi bunlari.

yaw he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

Adam hakli

yılmaz özdil mi?
    Eğer adama haklı diyorsan bilmiyorum yani. Adam resmen ötekileştirmiş, kendince üstün bir yer yapmış.

Neden sence bi dusun ? İzmirden baska dogru duzgun yasanabilecek biryer kalmadi artik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir'in insanı iyidir. İzmir yaşanabilirlik konusunda benim idealime en yakın yerdir Türkiye'de o yüzden haklı. Ankarada kızılayda şortla gezsin bakalım bir kız. Kekolar memleketi.
    He al İzmirin insanını koy ankaraya ankara daha güzel ama yapacak bir şey yok.
    Sonuç olarak haklı.
    Her ne kadar ideolojik olarak saçma sapan bir halk olsada, yaşamalık bir yer.

Ama genel olarak Yılmaz Özdil bomboş bir adam.
  • quote:

quote:

quote:

Adam hakli

yılmaz özdil mi?

Neden sence bi dusun ? İzmirden baska dogru duzgun yasanabilecek biryer kalmadi artik.

Abi nasıl kalmadı diyorsun, istanbuldan kıyı şeridini takip et akdenize kadar her yerde yaşarsın, hani iç anadolu zihniyetini sevmiyorum diyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 6 Haziran 2014; 13:45:42 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam hakli

yılmaz özdil mi?

Abi nasıl kalmadı diyorsun, istanbuldan kıyı şeridini takip et akdenize kadar her yerde yaşarsın eğer iç anadolu zihniyetini sevmiyorsan.

Bunlar arasindan en iyi yer izmir. E dogal olarakta övmüs adam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam hakli

yılmaz özdil mi?

Abi nasıl kalmadı diyorsun, istanbuldan kıyı şeridini takip et akdenize kadar her yerde yaşarsın eğer iç anadolu zihniyetini sevmiyorsan.

İzmirde yaşanmz haberi yok işte hocam bosver

• Izmirliyiz problem ?

• Türkiye'deki memleketçiliğin zirvesi bu adam. Herkes kendi memleketini bir şey zannediyor. Adam gelmiş Çorum'dan İstanbul'a, İstanbullular'a Çorum'u övüyor.
  • sol kökenli olmama rağmen bu adamın yazdıklarına anlam veremiyorum
  • Yaptığı fanatiklikle yok yere insanları ötekileştirmiş, yine yok yere İzmirli vatandaşlarımıza karşı yurdum insanını doldurmuş. Bu tasvirlere genellikle "Anadolu insanı şöyledir" şeklinde başlanır ki okuyan herkes kendinden bir pay çıkartsın, yabancı kalmasın anlatıma.

Gerçekten çok ilginç bir yazı, bayanlara ilişkin kısmı ise daha ilginç. Çok kaba bir tabirle bir tür "pazarlama" ya da "reklam" hissini verdi daha çok. Canı çekerse ne demek ya Allah aşkına, sıkılınca atılacak eşya gibi. İnsan bu

Amma da ihtiyacımız vardı şu günlerde ötekileştirmelere(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 6 Haziran 2014; 13:58:23 >
  • Ben de sizin gibi uyuz olurum ona. İlgi gördüğü yeri özelliştirmeye kasmış. Öküz gibi bakarsan çakarmış, duvardan yermişiz yaw he he ortalama 1.60 boy 45 kilo. (öküz gibi bakmayı hiç tasvip etmem yanlış anlama olmasın.) Sokak isimleri de berbat bir düzen 200ün yanında 201 olma ihtimali bir hayli düşük çarpık kentleşme çok fazla. İşte şov yapacak ya yazmış birşeyler.
  • Sol görüşlü olmama rağmen Yılmaz Özdil'i pek sevmem. Fakat yazdıkları şeyler normal geldi(İzmirliyim). Bu dedikleri zaten her gün çoğumuzun yaptığı şeyler. İstanbulda, Ankarada durum nasıl bilmiyorum. Bizim burada kızlarla kahveye gidip okey, bilardo oynuyoruz kimsenin bizi ayıpladığını görmedim. Benim çevremde ki kızların nargile içtiğini görmedim, fakat bir çok kızın nargile içtiğini gördüm.
    Kızların giyinimleri dediği gibi ve laf atan, öyle öküz gibi bakan olmuyor. Zaten anormal bir şey değil. Çıplak gezmiyor ya sokakta. O dediği saat kulesi olayını bende yapmıştım Saat kulesini çalışmıyor sanardım eskiden telim'in şarjı bitikti yanımdan geçen amcaya saati sordum; adam'da saat kulesine bakmayıp kendi saatine bakarak cevapladı

• Yılmaz Özdil aşırıcılığın en üst noktasındaki adamdır.Zaten soma hakkındaki söylediklerinden sonrada kaale almaya değmeyecek bir insandır.Nasıl ki dincilerin aşırıcısı zararlıysa kemalistlerin de aşırıcısı zararlıdır.Aha şekil a yılmaz özdil.
  • yozgat fanatikliği mi yapsın
    masterrace şehir, sus konuşma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.