Şimdi Ara

Yıllardır Sinir Eden LETGO Konum Problemine Kesin Çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bunu çözdüm arkadaşlar. Ama web için çözüm mobile kefil olamam:)

Öncelikle letgo.com a girip, herhangi bir ürün arıyoruz. sonra tabiki adresimiz siniz bozucu istanbul oluyor. Daha sonra konumumuzu ve kaç km alan içinde arama yapacağını ayarlıyoruz. tamam deyip aramamızı gerçekleştiriyoruz. Daha sonra aşağıdaki gibi bir link oluşacak (link tamamen örnektir)

https://www.letgo.com/tr-tr/c/all?searchTerm=bluetooth%20kulakl%C4%B1k&latitude=38.40335787968628&longitude=27.128790484669462&distance=30

arama sonuçları geldikten sonra, hiç bir şeye dokunmadan arama kutucuğunda aradığımız ürünü göreceğiz. tamamını silip bomboş bırakıyoruz.

Ardından linkimiz aşağıdaki gibi oluyor. Yani arama yaptığımız kelime linkin içinden silinmiş oluyor, sadece ayarladığımız konum için link oluşturuyoruz.

https://www.letgo.com/tr-tr/c/all?distance=30&latitude=38.40335787968628&longitude=27.128790484669462

Daha sonra bunu sık kullanılanlara ekliyoruz letgoya girdiğimizde burdan giriyoruz. Ne ararsak arayalım bizim belirlediğimiz alanda arama yapıyor.

Ben defalarca letgoya mail attım iplemedi, ama bağımlı oluyor insan silemiyor da uygulamayı :)

Umarım faydalı olur.

Hosca kalın, kimsenin kalbini kırmayın.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 21 Şubat 2021; 1:37:8 >

• Olmadı. Yine 50 km uzaktaki ürünler çıkıyor.

• Sıralamadan, önce en yakını seçinde yakından uzağa doğru sıralıyor. Fakat çok eski tarihli ilanlarda çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Sıralamadan, önce en yakını seçinde yakından uzağa doğru sıralıyor. Fakat çok eski tarihli ilanlarda çıkıyor.

özelden telegram adresiniz varsa gönderin, teamviewerla bağlanır yardımcı olmaya çalışırım. benim linki denediyseniz ben 50 km olarak ayarlamıştım, siz kendinize göre ayarlayıp kendi linkinizi oluşturmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 21 Şubat 2021; 1:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Olmadı. Yine 50 km uzaktaki ürünler çıkıyor.

arama kısmını sildikten sonra enter'layın, düzeliyor sonra

• hocam ben konum seçemiyorum. Size zahmet Ankara ve 30 KM linkini atar mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Ac25 A kullanıcısına yanıt
  • Eski sürümlerde sorun yok..ama son sürümlere doğru lokasyon sorunu var.nasıl sorun ? Bulunduğun ili baz alıyor istanbulsa istanbulu kocaeli ise kocaeli ankara ise ankara ..yani mahalle olarak lokasyona düşmüyor..

Bende mail video attım ama yok çözüm üretilmiyor..Ancak şu var..atıyorum gps kullanan bir uygulama örn: yandexe girip lokasyonu buldurup tekrar letgoya girdiğinde bu sefer bulunduğun mahalleyi buluyor.

Yaklasık 1 seneye geçik sorunu bu sekil devam etmekte..adam gibi lokasyonu çözemediler..Cihazım xiaom imi 9 lite farklı romlarda da denedim fark etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.