Şimdi Ara

yillardir sevdigim kiza açıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler. Her dhlinin klasik basindan geceni bende yasadim. Kendimi bildim bileli bi kizi seviyordum, ilkokulda ayni okuldaydik. Tabi ben pc bagimlisi olmasamda asosyaldim ilkokulda, suandada yazlari oyleyim en azindan. Neyse konuya doneyim, yillardir kizi seviyordum ve digerlerine karsi bu tarz seyler hissetmiyodum. Artik hayatima devam etmeliydim. Kizla ayni mahallede oturuyoruz ama aramizda baya mesafe var, pek denk gelmiyoruz gelsekte uzaktan onu izliyorum zaten. Arada mahalle turlari atarken eve gelis gidis saatlerinide ogrenmis sayiliyodum artik, aksam 9 gibi eve arkadasindan donuyordu. Bende beklemeye basladim sokagin obur tarafinda, bunu farkedince ona dogru yurudum, karsilastik nasilsin falan muhabbetleri tabi ben tikandim sonra, dedim sana soylemem gereken bisey var. Ne dedi. Ben seni cok seviyorum dedim, once guldu falan sonra beni gordu cok ciddiydim. Sonra ben seni arkadas olarak goruyorum dedi. Yıkıldim beyler. Bunu yasamayan bilemez. Hicbisey demeden donup gittim. Koymustu ama bunu yasicagimi bildigimden cokta etkilenmemistim. Eve gidip asosyal hayatima devam ettim. Bikac gun sonra pide almaya giderken yolda gordum, ilk basta devam edicektim ama seslenince durmak zorunda kaldim. Nasilsin dedi, iyi olmaya calisiyorum falan dedim. Uzgun gorunuyordu, dedim acaba benim yuzumden mi. Noldu dedim, yok bisey dedi ama yuzu cok kotuydu, ben herzaman burdayim biliyosun demi dedim. Aglamaya basladi beyler. Ama benim icim parcalaniyor. Sakin ol noldu dedim, berkay benden ayrildi dedi. Bende şartel koptu beyler, kufredip agzina vurucaktim nerdeyse, biraz sonra kafeye gidelim konuşalım dedi, hemen yumusadim tabi olur dedim. Gittik oturduk. Garson geldi ama acayip sinirli. Kiza bu kim diye sordu, sana ne dedi, daha yüksek sesle sorunca ben hop noluyo bilader dedim, bu sen gelsene arkaya dedi, gelelim dedim sevdigim kizda arkada yapma yetmez vs diyor. Neyse gittik arkaya gitmemle sok olmuştum, burasi zindandi ve berkay da soyunup zebani olmaya basliyordu,
    Kiza noluyo lan dedim ve hahaha diye cadi guluslerinden yapti beyler, ikisi işbirliği yapmisti. Zindanin kapisi acikti, bende zekami kullanip kizi iceri ittirdim, henuz tam donusmedigi icin sihir kullanamiyordu. Kafasini duvara çarptığı icin berkay noldu askim diyip iceri girdi. Bende kapiyi cektim ve kitledim. Zebaniyi ve sevgilisini zindana atmistim. Mekandan cool bi sekilde cikip kizlari kestim. Cikista citizen beni tebrik etti ve dh ozel cökertme kodu verdi, bu senin hakkin dedi. Bende onemli degil dedim ve coollugumu surdurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açar açmaz gözüme zebani geldi okumayin

• zebaninize de sizede..........
  • Okumadım şağolun.
  • Okudum :(

• giris gelisme iyi ama sonuc kotu

• OKUMAYİN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    12 yıl önce açıldı
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler burda kurgu daha farklı bu sefer zebani zindanda

• Oğlum yeter lan.

• Bu kafayla gidersen anca o zebaniyle sevgili olursun
  • şüphelenip ctrl+f zebani yaptım ve kurtuldum çok şükür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.