Şimdi Ara

Yılışık bir arkadaşım var nasıl kurtulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden yüz vermiyrdum seviyeli davranırdım bir sorun olmazdı sonra yüz verdim artık yılışık bir tip el kol hareketi yapıpı duruo ne yapayım ben bu adamı

• yokmuş gibi davran.
  • yanağından öp
  • takma onu konuşsun dursun he he de dinleme salak gibi kaldını anlayıp eski hlaine döner
  • kafasına vur bi tane
  • Onu dinliyormuş gibi yapıp,söyledikleri bittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi oradan uzaklaş.
  • Koy lafı direk yaklaşamasın sana!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laftan anlamayan yılışık bir tipse

Bütün sınıfın önünde bütün sülalesine küfür et, 5-10 sn birbirinize bir kaçtane geçirirsiniz zaten sınıf sonra ayırır sizi . Sonradan tükürdüğünü yalamazsan Bütün lise hayatın boyunca konuşmassın

2. Yöntem ise, Cinsi sapıklık yap Git yanına herkesin içinde makas al,

Sadece 2niz kaldığınızda yanağından öpmeye çalış, Hareketlerinle onu istediğini belirt

Bu çocuk seni bırakmazsa ne olayım (Not= Birde çocuk o yola meyili çıkıyomuş , Artık hayatın boyunca kurtulamazsın)

• quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

Laftan anlamayan yılışık bir tipse

Bütün sınıfın önünde bütün sülalesine küfür et, 5-10 sn birbirinize bir kaçtane geçirirsiniz zaten sınıf sonra ayırır sizi . Sonradan tükürdüğünü yalamazsan Bütün lise hayatın boyunca konuşmassın

Sadece 2niz kaldığınızda yanağından öpmeye çalış, Hareketlerinle onu istediğini belirt

Bu çocuk seni bırakmazsa ne olayım (Not= Birde çocuk o yola meyili çıkıyomuş , Artık hayatın boyunca kurtulamazsın)

Ya sınıf yanlış anlarsa

• quote:

Orjinalden alıntı: RaPpErBoY®

quote:

Laftan anlamayan yılışık bir tipse

Ya sınıf yanlış anlarsa

la olmiki dkka da .pne ettiniz adamı
    bu arada ben üni.4 o üni 2

• Banada Aynısı Olmuştu Sonra Çocuğa bende öyle davranmaya başladım Bir daha o tip bir hareketi olmadı Sende Vazgeçene kadar aynısını yap ona Ama Fazla abartma tabiki
  • Direk s.tri basacan bende hiç haz etmem öle tiplerden
    Hele kızlarda hiç sevmem oynak tipleri bu yüzden hiç çevremde yok öyleleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Oha ben sizi orta okul çocuğu sandım ona göre cevap yazdım

Hacu gelmişsinizdir şimdi 22-23 yaşına daha ne el kol hareketleri, Koca adam olmuşsunuz

Çek bir kenara konuş en iyisi ...
  • quote:

quote:

Hacu gelmişsinizdir şimdi 22-23 yaşına daha ne el kol hareketleri, Koca adam olmuşsunuz

Yaşa bakmıyo valla ne dersen de benim arkadaşlar hep benden baya büyük tek tük ciddi tavırlı olanlar var diğerileri gene aynı

• Ne telefonlarına cevap ver ne aynı ortamalarda yanında bulun seviyeli ol soğuk davran. Kırmak sitemiyorsan böyle yap yani yavaş yavaş uzaklalştır kendini. oda hayvan değilse anlar istenmedini belki 1 ay belki 2 ay sonra oda senden soğur başka akadaş grupları bulur Benimde vardı ünide öyle bi arkadaşım pff zor kurtuldum be. ADam çok rahattı ya arabaya bindirdim bikere bırakayım dedim ilk tanıştığımız zamanlar adam klimayı açıo camı açıyo orayı burayı kurcalıo pff aboo ilk görüşte verdim notu zaten ama çocuk yapıştı bana zar zor kendimi çeke çeke kurtuldum Allahtna oda kafasına göre arkadaşlar buldu

• sen ona gene yüz verme , ağır takıl , sana gelipte salak salak el kol hareketi yaparsa yine aynı tavırda gülerek ve şımarıkça , diyeceğin sözler şu olsun ;

olm elin ayağın rahat dursun , akıllı ol , yılışık yılışık yavşama bize , 2 yüz verdik bitarafların kalktı .. hayırdır olm ? ne oluo?

aynen bu lafları de ciddi bir şekilde onun yüzüne karşı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ne telefonlarına cevap ver ne aynı ortamalarda yanında bulun seviyeli ol soğuk davran. Kırmak sitemiyorsan böyle yap yani yavaş yavaş uzaklalştır kendini. oda hayvan değilse anlar istenmedini belki 1 ay belki 2 ay sonra oda senden soğur başka akadaş grupları bulur Benimde vardı ünide öyle bi arkadaşım pff zor kurtuldum be. ADam çok rahattı ya arabaya bindirdim bikere bırakayım dedim ilk tanıştığımız zamanlar adam klimayı açıo camı açıyo orayı burayı kurcalıo pff aboo ilk görüşte verdim notu zaten ama çocuk yapıştı bana zar zor kendimi çeke çeke kurtuldum Allahtna oda kafasına göre arkadaşlar buldu

Hacu seninde ne değerli malın varmış, adam serinlemek için azcık uğraşmış işte

• quote:

quote:

Okumakla cahillik gider eşşeklik baki kalır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

quote:

quote:

Okumakla cahillik gider eşşeklik baki kalır.

aynen.. deli etti adamı bu devirde ciddi takılmak gerekiyor yoksa tepene zıçıolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.