Şimdi Ara

YILIN SORUSU ! DH'DEKİ MANTIK SORUNU.. ( ? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum donanım haber sitesinde mantık hatası buldum beyleer.

Forum adminleri , yöneticileri site üzerinden parayı reklam ve diğer reklam türü paylaşımlardan kazanıyorlar. Bunun için gerekli olan şey ise reklamına reklam katıcak üyeler. Fakat forumda uzaklatırma gibi bir sistemde var. Bunu ceza olarak nitelendiriyorlar. Fakat kendilerine ceza veriyorlar. Uzaklaşırma alan üye , heleki haksız yere uzaklaşmışsa forumdan soğur ve forumun kazancı azalır.

Cezayı kendilerinemi yoksa üyeyemi veriyorlar ?
    Ben para kazandığım bir kullanıcıyı forumdan uzaklaştırmaz çekmek için elimden geleni yapardım. Doğrusuda bu değilmi ?

Yöneticileri konuya bekliyoruuuuum

• forumun düzenini bozan üyeleri uzaklaştırmadan forumda tutarlarsa forumda ki üyelerin huzurları bozulur ve onlar ortamdan kaçarsa ne olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

forumun düzenini bozan üyeleri uzaklaştırmadan forumda tutarlarsa forumda ki üyelerin huzurları bozulur ve onlar ortamdan kaçarsa ne olacak ?

HEADSHOT +100 point.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yeterince forumda aktifse cezanın bitmesini beklemeden yeni üyelikle gelir sonuç olarak üye sayısı artacağından yine kazanır.
  • Bence yılda 1 gün herkes uzaklaştırma alsın. Böylece haksızlıkta önlenir.
  • sen forumdan ayrıl parası neyse veririz
  • uzaklaştırma almayan 1 yarım akıllı 10 kişiyi forumdan soğutur forum daha çok kaybeder

yada küfürlü muhabbeti gören misafirler üye olmaz filan fişman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

forumun düzenini bozan üyeleri uzaklaştırmadan forumda tutarlarsa forumda ki üyelerin huzurları bozulur ve onlar ortamdan kaçarsa ne olacak ?

Double kill +100 pts

New weapon unlocked
    Recon ribbon +1
  • quote:

Sen hiç uzaklaştırma almadın galiba ?

Bu forumda huzuru bozulmadıkca huzuru bozan kaçtane üye var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

Sen hiç uzaklaştırma almadın galiba ?

Bu forumda huzuru bozulmadıkca huzuru bozan kaçtane üye var ?

Reborn & First Kill +250 Pts
  • quote:

Forum donanım haber sitesinde mantık hatası buldum beyleer.

Forum adminleri , yöneticileri site üzerinden parayı reklam ve diğer reklam türü paylaşımlardan kazanıyorlar. Bunun için gerekli olan şey ise reklamına reklam katıcak üyeler. Fakat forumda uzaklatırma gibi bir sistemde var. Bunu ceza olarak nitelendiriyorlar. Fakat kendilerine ceza veriyorlar. Uzaklaşırma alan üye , heleki haksız yere uzaklaşmışsa forumdan soğur ve forumun kazancı azalır.

Ben para kazandığım bir kullanıcıyı forumdan uzaklaştırmaz çekmek için elimden geleni yapardım. Doğrusuda bu değilmi ?

20-30 üyenin derdinde olmayan bir forum burası onun için farketmez. ama hak edeni uzaklaştırmak gerek ama çifte standardın hat safhada oldugu bu yerde her şey olur

• eğer forum huzuruysa liselieri uzaklaştırmak lazım mantık olarak düşünürsek çünkü herkes liselilerden şikayetçi o yüzden amaç huzur ve düzen değil sanırsam
  • o cezalardan sonra hiçbirşey olmadan geri gelir üyeler merak etmeyin. google da ne ararsanız karşınıza bir şekilde geliyor dh. o yüzden panik yapma. dh de mantık hatası yok sen mantıksız kalıyorsun sistem karşısında.
  • DH'de mantık aranmaz
  • Bu mantıkla bakarsak;
    Forumda herşey serbest olsun Film,Oyun paylaşılsın maksat kullanıcı arttırmak hatta üye olmayanlara linkler gösterilmesin.

Ayrıca bu konuya çomak sokmayın forumdan aldığım 1500lira+ssk+yemek+beleş internet ödemesinden olup ac kalabilirim.
    Hatta ceza verdikçe prim alıyoruz ekstradan ürünler+para geliyor bu sebeple çomak sokmayın çizerim

• Suana kadar uzaklastirma almadim ancak 3-4 kere konu disi cezasi almistim. Alintiyi gereksiz yere kullandin 15 gun... Uyari cezalari olmasi gerekiyor kufur vs. engellemek icin. Ancak bolum yasaklamalari cok anlamsiz geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bu mantıkla bakarsak;
    Forumda herşey serbest olsun Film,Oyun paylaşılsın maksat kullanıcı arttırmak hatta üye olmayanlara linkler gösterilmesin.

Ayrıca bu konuya çomak sokmayın forumdan aldığım 1500lira+ssk+yemek+beleş internet ödemesinden olup ac kalabilirim.
    Hatta ceza verdikçe prim alıyoruz ekstradan ürünler+para geliyor bu sebeple çomak sokmayın çizerim

Intruder hocam,
    senin maaş fazlaymış, maaşı bölümlere göre mi belirliyorlar ki?
    ben asgari ücretden devam ediyorum da...

• quote:

Forum donanım haber sitesinde mantık hatası buldum beyleer.

5-10 tane üyeden bişey olmaz. Temizlik iyidir.

Ayrıca reklamı üye var diye almıyolar senın o reklama tıklamanada gerek yok

Site tutsun yeter. Üye olmayıp hergun bakıp çıkan da var sonuçta tutuluyo sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

quote:

HEADSHOT +100 point.

bomm... damardan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bu mantıkla bakarsak;

Tüm bunların üzerine benim bir de her gün ofise gidip gelmemde kullandığım indirimli aylık akbilim var. SSK da maaş üzerinden yatıyor, o konuda da iyi bir yönetimimiz var. Ceza primiyle beraber ek iş yapmama ihtiyaç duymadan yetiyor forumdan aldığım maaş bana. Ceza primlerinin yüzdesini vermeyeyim şimdi ama siz iyi bir motivasyon verdiğini bilin yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.